PEUGEOT 206 1,4HDi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta

• 00 Reagovat !

foto

18.02.06  00:19

« 1,4 HDi...

tak sa trochu pripajam... Ford Fusion 1,4 TDCi (HDi), prvu zimu pohoda, druhu zimu pod -15 start na viac krat, druhu zimu opakovanie situacii.. pod -13 a viac nie vzdy start na prvy raz, moj rekord pri -22 na 11. krat (stastie za mam silnu baterku...) ked konecne nakopnem, uz to frci a neskape... jediny problem je s prvym rannym startom... palivovy filter vymeneny... stanovisko Fordu: motor je OK... zrejme nafta?? tankujem vyhradne Shell naftu + lejem poctivo aditiva...moze byt?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.06  19:30

« Re: Nesouhlas se zamítnutím reklamace číslo 777586

jinam moje C3 1.4 Hdi je taky 10/2003 a ten stejny problem !!!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.06  20:31

« Nesouhlas se zamítnutím reklamace číslo 777586

Zdravim,
    pokud Vás zajímá historie mojí závady u auta PEUGEOT 206SW 1.4HDi a stanovisko Peugeot ČR, mrknete na :
    [odkaz]
    Diky za názor,
    Tomas
  • 00 Reagovat !

foto

06.02.06  13:34

« Bez nadpisu

Doporucuju si prehrat reportaz o aroganci PEUGEOT v CR:
    [odkaz]
    Tomas
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.06  16:06

« Bez nadpisu

ak si zo Slovenska tak bude na predaj niekedy na jar,lebo otec rozimsla o kupe Hondy kvoli servisu
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.06  11:29

« Re:

to Otik: Pak dej vedet, protoze uvazuju koupit pro zenusi prave tohle auto. :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

30.01.06  22:35

« Bez nadpisu

mno mam najazdenych cca 68 000km a auto bolo kupovane ojazdene po 55 000km...inak auto je svizne a zatial nic vazne nebolo co by vzniklo samovolne,len v zime sa mi podarilo znicit rameno(smyk do obruvnika) inak nic zle zatial....uvidime po 80 000km lebo som pocul ze potom treba vymenit prednu napravu...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.06  17:44

« Re: Re: Re: 1.4 Hdi

to Otik:
    5 -6 l/100km, to odpovida.
    Spis me zajima, jak trpi predni naprava?
    Prece jen je to litinovy motor a pro P206 poradna vaha.
    Jak se s tim autem jezdi ?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.06  16:48

« Re: Re: 1.4 Hdi

ta spotreba neni 7l!!!!!!!ale len 6 a to len v zime....v lete je okolo 5-5,5l...ale uz som si na to zvykol....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.06  22:47

« OMV

Dostalo sa mi do usi, vraj najviac vyjazdov maju odtahovaci k autam ktore tankuju naftu na OMV. Tak teraz som z toho jelen. Kde do pr.... v zime tankovat ?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.06  13:38

« Re: 1.4 Hdi

uplne to same, a dokonce i stejna pumpa... ale potom co jsem to rozmrazil, tak uz to problemy nedela
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.06  13:24

« 1.4 Hdi

dnes rano -16,5 plna OMW nafta + aditiva.. v poho nastartuji.. auto jede 2 min a samo zhasne.. po 15 min zas nastartuji a auto zas jede 2 min a zase samo znasne a tak asi 3x.. pak sem to vzdal.. vzal si doma Fabii Tdi a v poho.. tak jak se vratim z prace tak snad to dojede aspon do garaze a nevim jak to bude řešit a docela me to se*e..
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.06  13:24

« 2.0Hdi

Ja mam picasso 2.0 Hdi priem. spotreba 7,3 l mesto dialnica 50 na 50 . So štartami som problem nemal ani pri -18 auto stoji cele noci vonku. Tankujem naftu Shell. Ale moze byt pravda s tym malym mnozstvom nafty v nadrzi lebo ked som tam mal asi 8 litrov tak to pri teplote -17 chytilo asi na piaty krat.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.06  12:32

« Re: 1.4 Hdi

Auto mam celorocne venku a jeste za 4 roky jsem nemel v zime problem.
    Jinak prumerna spotreba mi ted v zime vyhazi 6 l/100km . Vetsinu casu jezdim s autem po meste.
    Mimo mesto cca 5,5 l/100km .
    :shock: U 206 mi spotreba 7 l/100km, pripada nenormalni. Bud je chyba v motoru nebo v pilotovi.
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.06  19:45

« 1.4 Hdi

Ciroen C3 24.ledna venku -17 v 6 vecer sem nastartoval auto jelo 20sec a pak zdechlo... volam seris citroen a ze jsem dnes šesty a že to mam odtahnout do teple garaze.. Po 3 hodinach v teple garazi ktera nebyla daleko sem v 9 vecer v poho nastartoval.. naposledy sem cerpal na benzine.. ale stat se mi to nekde v rakousku tak nemam radost :-(
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.06  19:12

« Bez nadpisu

to s tou zamrznutou naftou je divné. Ale pokiaľ viem, tak pri kontrole SOI vyšlo najavo, že veľké množstvo púmp palivá pančuje... Takže, ak zamrzla nafta, treba reklamovať. Ale problém môže byť aj v tom, že nie je plná nádrž a vo voľnom mieste kondenzuje voda, ktorá potom zmrzne... A treba dať pozor aj na baterku, keď nemôžete naštartovať kvôli nafte, štartér musí točiť normálne, t.j. ak netočí, nie je problém v nafte. Práve dnes sa mi jedna ťapa sťažovala, že im vo fábke zmrzla nafta a keď som sa bol na to pozrieť, vyšlo najavo. že majú baterku v kýbli..
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.06  16:54

« Bez nadpisu

ja na mojom 2,0HDi v peugeote 206 mam naftu od metra+zmes proti zmrzaniu(kupena v hypermarkete nejake stop ci nieco take) auto cez noc v garazi a ziadny problem. A to som ho v nedelu nechal vonku cca 3hodiny mozno viac a bolo okolo -12°C a vse v poriadku...jazdim bez poruchy...
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.06  22:10

« Bez nadpisu

ja prave jenom tankuji na OMW, a stejne to nepomohlo... nafta zamrzla tak jako tak, a to mi jeste vcera ukazoval certifikat, ze maji naftu do -29... takze sem dneska lil do auta silene mnozstvi aditiva, abych mohl zitra jet (stalo cely den v teple garazi, aby to rozmrzlo), ale asi to bude tim, ze tu mame pres noc -30 a min....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.01.06  22:00

« nafta

Našťastie mne nie. Tesne pred prvými drsními mrazmi som išiel dotankovať na OMV a oplatilo sa. Vyzerá to tak, že konečne majú dobrú naftičku. Stretol som tiež kopu neschopných benzíňakov. Staré baterky zlihali a ostali vysieť. :D
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.06  20:10

« Bez nadpisu

zamrzla vam ted nekomu nafta?? v pezotu mi rikaly, ze posledni dva dny neresi nic jineho >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…