NOVÁ HONDA CIVIC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 17.12.05 22:02
« Re: Re:
Jo díky, nějak mi to uniklo... :-! Když je tam psaný tohle tak k tomu tažný půjde. Nedávno jsem někde četl rozčarování majitele Fabky RS, že k tomu tažný zařízení není schválený a prostě tam nejde... Když jsem koukal na produktový leták FRS tak to tam v technických údajích skutečně není uvedené... fakt dobrý ojeb :? -
"-- skrytý --" 17.12.05 21:47
« Bez nadpisu
jc, citron: Díky za názory.
Viděl jsem Civika naživo začátkem října na výstavě v Praze, je to pěkný autíčko, bylo to ve výbavě Comfort ale s elektronama. Jinak třeba Auto Jarov mělo v říjnu akci sleva na Hondy, nevímjak u aut, ale u motorek dávali 9% slevu. Pravda ceníkové ceny Civicu jsou velmi dobré...slevy/neslevy ukáže časem zájem zákazníků... 8). Jsem hodně zvědavý na zkušenosti prvních majitelů. Podle vlastních zkušeností si ale myslím, že úplně nový model je dobré koupit tak nejdříve po roce zahájení výroby...
Nevíte jestli jde k tomu tažné zařízení a kolik se nechá tahat za 1.8? (bržděný přívěs). -
jc 17.12.05 17:18
« Re: Sport a Comfort
jestli myslis sedacky tak ty budou podle mne stejny v comfort i sport. metalicky laky jsou bez priplatku. ja kupuju za cenikovou cenu, oproti jinym znackam je ta cena o tolik mensi, ze jsem se ani nesnazil domlouvat slevy. navic kdyz je takovej zajem, dealeri pod cenikovou cenu asi moc nepudou. -
"-- skrytý --" 17.12.05 16:20
« Sport a Comfort
Nevíte jestli má jiný interiér (polstrování) verze Sport a verze Comfort? Co metalíza - je za příplatek, případně za kolik? Na většinu aut se nechá domluvit větší/menší sleva (nebo něco zadarmo) oproti ceníku - jak je to u Hondy - jednak všeobecně a jednak na Civic? -
« Bez nadpisu
minuly tyzden bola predvadzacka zaparkovana v bratislavskom Avione a odtial mam cennik v ktorom je pri 1.8 SPORT pri "HID svetlomety" a "ostrekovace svetlometov" napisane "na prianie". Cennik je od www.hondamotorcar.sk. Tak potom ako to je? Lebo tato info bola napisana aj vo viacerych clankoch na nete. Pozrel som si ale teraz cennik na www.honda.sk a tam v priplatkovej vybave naozaj nie su...