NOVÁ HONDA CIVIC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: hluk
(môj názor) Je to vcelku hlučné auto - tichšie než môj Yardo, ale hlučnejšie ako tatkova Corolla. Od okolia je odhlučnenie výborné, ale od motora ten zvuk dosť počuť aj pri nízkych otáčkach. Vyjadrenie mojej manželky po predvádzačke bolo: hlučné, tvrdé, ale pekné. Ja ho berem - teda ak sa vyjasní ten problém s klepaním nápravy... -
"-- skrytý --" 16.01.06 11:05
« Bez nadpisu
jc: chtěl bych se zeptat, jak je to s hlukem ve vyšších rychlostech, na který jsem někde četl kritiku (www.whatcar.co.uk) -- podle nich by měl ve vyšších rychlostech do interiéru výrazněji pronikat aerodynamický hluk a hluk od podvozku. Vím, že je to dost subjektivní záležitost, ale zajímalo by mě nakolik to může otravovat, třeba v porovnání s jinými auty dané třídy. díky
co se týče barvy, nejhezčí mě přijde černá perleťová, ještě jsem neviděl šedou, ale ta by mu mohla taky seknout, celkově mě přijde, že kvůli tmavým lemům budou líp vypadat tmavší barvy, ale to je vážně dost individuální záležitost. -
« Re: alabaster
Práve včera som ju videl naživo v BA na Tomášikovej, ale to je pre teba asi ďaleko. Môj osobný názor - fádna. Mali tam aj champagne silver, tá sa mne zdala krajšia. Treba zvážiť tmavšiu farbu plastových podbehov a spodnej zadnej časti (nie sú vo farbe karosérie). Moja farba je cosmic grey pearl, dúfam, že budúci týždeň už ju aj odfotím vo vlastnej garáži. Keby som ho nemusel umývať, tak určite čierna je číslo 1. -
« ZOO
Viem si to predstaviť, ešte že ťa nekŕmili. :-) Dúfam, že priateľke sa tiež dobre vozí (nové dobré auto a ešte lepší majiteľ). Môj syn povedal, že bude super, keď budú na náš Civic civieť (je v puberte). Pri tomto aute som aj omladol... V Nemecku som sa zabával, že v Porsche alebo nejakom lepšiom kabriu bol prevažne chlap nad 50 rokov (nie je to len o solventnosti). Čítal som, že cieľová skupina pre nový Civic sú mladé dvojice a muži do 40 rokov. Asi sa báli, že starší nebudú akceptovať taký dizajn. Mám overené, že v spoločnosti mladších, starší inak rozmýšľajú. (Ak sa rozprávajú dvaja starší chlapi, je to o chorobách, ak je len jeden mladší, tak o ženách). Ale to už sme trochu mimo Civic. Veľa šťastných kilometrov... -
jc 13.01.06 15:14
« Re: Zadní stěrač
Zatim nevadi vubec, zezacatku jsem mel cuky ale je to ok. Myslim ze dest mu nebude vadit vubec a snih vadi jen pokud stojis. Zatim jediny co jsem s nim delal je, ze jsem ho parkrat po chumelenici a noci na mrazu vzal smetakem. Zbytek se rozmrazil a odtek. Sklo zustava pruhledny :-) Pri stejkani zbytku po rozmrazenym skle se mi zdalo, jako kdyby tam byla nejaka vodeodpudiva folie(?). Kdyztak to prohlidnu detailne.
P.S. dneska jsem stal a cekal na pritulku v jednom nejmenovanym podniku a pripadal jsem si jako v zoo... "Jsem plachy ale lecim se..." - myslete na to az budete objednavat :) -
jc 13.01.06 10:42
« Bez nadpisu
Mam uz pres 1700. Vsechno co mne napada uz bylo receno tak kdyz budete mit nejaky dotazy... :)
Mozna jedna vec, vcera jsem si "uzil" prvni krizovku. Jel jsem chvili v kolone, prvni nejaky pomaleji jedouci miniauto (Aygo?), pak favorit, pak ja a za nama jeste nejakej "xenonak". Favorit se k nicemu nemel tak kdyz prisel prehlednej usek tak jsem zacal predjizdet... a kdyz jsem byl predkem na urovni zadku favorita tak zacal i on :-) o mne nejspis vubec nevedel. Ani nevim jak jsme se tam vesli, ja jsem sel na brzdy a jeste jsem uhybal do snehu. Nevim jestli zabralo VSA, ABS jsem necitil, ale dopadlo to dobre. Skoda ze jsem jel zpatky jinudy a nemoh jsem si prohlidnout stopu. -
« termíny
2feroh: s tím dodáním v předstihu je to milý....gratuluju
pak sem hoď info jak to jezdí.. :-! speciálně mě zajímá jestli taky bude bouchat vzadu..přeju ti ať tě to mine... 8-s :P
jinak tohle bude moje první Honda, ale nepochybuju že splní očekávání...a podle všeho tohle je Honda se vším všudy... -
« Re: Re:
Dnes mi telefonovali z predajne, že už o 10 dní by mala byť. Objednával som ju 6.12. s termínom približne polovica februára. Tak ma potešili. Už som mal Civica v roku 1995, bola to ale 1.4, bol som veľmi spokojný, mal som ho štyri roky, nabehal som 130 000 km bez problémov. Aj som potom ľutoval, že som ho predal... -
« Re:
no buď ujištěnej, že ta nafta bude rychlejší, dvojnásobnej točivej moment musí bejt znát.....jenže já ti už mám dost turbo pískání (moje oktávka má 190kkm takže si ty zvuky dokážeš představit), prudkýho náběhu záběru, těžký přední nápravy....po ránu zvuk jak v traktorový stanici, auto začne topit až na půl cesty do práce...atd....prostě mi připadlo, že i výbornej nafťák je v Hondě hřích. Krom toho mě snad ani nejde o nějaký ultimátní jízdní výkony, ostatně i když je ten motor skvělej na silnici jezdí hhhoooodnnněěě nadupanějších aut..:-), ale spíš o pocit, že máš sporťák když chceš...je to všechno šalba a klam ale je to fajn :-). Jdu do Civicu.