radio ford 6000cd - odpojení telefonu
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
-
-
« Re: pripojeni mp3 prehravace
Ahoj
mam zminene radio 6000 cd ve Focusu II, nevite nekdo jestli se da k nemu pripojit externi mp3 prehravac?
Dik david-
« Re: Re: pripojeni mp3 prehravace
Já mám v Mondeu vstup AUX v odkládací skříňce u spolujezdce, po otevření na zadní stěně toho šuplíku..-
"-- skrytý --" 07.01.2006 00:31
« Re: Re: Re: pripojeni mp3 prehravace
DIM : A kde je ten výstup AUX . Jak vypadá ,jaký konektor, je to oryginál nebo dodělany v jakém Fordu (typ) z jakého radia ( typ) ?
Mám Mondeo dva roky stary, autoradio 6000 CD , má taky tlačítko AUX ale na žádný externí vstup jsem nepřišel . Dost mě to zajímá, protože bych si přes tento vstup (AUX) rád připojil MP3 přehrávač . :'-(
Předem dik za odpověď.-
"-- skrytý --" 07.01.2006 12:36
« Re: Re: Re: Re: pripojeni mp3 prehravace
Je to obyčejná 3,5" zásuvka v levém zadním rohu přihrádky před spolujezdcem. Já to mám k 6000CD v Ghia z roku 2004. Také koukám po mp3 přehrávači, kvůli umístění té zásuvky by se hodilo bezdrátové ovládání.
yoyo: ten ruský link je na Focus. Může to být velmi podobné Mondeu, to jsem z toho nevyčetl. -
"-- skrytý --" 09.01.2006 22:47
« pripojeni mp3 prehravace
Mám Mondeo dva roky stary, autoradio 6000 CD , má taky tlačítko AUX ale na žádný externí vstup jsem nepřišel . Dost mě to zajímá, protože bych si přes tento vstup (AUX) rád připojil MP3 přehrávač .
Musím se omluvit . Vstup jsem našel v odkládacím šuplíku. Původně jsem si myslel že je to janom taková bílá záslepka. :*) Tak je vše OK ;-)
-
-
-
-
btw. auto bylo dovezeny z německa, návod k audiu je tedy pouze v nj :-/