NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

14.12.05  19:48

« Bez nadpisu

suhlas zo vsetkym co tu je napisane :D. A ta 1.8 Sport je asi najlepsia volba...len ja by som volil este jednu malu zmenu. Xenony, uz som si teraz na ne zvykol 8)
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 14.12.05  16:52

« Re:

1.8 sport, cenikova 549kkc
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.12.05  16:48

« Bez nadpisu

to JC: aku si dostal cenu na toho Civica? Vybava, motor?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.05  15:59

« Re: 2.12.05

Máš pravdu.S tím dovybavením je to u Japonců bída a v ČR a SK obzvlášť.Jsme malý trh, tak se sem těch výbav vozí nejméně.V německu bude situcae určitě lepší.Taková Toyota ma v DE mnohem větší vyběr výbav.No jsme malý trh....chjo :x
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.12.05  14:57

« 2.12.05

v ten den som bol pozerat auta (C4, Focus, 307, Megane) a ked som bol vo Forde v BA (pri Zlatych pieskoch), tak som iba tak isiel pozriet vedla do Hondy...
    a ostal som v nemom uzase. novy Civic tam stal... na obrazkoch na webe sa mi to auto nepacilo, ako tu pisu na auto.cz - "ufo". ale v skutocnosti v ciernej farbe nemalo chybu... a tie koncovky vyfuku... potom som si sadol dovnutra a nemy uzas po druhe... ta palubovka, ten utulny pocit... a ked som pozriel do cennika (1,8 l, vybava sport, pripadne comfort), tak som ostal v nemom uzase po tretikrat...
    predajca hovoril, ze ho dva dni dozadu priviezli a uz bolo predane...
    inak skoda, ze nemozno volit prvky vybavy. niektore by som nepotreboval. a vzadu som sedel s hlavou nabok...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.12.05  14:11

« Bez nadpisu

dnes ma jedno obiehalo v bratislave. nadherne auticko to teda ano. dal by som si povedat.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.05  13:12

« Re: to STAVROS

ja myslim, ze to s tema autama tak bohuzel je - s novinkama. Na druhou stranu, kdo chce jezdit v aute, ktere uz je okoukane? Moje slecna Civica ma a je to opravdu skvely vuz, moje auto stoji skoro 3-4x tolik a musim uznat, ze se Civic nema zas stydet.
  • 00 Reagovat !

foto spitfire

spitfire 14.12.05  12:25

« to STAVROS

Ale jo, tomu rozumim, akorát bych to až tak nedramatizoval. Chci zrovna koupit auto dané kategorie? Líbí se mi novej Civic? Věřím Hondě? Pokud odpověď zní ano-ano-ano, tak jdu do toho. Já mám zrovna zánovní pixlu od jiného výrobce, takže Civic zatím jenom platonicky...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.05  12:18

« Re: Risk

jde spis o to, ze temer vsechna nova auta nejsou uplne bez chyby a nejake ty musky se asi vyskytnou.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.12.05  11:03

« Bez nadpisu

konecne sa Honda Civic vracia k sportovo ladenemu autu aj v inom prevedeni ako Sport 3D ci type R. Modely do roku 1999 s motormi 1,5 (84kW), 1,6VTEC (118kW) a 1,8VTI(124kW) su dodnes fantasticykmi autami.
  • « 00 Reagovat !

foto spitfire

spitfire 14.12.05  10:36

« Risk

to jc: Já bych řekl, že koupit nový model s tím, že je neodzkoušený nedoporučují zejména ti, co mají zánovní předchozí model a potřebují se s tím nějak srovnat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.05  09:10

« Re: Re: Re: Re: Re: NOVÁ HONDA CIVIC

Na zahraničných stránkach Hondy som objavil rôzne pakety s lištami, spojlermi, logami na prahoch, modrým podsvietením interiéru apod. Neviete či je to v ponuke aj u nás resp. ČR?
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 13.12.05  18:53

« Re: Re: Re: Re: NOVÁ HONDA CIVIC

jsem si vedom toho ze to je trosku risk, ale kdyz ty pozitiva tolik prevazujou... :-) po zkusebce jsem mel pocit ze to auto vyrobili mne na miru... o cene a dalsich vecech nemluve. a i kdyz to bude novy auto, neverim ze to bude horsi nez skoda nebo renault ;) btw bude to muj prvni (a zacinam pomalu verit ze ne posledni) japonec.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.05  18:45

« Re: Re: Re: NOVÁ HONDA CIVIC

Jo taky mám info že jde na dračku....kupovat hnedka nové auto???No nevím, radši bych počkal....no zase budeš mít exkluzivitu na silnici :D
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 13.12.05  18:14

« Re: Re: NOVÁ HONDA CIVIC

nebudu pet ody, muj nazor spis poznate podle toho, ze jsem si ji obednal :-) z japoska nedorazi asi zadny, vyrabi se v anglii... jinak ofic. prodej je od 6.12., ale je jich malo, kazdej dealer dostal 2 kusy, podle mne minimalne jeden si necha na predvadecku takze nic moc :-) kdyz jsem obednaval (bylo to 2 dny po zacaku prodeje) tak uz prodavali vyrobu z unora/brezna, takze si udelejte obrazek. a nekdy minulej tejden jsem cet ve foru, ze uz prodavaji kveten... mozna obvolat dealery jestli nemaji jeste nejakej zapomenutej kus z prvni varky...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.05  17:43

« Re: NOVÁ HONDA CIVIC

netusi niekto aka bude dlha cakacia doba na tieto auta ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.12.05  17:25

« Nový Civic

Zatím jsem v něm jen seděl.Zpracování interiéru je precizní a mimořádné útulné.Připadáš si v něm jako doma v křesle.Přístrojovka nepůsobí vůbec kosmicky jako na fotkách,naopak je vyvážená a vše je po ruce. Je tu jediné mínus což mě celkem mrzí a to ,že na zadních sedlech je to tak do 178 cm vzrůstu, kdo má víc tak hlavu opírá o strop. :x A druhé minus-při výbavě Sport musíš mít 17 palce což je zbytečnost.Jinak supr kára.
  • « 00 Reagovat !

foto spitfire

spitfire 13.12.05  17:17

Zatím jsem v tom nejel, jenom jsem si ji prohlížel vystavenou a musim říct, že jsem jenom čuměl - a bylo nás víc. Když pak člověk prostudoval, jaký peníze chtěj za tu 1,8 v plný náloži, čuměl jsem podruhý. To je po dlouhý době auto, který mě fakt bere. A za ty prachy neskutečný...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.05  17:15

urcite ju este nikto nema, podla mna ani nedorazili z japonska este :D
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.05  16:29

« NOVÁ HONDA CIVIC

Je to jistě velice zajímavé auto.Pokud jste se někdo svezl, či auto vlastníte , podělte se s námi o vaše postřehy....no prostě tu o Civicu pokecáme. >:D
    Jinak zajímavé fotky a povídačky >:D jsou na : www.hondaclub.cz
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…