NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.06  21:07

« Parkování

Kolegové,
    také jste měli po zakoupení nového vozu s jeho zaparkováním na parkovištích (supermarkety, obchodní domy atd.)? Jezdím osobními vozy přes 35 let, ale teď si připadám jako čerstvý absolovent autoškoly. Při zajíždějí mezi 2 vozy si nejsem vůbec jistý a když vylezu ven, tak zjistím, že po bocích a ve předu mám vždy alespoň ještě metr místa. Vzadu podle zrcátek je to bez problému, tam vidím kraje vozu, ale ve předu nevidím nic. Doufám, že si zvyknu. Jinak je auto bez problému. Prvních 517 km jsem ujel za 34 l nafty (tj. 6,6 l/100 km), takže spokojenost. A druhý problém, který mám je, že zapomínám svítit. U předchozího vozu jsem měl bzučák, který mě upozornil. Jak to řešíte Vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.06  20:26

« Re: Re: Re: Re: Re:

No spíš Kolín >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.06  14:42

« Re: Re: Re: Re:

Svět je malej :D
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.06  14:00

« Re: Re: Re:

2Boda007: to bude muj kousek :-) vetsinou pobliz tmavomodreho accordu sedan :)
  • 00 Reagovat !

foto

07.08.06  13:48

« Klíiiid :-)

No že Honda umí dělat pro F1 motory vime všici, ale ruku na srdce jsou poruchové.Tím, že se teď vyhrálo, to na situaci nic nemění.Není to zas tak dávno co dělala Honda v F1 velkou ostudu,takže od nějaké euforie dávám zatím ruce pryč >:D Dokud nebudou pravidelně na bedně a konkurenceschopný, nemá cenu zvedat palec.I když pravda, včera to bylo první vítězství, tak uděláme vyjimku :D
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.06  13:45

« Re: Re:

Slušná spotřeba >:D BTW: nebydlíš v Kolíně někde na sídlišti "U Jána". Občas tam vídám zaparkovanýho Civika Milano Red Executive...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.06  18:53

« Re:

jj, pan Tlacikto mi udelal dneska radost, hned sem si sel dolu zmacknout Start Button :c)
    k focusu...1G je i dneska nadherny auto i 2G se da dovybavit na pekne auto s asi nejlepsim podvozkem ve sve tride - a oranzovy focus st je lahudka, ale asi bych s nim nedal trasu praha - kolin za 5.5l/100km, do chrudimi pak za 5.7l - ani nevim, jak jsem to udelal :c)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  17:30

« Bez nadpisu

Taky se pridavam, konecne se Honda a Button dockali!!!Snad jim to vydrzi. Zavidim vam Civika, mam Focuse, ale Civicek bude moje pristi auticko 8)
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 06.08.06  16:55

« Re: Re: Re: Re: Re: to: sadaki

Super, konecne bylo v F1 na co koukat!!! :)
    Dalsi pozitivni novinky, sadakovo pekny fotky Champagne s cernyma listama:
    [odkaz]
    Dik.
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.06  16:08

« VC Maďarska...

Gratulace Hondě k prvnímu fleku. Motory Honda umí...to joo.
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.06  16:03

« Button

Honda má prvního fleka, no konečně.....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  16:03

« Honda vítězí na Hungaroringu!!!!!!!!!

Angličan, syn Jana Knoflíka si ve svém 113. závodě GP F1 vyjel konečně první místo a potvrdil, že Honda umí dělat motory!
    >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.06  16:01

« Re: První jízda

Gratuluji k první jízdě. Mám taky 2,2 a jsme tady evidentně minoritní skupina mezi benzínama :). Co se týče zátahu při předjíždění, je opravdu brutální /možná silné slovo/ ale je to tak. Je super sledovat předjíždění na čtverku, jak to krásně jde za plynem, jinému autu by to trvalo 2x déle.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  11:13

« Re: Fórum podle problémů rozdělit do sekci. Ano či ne?

Jedno takove pekne forum o Civikovi uz existuje, ovsem pouze pro anglicky gramotne ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  10:20

« Re: První jízda p. s.

Blahopřeji k té "bombě" a přeji tisíce šťatných kilometrů! Připomínám, že 26. srpna máme na Kniničské přehradě u hotelu OREA Santon od 11:00 hod. O. sraz Civiců 8G. Protože si myslím, že jsi Brňák, tak nezapomeň a přijeď mezi své "bratry v Honda triku". Držme si palce, aby bylo v té době alespoň o něco lepší počasí než dnes.
    Pro nejnovější čtenáře tohoto fóra celá pozvánka na sraz:
    :lol: :arrow: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  09:45

« První jízda

V pátek večer jsem převzal svůj Civic 2,2 sprort a v sobotu jsem jej provětral na trase Brno Náchod a zpět. Při jízdě jsem si to úžíval a zkoušel různé režimy jízdy (podle doporučení prodejce - zahřát motor a pak plynule jet s tím, že občas ho můžu vytočit do vyšších otáček). Před Solnicí jsem dojel Hondu Integra. Jeho majitel jel cca 70 km rychlostí. Protože nechtěl jet rychleji, přeřadil jsem na 3 a přidal. Když jsem byl v jeho úrovni, slyšel jsem jak Integra přeřadila a přidala. Tak jsem sešlápl plyn k podlaze a Integra neměla šanci. Po několika km jsem zpomalil, protože jsem neměl zájem závodit. Ještě několikrát jsem předjížděl a vždy to bylo velice rychlé a bezpečné. To je největší přednost naftového motoru, alespoň pro můj pocit. Zatím vůz splňuje všechny moje očekávání. Teď musím přečíst uživatelskou příručku, která je neskutečně tlustá.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  09:39

« Foto

Ty neoriginal bocni listy jsem videl u prodejce v Chomutove.Jsou klasicky plochy.Jeste je tam mala samolepka Civic(cenu jsem uz zapomel).Chlapi jestli mate cas a chut poslete mi nake foto svych vozitek.
    ludek.kabrle@zzs-ul.cz
    Predem dik
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.06  09:39

« fórum

som za!
    zrovna v tomto fóre (Yardo) som pár rokov fungoval...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  00:11

« Fórum podle problémů rozdělit do sekci. Ano či ne?

Vyjádřete se, zda-li by to nebylo přehlednější a praktičtější, kdybychom měli naše fórum rozděleno do sekcí, jako to mají např. Yarisové na tomto jejich fóru?
    [odkaz]
    V této okurkové sezóně zdravím všechny a připomínám, že sraz se blíží! Za 3 týdny!
    ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.06  19:06

« Re: Re: Re: Re: to: sadaki

tak hlásím, že jsem se opravdu v tom nečase vydal ven a civíčka vyfotil, v tuto chvíli by měli být fotky již uloženy v úschovně pro jc. pokud by se pokus o doručení nezdařil, můžu zopakovat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  13:01

« Kultura prodeje a závazky k zákazníkovi na olomoucký způsob

to bruure: Ano! Máš zcela pravdu, co se týká vlastního demokratického řešení situace u BoBů! "Prodělek je také kšeft, ale blbý!" - říká staré židovské přísloví.
    Myslím si, že to co provedli BoBům nebylo od prodejce korektní jednání a mohu jen doufat, že se to časem prokáže.
    Od pátku večera se tu nic neděje a tak věřím, že proháníte své Civicy i přes vytrvalý déšť a mizerné chladné počasí?
    :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :arrow: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.06  12:25

« Re: Re: Re: to: sadaki

no já ho snad zajdu po práci vyfotit, byť je venku opravdu hnusně a chudáček navíc není myslím zcela vypulírovaný :*)
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 04.08.06  11:36

« Re: Re: to: sadaki

Ja jsem pro kazdou spatnost. Takze uschovna.cz - prijemce jackc (pak zavinac) teptin (pak tecka) net.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.06  11:31

« Re: to: sadaki

mám originál, tady to bylo asi za 8.000,- Kč, což je mnoho, nicméně efekt je vynikající >:D o napodobeninách bohužel nevím. fotku zkusím pořídit a zaslat jc, nebude-li se bránit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 04.08.06  11:14

« Re: to: sadaki

Po 1500km? To se dela? :-) Ja uz se chystam na prvni garancku... (20kkm).
  • 00 Reagovat !

foto

04.08.06  11:11

« to: sadaki

Zdravím ťa, samozrejme že Champagne je kuul :-! :-! Čierne lišty som chcel aj ja, ale keď som počul tu cenu....som si to rozmyslel...
    Máš to nafotené ??? Rád by som to videl...Robia sa už aj napodobneniny ??? Vieš približnú cenu ??? Ďakujem !!!!
    Inak včera som bol u dealera na kontrole po 1500 km, motor brzdy OK....len menší problém s pravým stieračom, z motorčeka ide nejaký čudný zvuk...vraj tam je niečo zpriečené či čo...objednal som sa na budúci týždeň...

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  10:50

« Re:

centsm: Já jsem z toho nějak nepochopil, co jsi tím chtěl říct. Já zastávám názor, že pokud se zákazník nebrání (nechce) a je s výsledkem spokojený, tak nevidím důvod tvrdit, že prodejce je špatný...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  10:37

« Bez nadpisu

Vidím, že Vás většina téměř zatratila zákazníky a vyzdvihla prodejce. Až na Ička jste zapomněli, že si platíte službu za dodání zboží. Z vlastních nemalých, krvavých úspor! Nemusí se Vám třást hlas, žádáte-li kvalitní službu. Ale je věcí každého, jak naloží se svými prostředky.
    Jen poznámku k dodacím lhůtám pro vyjasnění. Výrobce zadává do výroby vozy podle objednávek, které koriguje podle jeho pravidel pro regiony. Pokud je objednávek méně, vyrábí na sklad nejvíce prodejné verze. Prodejce objednává podle smluv se zákazníky a navíc podle vlastních odhadů budoucího prodeje, protože pozdější objednávky jsou u výrobce zařazeny až nakonec. Všechny objednané vozy musí prodejce zaplatit ve sjednané lhůtě. Takže, když si objedná moc, má smůlu, objedná-li málo, má dlouhé dodací lhůty, nemá prodej, ani peníze z něj. Tyto nadobjednávky si prodejci mezi sebou vyměňují. Samozřejmě jen v nejvyšší nouzi, protože tím pomáhají k vyššímu obratu konkurentovi. Každý prodejce má možnost sledovat stav objednávek ve výrobě, i nadvýrobu, takže umí říct, kdy, které auto opustí továrnu, jakou má výbavu a zda je volné, popřípadě kam jde. Proto se může stát, že jeden prodejce má a jiný nemá, že má někdo dlouhé lhůty, jiný kratší, že v Německu je nadbytek, v ČR nedostatek atd. Některé značky člení jen regiony, jině až prodejce. Hondu neznám, ale nevím, proč by se měla lišit od ostatních.
    Nyní mě napadá, že asi před 12 lety jsem dostal vůz, který měl patřit někomu jinému. Tehdy jsem trval na tom konkrétním, jinak se budu muset obrátit na jinou značku. Možná je to také takový případ.
    Hodně šťastných km s Civikem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  09:43

« Re: dilema je pouze v barve

Cerna je vazne hezka a Civiku moc slusi, ale udrzet ji porad peknou da dost prace 8-s Champano jsem v realu jeste nevidel, tak jsem zvedav na srazu...
    Ale jinak nejhezci barva je samozrejme ta moje ;-) :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  09:21

Černá se mi líbila v salónu, ale na ulici už jsem ji nikdy neviděl čistou ;-) Ale do šampaňské bych nešel taky protože se mi nelíbí ta kombinace zlatavé karoserie a stříbrných doplňků - disky, světla, přední plexisklo. Nic proti zlatavým civicům :D
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.06  07:38

Byť je to vždy otázka osobních preferencí, tak můj názor je, že barva champagne na Civic objektivně perfektně sedí >:D Měl sem v kalhotách celé ty tři měsíce od objednání do okamžiku kdy přišel, protože teprve tehdy jsem ji poprvé uviděl ve skutečnosti, ale rázem byly moje obavy pryč. Ta barva je poměrně rafinovaná, mnohdy se tváří skoro jen jako stříbrná, ovšem vždy má trochu té champagne příměsi, která ji činí ve srovnání s čistě stříbrnou zajímavější >:D Naštěstí champagne rozhodně není "zlatá" a je taky úplně jiná, než sahara na škodovkách. Na rozdíl od černé navíc potlačí trochu ten ufonský přední díl mezi světly. O údržbě se nemusíme bavit, to jsou dva póly. Doporučuju ještě boční černé lišty, pak to celé nemá chybu 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  00:54

« dilema je pouze v barve

Chlapi mam dilema.Cekam na autiko uz od brezna( ma byt az 30.11).Ale mam moznost ho mit v garazi uz zacatkem zari.Problem je jenom v barve.Listopad-cerna,zari-sampano.Tak si je hezky napulirujte at je na prehrade vidim hezky v rade.Pak se rozhodnu.To cekani je pakarna :roll:
    Cus
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.06  17:03

Musím ťa trochu poopraviť. Je to pokračovanie lízingu, to znamená, že v tej celkovej cene je už zahrnuté aj poistenie predmetu lízingu do ukončenia lízingu (3 roky) ako aj lízingové navýšenie (čo je niečo ako úroky pri pôžičke). Skús si dať u predajcu vypočítať lízing s akontáciou napr. 40 % aj s poistným a potom to porovnaj. Celková suma je nižšia o cca 80 000 Sk.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  16:58

To feroh Ocuvaj ak som to spravne pochopil tak chces ho predat za 694672Sk. Potom daj vediet ci ti to niekto kupil. Celkom ma to zaujima ci sa da to auto za tu cenu predat. Ked si ja predstavim ze budem mat funglac za nizsiu cenu tak neviem... Ale je pravda ze vzhladom na to ze je nan taka cakacia doba tak by sa mohol niekto najst. Opat dalsi dovod ist do Civica :-) teda aspon pokial je po nom taky dopyt.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.06  16:10

« Re:

jeste jsem se sedanem nejel, jen ho okukoval v salonu a prolez si vnitrek
    na prvni pohled lepsi je podle me stredovy tunel, lespi (prijemnejsi) materialy na rucni brzde a radici pace (ta plastovost v nasem 5D me docela mrzi), pocitove kratsi razeni, lepsi odkladaci plochy ve stredovem tunelu, nekoho potesi CD changer a sedanu slusici sibr :)
    zapory, co jsem tak zpozoroval - mala schranka pred spolujezdcem (vyklopna klasika znama z S120) a neni klimatizovana, VSA jen ve verzi ES s automatikou, citelne mensi kufr, palubka mi prijde jako kompromis mezi 5D technoidni a usedlou sedanovitou, je sice dual link, ale displej radia/klimosky uz je konzervativneji na stredove konzoli a ne pekne na ocich vedle rychlomeru. a tusim do nej nejdou xenony...
    jinak se mi sedan moc libil, pokud sedan v tehle tride, tak myslim, ze civic je horkym favoritem.
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 03.08.06  16:01

« Re:

Spis server... kdyz vyhodi chybu je potreba nemackat F5 a podivat se, jestli to uz do databaze nahodou nedal :)
    SDN jsem jeste nevidel ale ten mne moc nebere. Kdyz uz tak hybrid mi prijde dost zajimavej.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  15:42

« Bez nadpisu

Vidím, že počítač laškuje...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  15:40

« sedan

Možná je to od tématu,ale viděl,nebo dokonce jel už někdo s "Marťanem" ve verzi sedan?Mně se to docela líbí.Sdělte,prosím,dojmy a názory.Test jsem četl.Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 03.08.06  15:36

Tak to je skoda :-( ale treba za pul roku budes objednavat novy CTR :)
    Mimochodem, prijedes jeste na sraz? :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  15:22

« Odkaz pro nejnovější čtenáře tohoto fóra (o srazu 8G)

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
    [odkaz]
    >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.06  14:47

Je to presné, dôvody nie sú v aute. Auto je vynikajúce, ani si neviete predstaviť, koľko som rozmýšľal nad inými možnosťami riešenia situácie a ako ho nepredať. Ale život vie byť aj trochu krutý...
    Nechcel som toto fórum využívať na predaj auta, ale keď už ma otik "odhalil". Ale všetkých vlastníkov aj budúcich môžem len a len ubezpečiť, že to auto je senzačné (viď moje príspevky od januára).
    Prajem všetkým pekné a bezstarostné jazdenie.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  14:11

« Re:

Myslim, ze majitel se obcas ozval i na tomto foru, protoze presne tuhle fotku ma ve svy galerii na webu i jc.
    Jinak duvody prodeje mohou byt ruzne a vubec se nemuseji tykat auta...
    T.E.CH: Trefa s tim Goesem! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 03.08.06  14:05

« Re: Re: Re: Re: Re: OTIK

je to pokracovanie leasingu, 330t je iba odstupne
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.06  13:51

« Re: Re: Re: Re: OTIK

ja mat zbytocnych 300t. hned predam svoje a kupim ho. Uz dlho som neriesil ziadne reklamacie :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  13:41

« Re: Re: Re: OTIK

Doslovně píše: já kdybych měl takový auto, tak ani ve zlém snu nepřemýšlím o prodeji >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.06  13:29

« Re: Re: OTIK

2Iček:
    Píše že by ho neprodával kdy ho měl....asi ho překvapilo, že si někdo koupil Civika 8G a takhle brzo se ho zbavuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  13:26

« Dvakrát vytištěno!

Včechny zdravím a BoBe brzy se dočkej!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  13:26

« Re: OTIK

to otik: Viem hovotit, čítat aj písat po slovensky (hoci s chýbami), ale to čo si napísal Ty, to nechápem? Tomu vobec nerozumiem, čo si chcel vyjadrit? Ozaj nie!
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.06  13:16

« Bez nadpisu

ja keby mam take auto tak ani len v zlom sne nerozmyslam nad predajom 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.06  13:14

« Inzerát

Mno to GOES prodává CIVIKA protože zjistil že má na prd podvozek >:D >:D >:D >:D ;-)
    Tuším že to byl jeden z prvních Civiků prodaných na SK.
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.06  13:06

« Bez nadpisu

viete vysvetlit toto?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  12:36

« Re:

BoB: Volne vozy urcite jsou, jak jsem psal, ZDE maji 3 volne kousky!
    Chce to jen obvolat dealery, je jich v republice snad 30!
    Udelal jsem to tak v unoru kdyz jsem shanel toho svyho.
    V Praze mi rekli ze mam smulu, a ze by byl nejdriv v srpnu, tak jsem obeslal mailem ostatni prodejce, a min. polovina z nich mi byla schopna do mesice nabidnout nejake auto, a 3 mi dokonce nabidli presne auto ktere jsem chtel (motor, vybava, barva) a to do 3-4 mesicu. Spousta prodejcu totiz objednava auta "na blind" a cekaji kdo si jake vezme.
    Slysel jsem take, ze od zahajeni prodeje 8G, se zhorsily vztahy mezi prodejci. O auto je enormni zajem, a kazdy chce pro sebe urvat co nejvice. Takze takove ty vzajemne vypomoce jako drive, uz nejsou moc caste...
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.06  11:45

« Bez nadpisu

Jít k jinému prodejci znamená znovu čekačku 1/2 roku min. a o tom,že by byly někde volné vozy opravdu nevím...proč by se spolu ti prodejci nedohodli a nevyhandlovali to mezi sebou...???.. Když jednomu teče do bot a druhej má auta volné...což jak nám prodejce tvrdí není možné...protože auta jsou na zakázku a nikoliv pro volný prodej...dle mého skromného názoru...Jinak mamka tyto stránky pročítá a je tudíž i informovaná...no co už...30.srpna jedeme do Zlína pro Sporta...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  10:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Bruure: Ja bych jako vychodisko z nouze volil odstoupeni od smlouvy, a sel bych k jinemu dealerovi. Ale mas pravdu v tom, ze kazdy ma pravo to resit podle vlastniho uvazeni :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  10:53

« Re: Re: Re: Re: Re:

Tomik010: Já taky netvrdím, že by se mi to úplně líbilo, ale jako východisko z nouze je to lepší, než drátem do oka. Prodejce něco přihodil, BoB a jeho rodiče vyhověli prodejci tím, že si vzali lepší auto a ve výsledku si myslím, že jsou všichni jakž takž spokojeni. A u BoBa budou určitě nadšeni, že si vzali lepší výbavu, protože to prostě stojí za to!
    Iček: Promiň, ale já jsem alergický na tyhle výlevy "coby kdyby" a "já bych jim ukázal". Myslím, že je rozumné, aby si každý svoje problémy řešil tak, jak uzná za vhodné on sám a názor ve stylu - už by to bylo v rádiu a televizi mi přijdou úplně z cesty. Promiň. Jinak ano, byla to od dealera sviňárna, ale myslím, že to tak nějak vyřešili...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  10:39

Bruure: No jo, ale ani tech cca. 20 tis. (pro prodejce urcite jeste min) by mi nevynahradilo radost z uplne noveho auta... Nikdy nevis jak se k tomu autu tech 1000 km kdo choval. A to ze prodejci Hondy ty auta pujcuji na testovaci jizdy i bez doprovodu (sam jsem jednu takovou absolvoval) je znamy fakt...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  10:29

to bruure: Takovou kritiku si snad nezasloužím! A na Sporta jsem pomyslel, až když jsem si to řádně probral a to už jsem měl auto asi 2 měsíce objednáno. A BTW prodejce mi Sporta v dieselu nabídnul, ale diesel jsem nechtěl, byl by o skoro sto tisíc dražší. A že je to "prasárna", jak jednali v Olomouci, za tím si stojím! Nemá cenu se vytahovat a polemizovat, mám jakousi zkušenost z legálního šestiletého pobytu v SRN. Na základě zkušeností a srovnání, podle mého názoru, lze mít svůj vlastní názor! Tečka!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  10:21

Tomik010: těch pár tisícovek je docela dost - zimní guma stojí tak kolem 3000 (prodejce tak cca 2000) takže asi 12.000, koberečky nepočítám, alu disky 16 palců minimálně 2000 za jeden, takže asi 8.000. Takže těch "pár" tisícovek je 20. A to jsem z lacinýho kraje, takový věci bych na civica ani nedával ;-) >:D .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  10:19

« Re:

Meli jste moznost jit k jinemu dealerovi...
    Treba v Roudnici maji volne 3 vozy, 1.8 Sport Champagne v zari, a 2x 1.4 Comfort Blueish v srpnu... Myslim ze u ostatnich dealeru to bude podobne.
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.06  10:11

« Bez nadpisu

No ono jde o to,že jsme vlastně ani žádnou jinou neměli...buď počkat někdy do roku 2007 nebo odstoupit od smlouvy a nebo vzít nabízené auto... prostě jiná možnost není.To,že nám neslevili je věc druhá.Tím,že budu kolem sebe kopat si moc nepomůžu Íčku... nebudou to plecháče...kompenzace nějaká je...budiš...žádné plecháče,ale ALU.Sice nějakejch 10.000,- plus zimní pneu cca 5.000,- a k tomu je to Sport...Jiné auto nechceme... ;-) ... A o tom to celé je...každý máprávo dívat se na věc z jiného úhlu a vybrat si z těch třech možností...co by jste brali vy??...podle help linky ochrany zákazníků není jiná možnost.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  10:01

Take neverim tomu, ze prodejce zapomnel. Jakmile vam jednou sdeli priblizne datum dodani, tak ho ziska jedine z objednavkoveho systemu a auto musi mit tedy objednane. Je pravda ze Comforty se moc nevyrabeji, ale to na objednavce nic nemeni.
    Spise bych v tom videl neco jineho. Treba majitelovo znamy chtel take noveho Civica a ten vas objednany byl nahodou zrovna stejny :?
    A koupit predvadeci auto s najetymi 1.000 km za plnou cenu a dostat k tomu zimni kola za par tisicovek jako kompenzaci :?: :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  09:46

« Re: Objednávka

Já jsem dostal objednávku vypsanou v ruce ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.06  09:44

« Objednávka

Ruku do ohňa síce nedám, ale myslím si, že objednávka ktorú predajca vypíše je zároveň odoslaná so ich vnútorného systému a vozidlo zadané do výroby. Alebo je objednávka iba jednoduchý dokument napísaný vo worde a vytlačený?!?! Neverím že zabudli objednať auto. Ale pre istotu zavolám svojmu predajcovi aby ma podobne o týždeň neprekvapil... :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  09:39

Ale Ičku, nehraj si tady na akčního hrdinu, to snad nemáš zapotřebí ne? Ty si chtěl výměnu na výbavu Sport a co z toho? Tak vidiš. BoBové ;-) dostali lepší auto za vyšší cenu, to je pravda, ale zjevně jim to zase tak moc nevadilo, jinak by na to asi nepřistoupili. Opačně by to byl o hodně větší problém, takhle je to podle mě docela ok. Je mi jasný, že spíš prodejci něco neklaplo, než že by to zapomněl objednat, ale i to se stává a pokud s rodiči jednal aspoň trošku slušně a nakonec našli schůdné řešení pro obě strany, nevidím tam žádný problém, který by se musel rozmazávat v novinách, rádiu, televizi, na bilboardech, na létajících balónech a nevim kde všude ještě.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  09:31

« Re:

Což o to, já jsem si taky vybral prodejce, takže to my se sebou orat nenecháváme. Ale koukám, že problematická je olomoucká Honda. Pokud jste už dva v takhle krátkém intervalu, tak by to asi stálo za to poslat někam na vyšší místa, aby se na ně podívali. Ať si o nás lidi s Mazdama nemyslí, že jsme truhlíci >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  09:30

« Re:

to centsm: Hluboce smekám před tím, jak jste pregnantně (vystižně a přesně) popsal daný problém kolem olomouckého autosalónu. Také mne to trklo, když jsem si přečetl s jakou lehkostí rodiče BoBa přistoupili na nabídnuté řešení a že neprohlédli, že je prodejce vlastně "dostal" tam, kam chtěl. Plechové disky, pneu a koberečky mají pro prodejce zlomkovou hodnotu ceny, kterou si představí spotřebitel a navíc ji dá do spotřeby a odepiše z daní. Má to příchuť nekalého a podvodného chování prodejce. Dovedu si představit, co bych udělal v dané situaci já. Už teď by to vysílali v rozhlase a televizi a psali v novinách. A které všechny úřady i instituce bych zapojil do řešení problému. Celé to má znaky mafiánského kapitalismu postkomunistických zemí. A pokud si zákazník, tak jako BoBovi rodiče, nechá podobné jednání líbit, nikdy se skutečného kapitalismu, který má svou kulturu prodeje na západ a jih od našich hranic, bezezbytku nedočkáme a toho pseudokapitalismu nezbavíme. Bylo by velmi zajímavé zjistit, kde je jádro selhání v jednání prodejce a možná, že bychom byli překvapení tím, jak a proč se to stalo. Nevěřím povídačce, že to prodejce zapomněl objednat a přišel na svůj omyl až po půl roce! To je "kec"!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  09:01

« Bez nadpisu

BoB: Nejsem majitelem Civiku, mám M3, ale občas zavítám na Vaše forum. Ale nestačím se divit, jak v dnešní době může někdo nechat se sebou orat. Za auto jste ochotni dát 1/2 melounu a k tomu žádná úcta prodejce? On nestojí o Vaši provizi a budoucí příjmy ze servisu? Honem k jinému, který si zaslouží Vaši přízeň! Představte si, že si objednáte rohlíky a oni Vám řeknou, že na to zapomněli a nabídnou Vám starý chléb a k němu lízátko. Berete? A to rohlík stojí 1,50 Kč. Když si dnes koupíte nové auto a nikam s ním nepojedete, tak za měsíc při prodeji musíte slevit 80-100.000 Kč, aby jej někdo koupil. Na ojeté auto není u prodejce sleva? Tak tomu prodejci to auto nechte. Běžte jinam, kde Vám slevu dají. Když jsem vybíral auto, byl jsem také v Olomouci u Hondy (nový Civik ještě nebyl). A protože se mi prodejce před koncem pracovní doby nevěnoval, tak jsem Hondu vyškrtl ze seznamu dostupných vozů. V Mazdě se mnou jeli i po pracovní době na zkušební jízdu. Važte si sebe a očekávejte úctu těch, kterým dáváte svoje peníze. Jinak je nevycvičíte. Honda je dobré auto a přeji Vám s ním jen příjemné zážitky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  08:20

« Re: Re: Olomoucký autosalon...

Já si zase myslim, že je to silně nemilé, ale zase zimní disky a pneu je podle mě docela hezká sleva nebo ne? Vždycky mi připadá jednodušší domluvit se s jedním člověkem v autosalónu než do toho tahat importéry a řešit to přes ně. Snad ti to BoBe už všechno klapne, držím palce.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.06  21:12

« Re: Olomoucký autosalon...

:D >:D >:D >:D JuDr ani PuDr nejsem, ale taky si myslim, ze na zalobu to neni, ale skusil bych na tu predvadecku vyjednat slevu pod vyhruzkou stropeni skandalu u importera, a to si myslim, ze by si mohli rozmyslet. Honda ma totiz docela dobrou firemni kulturu, aspon co vim, dealeri chodi na podrobna skoleni a asi by se importerovi, ktery je zodpovedny za kulturu prodeje a obhospodarovavani znacky na nasem uzemi nelibilo, ze mu to nekdo przni. To by 100% proslo v autosalonu Skody, ale u Hondy ????
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.06  20:03

« Re: Re: Nová Honda Civic

No asi mohou , jenže auta nejsou a jak jsem psal dole , kolikrát fakt nemaj prostor a zadarmo to dělat nemá pro ně smysl.Oni moc na výběr nemaj...
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 02.08.06  20:01

« Re: Nová Honda Civic

Tomu ze nesmi prodavat se slevou neverim, zvlast u predvadecek. Chtel bych vyjadreni dovozce...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.06  20:01

« Re: Nová Honda Civic

No vidíš, SPORT je o hodně lepší než Comfort.To víš auta nejsou oni to nemaj dealeři jednoduché, chtěj prodávat a nemaj co.Krom toho do konce roku jim nikdo nic dalšího nedá.Předváděčka musí být přesně stanovenou dobu u dealera, dřív Honda neuvolní asi techničák.Jinak ty disky a zimáky si domluvte jaký chcete - případně si doplaťte - mno aby vám dali to co chcete.T.j pořádný značkový gumy. >:D
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.06  19:46

« Nová Honda Civic

Děkuji všem za rady...prodejce se brání a je na něm vidět,že by bylo nejlépe odstoupení od smlouvy...a to my nechceme...proto musel vzniknout kompromis... Dle ředitele Hondy Zlín se Comforty nevyrábí a jede jen Sport. No moc tomu nevěřím,ale budiš...nemám pádný protiargument...Náš Civic by prý přišel až po novém roce a byl by to model 2007... To jsme nechtěli a proto jsme udělali novou kupní smlouvy (starou zrušili) a kývli jsme na "předváděcí" vůz... Honda oficiálně nemá předváděcí vozy...prodejce si musí auto koupit a pak předvádět...dle pana ředitele...Koupili jsme Galaxy Grey Metalic 1,8 Sport... a budeme ho mít 30.srpna 2006...za plnou cenu...nesmí prodávat se slevou...a k tomu jako kompenzaci koberečky...zimní pneu...a zimní disky 16".... Vlastně máme to...na co jsme chtěli změnit původní kupní smlouvu...s tím že je na tom už najeto pár km...auto je bez kazu...pečlivá kontrola displeje a karosérie...Myslím,že to dopadlo dobře...Auto je staženo z předváděcích jízd (najeto 1068km >:D máme kontrolu,že nebude jezdit) a bude už jen v saloně... Snad nám ho ještě nenabouraj do toho 30-tého.... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.06  19:18

« CIVIK

2Bob :pokud to nevyjde zkuste dealera v Pardubicích, měl jich docela dost na dvoře, prý něco i volného...
    Jinak je možný že to auto měli slíbený od jinýho dealera ( přenechání) a on se na ně vykašlal.Slevy jsou v tomto bodě problém ( přenechaní od jiného dealera) , protože oni to prodaj třeba jen s 3% slevou od koncové doporučené ceny.Když připočítaš dopravu a ty ptákoviny okolo, tak 0 od 0 pojde.Fakt to zkuste obtelefónovat....jim se nechce (ani se jim nedivím) prodávat auta s prodělkem...ale chápu že to naštve a moc.Jinak ten diesel táhne famózně a pokud jste to měli platit cash, tak zbytek jde vzít na půjčku či leasing.Sice přeplatíš, ale zas je možnost mít zásadně menší pojištění a u půjčky je přeplatek relativně malej.V executivě (vím cena je jinde) je zas super výbava...asi by stačil Sport...v Comfort je zbytečně "ořezanej" ale taky stačí :P No nějak to pořešte >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.06  19:18

« Olomoucký autosalón a BoB

to jc: Já jsem to e-maily vyřešil a je tedy pravda, že 70% prodejců odpovědělo do 24 hodin a zbytek v rozpětí několika dnů. Ale jako soukromá osoba jsem podporu telefonních operátorů neuskutečnil, e-maily jsou zdarma.
    Co se tyká žaloby, fakt nevím, nejsem právník. Ale poptal bych se na možnosti, vždycky se nějaký § najde. Je to nedodržení objednávky a objednávka je jakási právní listina (k něčemu zavazuje).
    Tuším, že pro BoBa se řešení najde, nevěřím že by v Olomouci byli tak nekorektní a chladnokrevně ho odbyli >:D >:D >:D :!:
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 02.08.06  18:30

Na zalobu tezko, pokud nemas nikde napsany ze auto musi do nejaky doby dodat. S tema dealerama bych to udelal (ja zhavil telefon uz na zacatku prosince kdyz sem vedel ze mam cekat 2 tejdny ;) ale urcite bych nepsal e-mail ale rovnou volal, nektery firmy odpovidaji pomalu pokud to vubec ctou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.06  18:26

« Olomoucký autosalon...

BoBe, to je na podání trestního oznámení a soudní žalobu. Myslím, že je tu na fóru dr.Ball, který se v tom perfektně vyzná (JUDr.?) a určitě Ti dobře poradí, jakmile si to přečte. Já bych žádal i odškodné.
    Kolem 21. 07. 2006 jsem byl v Hondě v Táboře a tam měli Civica ihned k odebrání. Myslím, že kdybys poslal e-mail s poptávkou na všechny prodejce v ČR, dám hlavu za to že Civica seženeš! I když barvu a výbavu či motorizaci nebudeš moci zvolit, ale třeba se někde trefíš! Naděje umírá poslední! Držím palce!
    Honda Olomouc :arrow: :-( :x :'-( :roll: >:-[] :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.06  18:14

« Re: Re: Olomoucký autosalon...

to jc: už přijeli...jdu zjistit situaci...ozvu se
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 02.08.06  18:10

OMG to snad ne... tak tohle bych posunul nejmin na dovozce :/
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.06  18:04

« Olomoucký autosalon...

Opět zdravím... po mém příspěvku z pátku...kdy jsem ještě věřil,že Civic bude v měsíci srpnu nám volal dnes dealer Hondy.A teď pozorně čtěte...protože jsem zůstal stát s otevřenou pusou...Civica jsme objednali v únoru a zaplatili zálohu...dnes nám bylo sděleno, že dealer jaksi zapomněl naše auto objednat, a tudíž auto nebude.To snad není možné...připadám si jako v Jiříkově vidění... Jestli mohu radit...vyhněte se olomoucké Hondě velkým obloukem...řešíme vše s ředitelem ve Zlíně a byl nám nabídnut Sport Galaxy Grey,ale předváděcí vůz...bez jakkékoliv slevy a nebo diesel 2,2 Sport...čekám s čím se vrátí rodiče ze Zlína,abych věděl víc a mohl vám tuto zkušenost ještě podrobněji popsat. Auto by bylo v září. To je konec...jak na nás mohli zapomenout :?: :?: :?:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…