NOVÁ HONDA CIVIC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
-
« Bez nadpisu
No vidíš Marečku, a já mám zase zcela jiné zkušenosti s robotem. Ale máš pravdu, že v Coltu se moc nepovedla. Stejně tak neumí dobře vyladit roboty Citroen, tam je to fakt bída. Ale dost jsem najezdil s renautovým robotem v Cliu, tam je software špičkový. Takže si počkáme jak to kluci honďácký zvládli v Civicu a pak teprve můžeme hodnotit... ;-) -
"-- skrytý --" 16.12.05 19:08
« citronu alebo citronovi
to ze robotizovana prevodovka je nic moc mam z vlastnych skusenosti, je to asi najhorsi typ automatu, neporovnatelne horsi ako DSG alebo CVT, dokonca aj klasicke automaty pouzivane v mercedesoch a bmw su lepsie. konkretne poznam 6stupnovu robot. prevodovku z mitsubishi. ale kedze by som mal zaujem o ten robot v civicu, pevne dufam ze tie padla pod volantom predcia moje nie prave najoptimistickejsie ocakavania (snad budu aspon lepsie ako 6 stupnovy robot v astre...) -
modus ponens 15.12.05 12:31
« Re: Re: Re:
Po skusenostiach s vlastnym vyberom by som sa vobec neponahlal. A nevadilo by mi ani dlhsie cakanie, i ked z hladiska kupujuceho nie je vyhodne, ked vyroba nestiha za dopytom.
Asi sa zastavim v Honde a novy Civic si obzriem. Bez toho nema velky vyznam posudzovat ani vybavu, ani cenu.