NOVÁ HONDA CIVIC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
jc 27.12.05 14:29
« Re:
Jestli myslis topeni tak nemam pripominky :-) Ale pouzivam vpodstate jen automatiku (tzn. jen nastavuju cilovou teplotu v interieru).
Jinak mam asi zdroj tech zvuku zezadu, neni to z kufru jak jsem si myslel, ale jsou to spony zadnich pasu, ktery visi u sloupku. Vyzkousim pri dalsi ceste. Jeste jsme lokalizovali vrzani plastu (zrejme) u okna nad ridicem, budu dal sledovat :)
A kdyz uz jsme u toho pomlouvani (j/k) :-) - malo se mi otevira kufr, musim mu trosku pomoct nahoru - slaby/spatny vzpery?
No a ted uz jen samy pozitiva a socialni jistoty. Zrcatka - plachtaky - jsou super, dobre se podle nich couva a trosku tim dohaneji ten prouzek schovany za zadnim kridlem. MP3 hrajou dobre i na starych RWckach, id3 tagy jsou taky ok. Ze sedacek mam pocit, ze jsem v lepsich nesedel. Nemam kuzi, ale je to takovej semis(?) - prijemnej material a hlavne prijemne tvrdy a tvarovany.
Zatim docela uspesne rozsiruju rady Honda fandu :) -
« honda
zipiiku je to z letiste Hradec Králové, vyzkoušel jsem ji, bez razantniho rozjezdu jsem jel 190km/hod, draha je 2,5km dlouhá, nechtel jsem ke konci prudce brzdit, jinak parada,ale na dálnici jsem udelal 201km/hod,bude jezdit pěkně.
jc - k uměleckymu focení- když fotíš takový dílo, nemusís se ani moc snažit, vyjdou vždy jako perfekt
uz nekdo přisel na to rachtani v kufru? co to asi bude? kdyby náhodou, dejte vedet díky -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re:
dostal jsem A4 barevny platek o novem Civicu - prehled modelu, vybav, technicke parametry a taky nejaky prislusenstvi. ale samostatny katalog pouze prislusenstvi k novemu civicu nemeli, tak jsem vytistenym excelem nepohrdnul :c)
modry podsviceni v realu vypada fakt pekne :c) -
« Re: Re: Re: Re:
katalog s fotkama nemam, pry jeste neexistuje (tady pomuze www.honda.de :c), jen vytisteny excel, ktery jsem na pozadani dostal prave v motole, kdyz jsem si vybiral doplnky do bobeska.
fotky jsou mooooc pekny z fajnoveho prostredi vojenskeho letiste. ozkousels civica po draze? -
« Re: honda
Fotky Civíčka jsou fajn, už abych si mohl fotit svýho... Co se týká kol - měl jsem možnost vyzkoušet 17" na Laguně a i na tak komfortním autě to pak bylo znatelně tvrdší. A já už si jednoho kostitřasa (Calibra 200HP) užil dosytosti takže pro mě ty 16" budou rozhodně lepší. -
« Bez nadpisu
2jc: podle tvych prispevku (modre auto ze slovace i popis predvadecky) bych tipnul, zes nakupoval v motole :c) mam tam objednany 1.8executive, ale bude az 12.2. - dlouhe cekani na prvni vlastni karu, uz se na ni tesim. kdyz jsem tam byl ve ctvrtek podepsat smlouvu, tak jsem koukal, ze byl rezervovany i v salonu stojici executive (s GPS, svetlym interierem a modrym osvetlenim interieru :c) -
« Re: Re: Re: Automat
René: můžeš se podívat (nejlépe do TP) jaké má Civik disky? (počet dír, rozteč,střed,příp. ET) - jsou to tyto? 5/114,3/ 64,0/ET 50 ?
Dík
P.S. A ta výměna za 16" byla bez vyrovnání hodnoty kol? U nás v Hondě mi nabídli, že pokud vezmu Sport a nebudu chtít 17" tak mi je vymění za 16". Finanční stránku jsme však zatím neřešili.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!