NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto jc

jc 17.12.05  12:02

« Re: Re: Re: Re: Re:

nevim jak na SK ale v CR jsou xenony u sportu chyba v katalogu/cenikach (mozna se ceske zastoupeni na posledni chvili rozhodlo ze nebudou); zaroven je to jedina vec, o ktery jsem uvazoval (a vahal) ze si priplatim, ale nijak zvlast mne to netrapi
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.05  11:55

« Re: Re: Re: Re:

911T - podla cennika co som videl sa xenony daju dokupit do sport vybavy. V executive su standard. Skoda ze Civic neprisiel trocha skor, uz som kupil Mazdu, takze Civic bude musiet minimalne necele 4roky pockat :D. Ale aspon sa vychytaju muchy 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.12.05  21:01

« Bez nadpisu

vsak som napisal ze sa rad necham prekvapit...hlavne som zvedavy na reakcie pri kickdowne a na zbytocne preradovanie v kopcoch...ale bude to dlha cakacia doba, najskor v lete :D
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.05  19:46

« Bez nadpisu

No vidíš Marečku, a já mám zase zcela jiné zkušenosti s robotem. Ale máš pravdu, že v Coltu se moc nepovedla. Stejně tak neumí dobře vyladit roboty Citroen, tam je to fakt bída. Ale dost jsem najezdil s renautovým robotem v Cliu, tam je software špičkový. Takže si počkáme jak to kluci honďácký zvládli v Civicu a pak teprve můžeme hodnotit... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.12.05  19:08

« citronu alebo citronovi

to ze robotizovana prevodovka je nic moc mam z vlastnych skusenosti, je to asi najhorsi typ automatu, neporovnatelne horsi ako DSG alebo CVT, dokonca aj klasicke automaty pouzivane v mercedesoch a bmw su lepsie. konkretne poznam 6stupnovu robot. prevodovku z mitsubishi. ale kedze by som mal zaujem o ten robot v civicu, pevne dufam ze tie padla pod volantom predcia moje nie prave najoptimistickejsie ocakavania (snad budu aspon lepsie ako 6 stupnovy robot v astre...)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.05  14:17

« Re: Re:

2Lubos1:taky si myslím.Jinak manuál se k tomuto autu hodí zcela jistě více...ale proti gustu žáden dišputát :D
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 16.12.05  11:20

« Re:

Myslim, ze si dieslom sa bude dodavat iba manual.
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.05  09:28

« Bez nadpisu

Hele Marečku, a to ...nic moc... jsi o té robot. převodovce vyčetl kde? Že by už Svět motorů porovnával se škodovkou? :D
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.05  23:30

« Re:

MNo jezdil jsem s automatem v Toyotě C Verso- teda nejsem znalec, ale řadila velice pěkně.Akorát při sportovní jízdě řadila dle mého kapku později...jinak to šlo vyřešit i manuálně, ale to člověka nebaví.Automat je fakt dobrá věc.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.12.05  22:28

« Bez nadpisu

v dieseli automat nebude, uz som si to overoval, bude 6 stupnova robotizovana prevodovka (medzi nami nic moc..., ale pockame si a uvidime jak sa to bude chovat) s radenim pod volantom iba v motore 1,8...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.05  21:39

« Re:

V dieselu automat bude taky?
  • 00 Reagovat !

foto

15.12.05  20:38

« Bez nadpisu

Taky budu brát Cicika s robotem, v německu se už dá objednat, stojí rovných 1000 jůrků. Počítám, že u nás bude stát stejně - 30,000. Na ta pádla pod volantem jsem teda zvědavý. Jen mám strach, že těch 140 koníků bude na pádlování asi málo... >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.12.05  18:10

« Bez nadpisu

mate niekto informacie alebo aspon tip kolko bude stat ta robotizovana prevodovka s motorom 1,8? dik, pomozete mi...
  • 00 Reagovat !

foto

15.12.05  13:54

« Bez nadpisu

tož jsem se svezl v 1.8: uvnitř dosti hlučné ( možná naschvál když to je prezentováno jako sportovní kára ), na palubovku si člověk bude zvykat a na zadní sedadla nastupovat v helmě... :shock: a jinak zajímavé UFO ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 15.12.05  13:50

« Re: Re: Re:

v dobe kdy jsem objednaval to vypadalo, ze se daji prikoupit do sportu, i tak by to cekani bylo delsi. jinak na to chvatam, protoze bydlime na vesnici a ted jsem bez auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.05  13:05

Pokiaľ viem xenony sú len vo výbave EXECUTIVE a nedajú sa osobitne priplatiť. :?
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 15.12.05  12:31

« Re: Re: Re:

Po skusenostiach s vlastnym vyberom by som sa vobec neponahlal. A nevadilo by mi ani dlhsie cakanie, i ked z hladiska kupujuceho nie je vyhodne, ked vyroba nestiha za dopytom.
    Asi sa zastavim v Honde a novy Civic si obzriem. Bez toho nema velky vyznam posudzovat ani vybavu, ani cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.05  12:07

No ty vyšší výbavy zatím nemaj a 1/2 roku je dlouhá doba.Taky bych to asi nevydržel.....
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 14.12.05  19:52

« Re:

s xenonama bych cekal pul roku a to bych spis sel k jiny znacce
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 14.12.05  19:50

« Re:

Nezatracoval by som ani diesel v tomto aute. Ja by som bral asi ten.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…