Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 04.04.07 09:09
« To Hopik
Hopiku, GP jsem kupoval, kdy jeho základní verce stála 279.990,- Kč. Mám GP 1.2 Active plus příplatkové doplňky - metalický lak, nastavitelné sedadlo řidiče, vyhřívaná zpětná zrcátka v barvě vozu + multifunkční displej, centrální zamikání s dálkovým ovládáním. Auto tehdy vyšlo na 326.000,- Kč. Dostal jsem slevu 58.000,- Kč. Složil jsem celkem 140.000,- Kč a zbytek vzal na úvěr od GE Money Auto. Měsíčně tak platím pod dobu 84 měsíců 2.600,- Kč, z čehož je 1.600,- Kč na úvěr a 1.000,- Kč měsíčně splátka na zákonné pojištění a havarijní pojištění. Když tedy neberu pojistku, přeplatím za 7 let auto o 6.000,- Kč. Což si myslím, že není nějaká velká částka. Samozřejmě pojistné celkem 84.000,- Kč za 7 let, kdy z 12.000,- Kč ročně si odečti i zákonné pojištění a zbytek je havarijní pojistka s 10% spoluúčastí. A co je nejdůležitější u tohoto úvěru, jak již psali chlapi i dole, při spotřebitelském úvěru jsi hned od začátku majitelem vozu oproti leasingu. -
"-- skrytý --" 04.04.07 07:51
« Bez nadpisu
hopik: lepší když máš cash... sleva 20tis na oko dobrá, ale za ty léta přeplatíš poměrně dost... a auto neni po celou dobu tvoje. Ale pokud nejsou peníze, nedá se nic dělat...popř. ještě porovnat s úvěrem, těžko říct, co vychází líp...jak u koho asi:-) Jinak já na koupi v hotovosti dostal slevu 7tis + 20l benzinu (Dynamic 1.2 / 2007) -
ironlionzion 03.04.07 15:47
« Bez nadpisu
Radime, teď to na Brezno nevidím, byli jsme tam asi před měsícem navštívit babičku ... jo a pak jsme to vzali přes Čertovicu do Liptovského Mikuláše do Tatralandie, všem moc doporučuji je to tam super. Ta cesta přes Nízké Tatry je naprosto dokonalá, měli jsme modré nebe a od Nízkých Tater jsme viděli bílé vrcholky Vysokých. -
"-- skrytý --" 03.04.07 15:35
« Bez nadpisu
GP: a nezastavis sa cez vikend v Brezne? ja tam idem tento vikend >:D
inak banska stiavnica je fajn, samy kopec, podobna je aj kremnica, ma krasne namestie a nejaky 500 rocny dub v parku a a funkcnu mincovnu, ale tam ta asi nepustia >:D je necelych 40km od stiavnice.. -
"-- skrytý --" 03.04.07 15:05
« Sraz bumball
Tak Bobi založil novou sekci ¨nazvanou již přímo bumball [odkaz] Bude to tak lepší ;-) Takže jak jsem napsal, kdo má zájem, nechť se prozatím nezávazně přihlásí v diskuzi. Později bude potřeba poslat závaznou přihlášku mailem! Abych mohl dát Beaverovi včas vědět počet aut a lidí! -
"-- skrytý --" 03.04.07 14:42
« Elektrony
Ja som rozmyslal nad R16 ale bola by to dost velka investicia pre mna (nove pneu + drahsie disky), na ktoru momentalne nemam prasule. Ale ani s tymi R15 nevyzera zle to auto. Inak disky su Borbet LS R15 (6,5") a original pneu od vyrobcu Bridgestone B250 175/65 R15. -
ironlionzion 03.04.07 14:42
« Bez nadpisu
RadimG, ale nebudeš, já na elktrony moc nedám, to si za 10 llitrů uděláme radši nejaký pěkný výlet, btw o víkendu chceme jet na Slovensko, nemáte nějaké dobré tipy?
zatím mám v merku takový UNESCO výlet - Banskou Štiavnici a Vlkolínec, škoda že ještě není sezóna, hrozně rád si jedu na Slovensko na nějaký salaš pro ty dobré sýry a brynzu ... -
ironlionzion 03.04.07 13:39
« Bez nadpisu
docela ujdou ale ty kola jsou malé, asi jsem namlsaný z těch 17 palcových u verze Sport, ... stejně obdivuji jak zvládli nadesignovat ty obyčejné plastové poklice, když se podívám na Tommyho stroj v záhlaví stránky tak ani nepoznám že to nejsou liťáky -
ironlionzion 03.04.07 12:57
« Bez nadpisu
... s tím tankováním to já například přeháním, když pistole vypne tak chvíli počkam než sedne pěna :-) a tak tam ještě dostříkávám po mililitrech, někdy tam ještě stojím i pět minut a s uspokojením sleduji jak to po kouskách plním až po hrdlo. Ještě to ani jednou nevyteklo ale daří se mi tam naplnit i 48 litrů, to je rekord ... rozdíl je pak v tom, že než se vůbec palivová ručička rozhýbe směrem dolů tak najedu i 200 km a to je pocit k nezaplacení :-D hehe, chvíli si myslím že je spotřeba 0 l na 100 km