NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

19.12.05  17:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

nevíte jde tam přiobjednat nezávislé topení- diesel??
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 18.12.05  19:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

vydrzel co? :-) btw dik... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.05  18:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re:

jc: Bezva stránky, hlavně abys vydržel... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 17.12.05  23:12

« Re: Re: Re: Re: Re:

tak to bude ono, je to prece stejna trida nebo ne? :D
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 17.12.05  23:11

« Re: Re: Re: Re:

na 911tke som tazne videl :)
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 17.12.05  22:15

« Re: Re: Re:

to vis to sou ty supersporty ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.12.05  22:02

« Re: Re:

Jo díky, nějak mi to uniklo... :-! Když je tam psaný tohle tak k tomu tažný půjde. Nedávno jsem někde četl rozčarování majitele Fabky RS, že k tomu tažný zařízení není schválený a prostě tam nejde... Když jsem koukal na produktový leták FRS tak to tam v technických údajích skutečně není uvedené... fakt dobrý ojeb :?
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 17.12.05  21:55

« Re:

odpovim jen na posledni cast: 1400kg viz [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.12.05  21:47

« Bez nadpisu

jc, citron: Díky za názory.
    Viděl jsem Civika naživo začátkem října na výstavě v Praze, je to pěkný autíčko, bylo to ve výbavě Comfort ale s elektronama. Jinak třeba Auto Jarov mělo v říjnu akci sleva na Hondy, nevímjak u aut, ale u motorek dávali 9% slevu. Pravda ceníkové ceny Civicu jsou velmi dobré...slevy/neslevy ukáže časem zájem zákazníků... 8). Jsem hodně zvědavý na zkušenosti prvních majitelů. Podle vlastních zkušeností si ale myslím, že úplně nový model je dobré koupit tak nejdříve po roce zahájení výroby...
    Nevíte jestli jde k tomu tažné zařízení a kolik se nechá tahat za 1.8? (bržděný přívěs).
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 17.12.05  21:25

« Re: Re: Re: Re: Re:

nic proti sedanum ale ja mam radsi hb a ty sem taky srovnaval :)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.05  21:24

« Re: Re: Re: Re:

ok, oprava...208, 212 je neoficilany udaj :). Som ani nevedel, ze robia 2.0 aj HB, mam SDN :D
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 17.12.05  21:13

« Re: Re: Re:

ten web je moje prace. k ty maximalce: [odkaz] - je tam 200/208 - podle popisu "Jizdni vykony (5HB/SDN)" je to jasny
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.05  21:06

« Re: Re:

ako som povedal, najblizsich 3.5 roku ma to auto netrapi...ale budem ho sledovat :D.
    btw. tu stranku si robil ty? Lebo je tam mala chybka...Mazda 3 ma maximalku 212km/h ;).
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 17.12.05  20:52

« Re: Re: Re: Sport a Comfort

chtel jsem s tim linkovanim jeste chvili pockat (nez bude kiviik doma :-) ale mozna nekomu usetrim cas: [odkaz]
    pokud neco nesedi nevahejte napsat na jackc[zavinac]teptin[tecka]net
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.05  20:47

« Re: Re: Sport a Comfort

Berte to tak, že ty ceníkové ceny jsou už předem "ukecané" aspoň o 100 tisíc. Takže počítám, že minimálně rok nepůjdou ještě níž ani o korunu. Ale lidi, dyk ta cena je neuvěřitelná, zkuste si sestavit LidovýVůz s podobnou výbavou... >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 17.12.05  17:18

« Re: Sport a Comfort

jestli myslis sedacky tak ty budou podle mne stejny v comfort i sport. metalicky laky jsou bez priplatku. ja kupuju za cenikovou cenu, oproti jinym znackam je ta cena o tolik mensi, ze jsem se ani nesnazil domlouvat slevy. navic kdyz je takovej zajem, dealeri pod cenikovou cenu asi moc nepudou.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.12.05  16:20

« Sport a Comfort

Nevíte jestli má jiný interiér (polstrování) verze Sport a verze Comfort? Co metalíza - je za příplatek, případně za kolik? Na většinu aut se nechá domluvit větší/menší sleva (nebo něco zadarmo) oproti ceníku - jak je to u Hondy - jednak všeobecně a jednak na Civic?
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 17.12.05  14:02

« Re:

nenech se splest cenikama a katalogama, v CR je to stejne - priplatit nepude. mozna treba casem az se poradne zajede vyroba nebo spis az se podari uspokojit prvni vlnu zajemcu (a ze neni mala :)
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.05  13:38

« Bez nadpisu

minuly tyzden bola predvadzacka zaparkovana v bratislavskom Avione a odtial mam cennik v ktorom je pri 1.8 SPORT pri "HID svetlomety" a "ostrekovace svetlometov" napisane "na prianie". Cennik je od www.hondamotorcar.sk. Tak potom ako to je? Lebo tato info bola napisana aj vo viacerych clankoch na nete. Pozrel som si ale teraz cennik na www.honda.sk a tam v priplatkovej vybave naozaj nie su...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.05  12:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nie, ani v SK cenníkoch sa priplatiť nedajú. Táto možnosť figuruje napr. v DE cenníkoch, ale oni tam majú celkovo viac možností výbavy formou rôznych paketov čo som u nás nevidel.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…