NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 14.04.11  15:46

« Re: Povinné ručení - které je prrávě pro Vás to pravé ?!

Víš co, Sašo? Jdi do ....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.11  15:43

« Povinné ručení - které je prrávě pro Vás to pravé ?!

Dobrý den ,
    Jak jistě víte, blíží se období, kdy většina lidí řeší otázku ohledně povinného ručení. Každý chce samozřejmě mít svoje povinné ručení co nejvýhodnější a nejlevnější. A právě v tomto vám může pomoci tato skvělá pomůcka. Zde, [odkaz] po vyplnění jednoduchého formuláře kam zadáte údaje svého auta, si zjistíte, jaké povinné ručení je právě pro vás to pravé. Někdy to můžou být i značné částky. Vyplnění je samozřejmě zcela zdarma a jen pro vaši informaci. Mně to velmi pomohlo ušetřit celkem zajímavé peníze a sem rád že jsem takovýto formulář našel. Je to super! A proto sem dávám tento odkaz aby jste měli tu možnost co jsem měl já i Vy. Vřele doporučuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.11  09:04

« Re: 1.4 vtec pro Civic

Mám Civica 8g s motorem i-VTEC 1.8 a je to skvělý atmosferický OTTOmotor. Průměrná spotřeba 7,7 l/100 km při běžném provozu (na dálnici cca o 0,8 l/100 km vyšší, v zimě po městě o 1,3 l/100 km vyšší, t. j. 9 l/100 km). Pro toho, kdo jezdí s rozvahou a respektuje vyhlášku bude motor i-VTEC 1.4 plně vyhovující a postačující, neboť oba motory mají až do 3600 ot./min skoro totožný průběh křivek výkonu a krout. momentu. Doporučuji koupit v H, kde se prodává i ve výbavě Sport a vyjde na skoro stejné peníze jako výbava Comfort u nás. Doporučuji obrátit se na miroslav.knapec(zavináč)seznam.cz a tento člověk vše zařídí a auto doveze do ČR. Ovšem moment. je Civic 2010 u nás v akci (doprodej) se 60-ti tisícovou slevou, cena je tedy bezkonkurenční a volil bych nákup v ČR (bohužel jen výbava Comfort). :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto O-i-vtec

O_i_vtec 03.08.10  10:49

Take zdravim. Mam 1.4 i-Vtec (73 kW) v Jazzu, ktery je lehci, na nej tento motor staci. Do Civicu bych ale bral kazdopadne 1.8 -vzhledem k vaze, agresivnimu vzhledu a schopnejsimu podvozku. Myslim, ze bys pozdeji litoval, pokud bys poridil 1.4 do Civica. Spotreba Jazze 1.4 je 5.5 - 6.5 l, predpokladam, ze u Civica by to bylo trochu vic. Ta 1.8 bude zrat pocitam tak o litr vic nez 1.4...
  • « 00 Reagovat !

foto O-i-vtec

O_i_vtec 03.08.10  10:48

• 00 Reagovat !

foto Radar333

Radar333 03.08.10  10:09

« 1.4 vtec pro Civic

Zdravim. Mohl by se nekdo z majitelu vyjadrit k tomuto novejsimu motoru v Civicu? Jak se s nim jezdi ev. spotreba. Uvazuji o tomto ci silnejsi 1.8 vtec verzi. Vzhledem k tomu, ze vetsinu casu travim na okreskach, tak by tento motor mohl stacit.. Diky predem.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.10  23:12

« Demokracie na fóru 8g.hondaclub.cz nebo strach?

V demokracii nemůže být nikdo trestán doživotním vyloučením za své názory, jak to udělal hl. administrátor v mém a "Shadowovém" případě. Několik statečných to tak chápe, většinu to nezajímá a několik málo se bojí vyslovit kritický názor, aby nebyli vyloučení. ("Locknul jsem účet Ičkovi!" Věta jako z praku vystřelená, nádherné slovo "locknout"). Navíc jsem hl. administrátorem osočován z čehosi a nemohu se bránit!!

Takže se ptám: Proč se jasně neřekne, že DVD ze Slušovického srazu Civicú 8G nikdy nebude?

To co se kolem toho DVD děje, to je urážka všech zúčastněných.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.10  21:38

« Re: Jsme tu zas

Žiju si jako na zámku, akorát na 8g.hondaclub.cz už nezůstanu věčně. Děkuji vám pane veliteli! >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.10  21:34

« O Hondě CIVIC 8G (od X/O5)

Demokraticky vedené zájmové fórum na kterém hlídá demokracii sám hlavní administrátor: 8g.hondaclub.cz. :-!

Zdravím! :-)

(pokračování příště) >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.10  21:30

« O Hondě CIVIC 8G (od X/O5)

Těší mne, že tady mohu psát o všem, ovšem na vlastní riziko! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.10  14:32

« Re: Přesun

Tak jsem zvědav
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.10  14:30

« Jsme tu zas

Ičku žiješ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.09  23:17

« 8G Civic forum

Všichni odešli na vlastní forum 8G, níže je odkaz. Tak proto tu nikdo nic nepíše....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.03.08  09:23

« CIVIC SEDAN HYBRID-máte zkušenosti?

Chtěl bych si koupit hybrida-jel jste s ním někdo? Na moje auto.cz jsem četl recenzi a bylo to zajímavé.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.09.07  22:03

« DANGER QUEEN OF CAR HONDA CIVIK

No jo tady je ticho.Za 3/4 roku příspěvků jak CYP a teď zimní spánek. ;-) ...prej bude free of charche náprav. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.07  18:10

:-! Zbývá doufat, že se to tu rozběhne, ale chtělo by to více "štábní kultury", aby to opět nebylo namatlané páté přes deváté, protože po krátkém čase a bez vláken se nic nedá dohledat. Smysl se ztrácí...... :*) Doufejme, no doufejme! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.07  18:09

:-( Pamětníci vzpomeňte, jak jsem brojil pro přesun z cafe.auto.cz na [odkaz] , ale že to tu bude úplně mrtvé fórum, to mi ani ve snu nenapadlo. Jasně, jsou prázdniny a okurková sezóna, avšak ten UFOun si zaslouží, aby se majitelé a obdivovatelé k němu vyjádřovali. Jenže stalo se to, co už kvitoval Bruure:

"Hmm, tak koukám, že s novým designem cafe.auto nás nechali v hlavní diskusi a nadále nemáme vlastní kategorii "Honda". Doufal jsem, že se to změní... Docela mi trvalo, než jsem to teď našel, takže noví lidé se ani nedozví, že mají možnost podívat se i na stránky [odkaz] . " :yes:

Neznám způsob, kterým bych podnítil autory či admisnistrátory tohoto fóra, aby nám pomohli a umožnili se zde lépe orientovat a uplatnit s našimi postřehy v příspěvcích k osmé generaci Civica zvané UFO? :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.04.07  19:11

« Re: Civic HB AMT

Na Jarove maji predvadecku i automat, alespon naposled ji tam meli. Zajed si to tam vyzkouset. Radi to pomalu, ale to ti asi v tvem pripade nevadi.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.07  20:11

« Přesun

Hmm, tak koukám, že s novým designem cafe.auto nás nechali v hlavní diskusi a nadále nemáme vlastní kategorii "Honda". Doufal jsem, že se to změní... Docela mi trvalo, než jsem to teď našel, takže noví lidé se ani nedozví, že mají možnost podívat se i na stránky 8g.hondaclub.cz :-)
  • 00 Reagovat !

foto

31.03.07  09:32

« Civic HB AMT

Mám 65 letou matku. Bohužel už se asi nikdy nenaučí řadit. Zvažuji tedy koupi Civica v automatu. Nikde jsem ale nesehnal jakékkoliv info o automatu v Civicu HB. Na předváděčky je pouze manuál a já osobně s automaty také zkušenosti nemám. Nemůžete mi poradit? Předem díky...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…