Suzuki Grand Vitara
Lubos1>
cena pre dieslovu Grandu Vitaru je 1.009.000 SKK a vybava JLX je uplne identicka ako s benzinovym motoron 2.0i t.j.
+ koza
+ xenony
+ CD menic na 6 CD made by CLARION
+ 225/65 R17 kolesa
+ tempomat
+ elektricke stresne okno
+ a u nas je to aj vratane bezklucoveho startovania
ta uroven vybavy na nasom trhu je skutocne maximalistikcka v porovnani napr. s nemeckom kde polovicu veci nemas, kozu by som sice ja nemusel to je jedine co sa mi nepaci, inak je ta vybava aj cena super, len neviem co s tym odpoctom DPH, nemas ty nejake info? -
Lubos.1 26.01.06 10:18
Neviete niekto, ci sa bude dodavat na slovensky/cesky trh dieselova Grand Vitara s rovnakou vybavaou ako ma 2.0 benzin, tzn. koza, xenony. imitacia dreva atd.? Na zapadnych trhoch je takato kombinacia mozna, jediny rozdiel je, ze dieselova verzia ESP ma, ale nema bezklucove startovanie, u benzinu je to naopak. -
no na Slovensku som sa dnes dozvedel, ze vraj odpocet DPH mozny nie je, tak neviem tym padom mi to auto uz nepripada zaujimave bohuzial. Inak aka je u Vas v Cechach vybava Grand Vitary s tym dieslovym motorom? Na slovensku sa za 1.009.000 SKK s DPH predava komplet aj s kozenym calunenim, to by som zase ja napriklad nechcel ale inak sa to kupit neda, len 3-dv. verzia ma latkove potahy.