Asistenční služby UAMK, ABA ...????
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
Saab 29.12.05 07:51
« Re: Asistenční služby UAMK, ABA ...????
Záleží co všechno nabízí.
Záleží kde jezdíš, pokud jezdíš většinu roku jen nějaké krátké trasy, tak se ta karta nevyplatí. Vyplatit se může pokud jezdíš dlouhé tratě a nejlíp ještě do zahraničí, ale nevím co přesně nabízí, takže je to jen odhad. -
"-- skrytý --" 29.12.05 00:28
« Asistenční služby UAMK, ABA ...????
Platíte si "pojištění" formou klubových karet asistenčních služeb? Jaké s nima máte zkušenosti? Je to lepší než se spoléhat na asistenci v rámci povinného ručení a havarijního pojištění (ALLIANZ)? Já měl léta UAMK, nikdy jsem to nevyužil, teď zvedli roční poplatek o 50%, tak zvažuju jestli prodloužit nebo neprodloužit.... :?:
Takze kdyz to shrnu, kdysi jsem byl u Allianz s obema pojistkami a docela me vyhovovalo, ze meli zdarma k pojistkam i asistencni sluzbu jak na nehodu tak na poruchu. Praxe mi ovsem ukazala ze mi to nikdy k nicemu potreba nebylo, ted mam s novym autem na poruchu zaruku (vc. asistence), nehody se snazim nedelat a kdyby do me nekdo vletel tak holt mam smulu... Asi tak. Do zahranici jezdim s jistou financni "rezervou" - kdyz se podivas na limity plneni ty asistence, tak zas tak ohromny penize to nejsou (UAMK ovsem neznam), tipuju ze vic nez 5.000 - 10.000 za tebe na jednu udalost stejne nedaji, takze si vezmu 10.000 v Eurech s sebou do auta a nejakou asistenci neresim. Vzdycky jsem se zatim vratil - az jednou ne tak zmenim nazor.