NOVÁ HONDA CIVIC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 14.12.05 14:57
« 2.12.05
v ten den som bol pozerat auta (C4, Focus, 307, Megane) a ked som bol vo Forde v BA (pri Zlatych pieskoch), tak som iba tak isiel pozriet vedla do Hondy...
a ostal som v nemom uzase. novy Civic tam stal... na obrazkoch na webe sa mi to auto nepacilo, ako tu pisu na auto.cz - "ufo". ale v skutocnosti v ciernej farbe nemalo chybu... a tie koncovky vyfuku... potom som si sadol dovnutra a nemy uzas po druhe... ta palubovka, ten utulny pocit... a ked som pozriel do cennika (1,8 l, vybava sport, pripadne comfort), tak som ostal v nemom uzase po tretikrat...
predajca hovoril, ze ho dva dni dozadu priviezli a uz bolo predane...
inak skoda, ze nemozno volit prvky vybavy. niektore by som nepotreboval. a vzadu som sedel s hlavou nabok... -
spitfire 14.12.05 12:25
« to STAVROS
Ale jo, tomu rozumim, akorát bych to až tak nedramatizoval. Chci zrovna koupit auto dané kategorie? Líbí se mi novej Civic? Věřím Hondě? Pokud odpověď zní ano-ano-ano, tak jdu do toho. Já mám zrovna zánovní pixlu od jiného výrobce, takže Civic zatím jenom platonicky... -
jc 13.12.05 18:53
« Re: Re: Re: Re: NOVÁ HONDA CIVIC
jsem si vedom toho ze to je trosku risk, ale kdyz ty pozitiva tolik prevazujou... :-) po zkusebce jsem mel pocit ze to auto vyrobili mne na miru... o cene a dalsich vecech nemluve. a i kdyz to bude novy auto, neverim ze to bude horsi nez skoda nebo renault ;) btw bude to muj prvni (a zacinam pomalu verit ze ne posledni) japonec. -
jc 13.12.05 18:14
« Re: Re: NOVÁ HONDA CIVIC
nebudu pet ody, muj nazor spis poznate podle toho, ze jsem si ji obednal :-) z japoska nedorazi asi zadny, vyrabi se v anglii... jinak ofic. prodej je od 6.12., ale je jich malo, kazdej dealer dostal 2 kusy, podle mne minimalne jeden si necha na predvadecku takze nic moc :-) kdyz jsem obednaval (bylo to 2 dny po zacaku prodeje) tak uz prodavali vyrobu z unora/brezna, takze si udelejte obrazek. a nekdy minulej tejden jsem cet ve foru, ze uz prodavaji kveten... mozna obvolat dealery jestli nemaji jeste nejakej zapomenutej kus z prvni varky... -
"-- skrytý --" 13.12.05 17:25
« Nový Civic
Zatím jsem v něm jen seděl.Zpracování interiéru je precizní a mimořádné útulné.Připadáš si v něm jako doma v křesle.Přístrojovka nepůsobí vůbec kosmicky jako na fotkách,naopak je vyvážená a vše je po ruce. Je tu jediné mínus což mě celkem mrzí a to ,že na zadních sedlech je to tak do 178 cm vzrůstu, kdo má víc tak hlavu opírá o strop. :x A druhé minus-při výbavě Sport musíš mít 17 palce což je zbytečnost.Jinak supr kára. -
spitfire 13.12.05 17:17
« Re: NOVÁ HONDA CIVIC
Zatím jsem v tom nejel, jenom jsem si ji prohlížel vystavenou a musim říct, že jsem jenom čuměl - a bylo nás víc. Když pak člověk prostudoval, jaký peníze chtěj za tu 1,8 v plný náloži, čuměl jsem podruhý. To je po dlouhý době auto, který mě fakt bere. A za ty prachy neskutečný...