NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

16.01.06  11:14

« Re: hluk

(môj názor) Je to vcelku hlučné auto - tichšie než môj Yardo, ale hlučnejšie ako tatkova Corolla. Od okolia je odhlučnenie výborné, ale od motora ten zvuk dosť počuť aj pri nízkych otáčkach. Vyjadrenie mojej manželky po predvádzačke bolo: hlučné, tvrdé, ale pekné. Ja ho berem - teda ak sa vyjasní ten problém s klepaním nápravy...
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 16.01.06  11:13

« Re:

Jedinej hluk kterej se mi zdal vic slyset byl od gum - nez se ojely. Ted uz je to ok. Podvozek slyset neni, krom tech driv diskutovanych "zvuku zezadu", ktery jeste budou chtit prozkoumat :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.06  11:05

« Bez nadpisu

jc: chtěl bych se zeptat, jak je to s hlukem ve vyšších rychlostech, na který jsem někde četl kritiku (www.whatcar.co.uk) -- podle nich by měl ve vyšších rychlostech do interiéru výrazněji pronikat aerodynamický hluk a hluk od podvozku. Vím, že je to dost subjektivní záležitost, ale zajímalo by mě nakolik to může otravovat, třeba v porovnání s jinými auty dané třídy. díky
    co se týče barvy, nejhezčí mě přijde černá perleťová, ještě jsem neviděl šedou, ale ta by mu mohla taky seknout, celkově mě přijde, že kvůli tmavým lemům budou líp vypadat tmavší barvy, ale to je vážně dost individuální záležitost.
  • 00 Reagovat !

foto

16.01.06  10:24

« strieborna

Ja som chcel tiež v striebornej farbe, ale keď som to videl naživo, moc sa mi to nepáči. Viac sa mi páči galaxy grey
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.01.06  01:15

« Re: Re: alabaster

No "fádna" ještě beru, mám ji totiž objednanou >:D Spíš jsem se bál, jestli to není moc bílá. Mně se právě ten kontrast bílá-černá líbí, tak snad to bude dobrý. A prý se bílý auta nekradou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.06  15:54

« Re: alabaster

Práve včera som ju videl naživo v BA na Tomášikovej, ale to je pre teba asi ďaleko. Môj osobný názor - fádna. Mali tam aj champagne silver, tá sa mne zdala krajšia. Treba zvážiť tmavšiu farbu plastových podbehov a spodnej zadnej časti (nie sú vo farbe karosérie). Moja farba je cosmic grey pearl, dúfam, že budúci týždeň už ju aj odfotím vo vlastnej garáži. Keby som ho nemusel umývať, tak určite čierna je číslo 1.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.06  15:49

« ZOO

Viem si to predstaviť, ešte že ťa nekŕmili. :-) Dúfam, že priateľke sa tiež dobre vozí (nové dobré auto a ešte lepší majiteľ). Môj syn povedal, že bude super, keď budú na náš Civic civieť (je v puberte). Pri tomto aute som aj omladol... V Nemecku som sa zabával, že v Porsche alebo nejakom lepšiom kabriu bol prevažne chlap nad 50 rokov (nie je to len o solventnosti). Čítal som, že cieľová skupina pre nový Civic sú mladé dvojice a muži do 40 rokov. Asi sa báli, že starší nebudú akceptovať taký dizajn. Mám overené, že v spoločnosti mladších, starší inak rozmýšľajú. (Ak sa rozprávajú dvaja starší chlapi, je to o chorobách, ak je len jeden mladší, tak o ženách). Ale to už sme trochu mimo Civic. Veľa šťastných kilometrov...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.06  15:31

« alabaster

Ahoj vsem Civicarum,
    chtel jsem se zeptat, jestli jste nekdo videl ten uuuzasny novy Civic v barve Alabaster silver metallic. Jak moc je bila? Pripadne nemate nekdo fotky z realu? Diky moc Bruure
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 13.01.06  15:14

« Re: Zadní stěrač

Zatim nevadi vubec, zezacatku jsem mel cuky ale je to ok. Myslim ze dest mu nebude vadit vubec a snih vadi jen pokud stojis. Zatim jediny co jsem s nim delal je, ze jsem ho parkrat po chumelenici a noci na mrazu vzal smetakem. Zbytek se rozmrazil a odtek. Sklo zustava pruhledny :-) Pri stejkani zbytku po rozmrazenym skle se mi zdalo, jako kdyby tam byla nejaka vodeodpudiva folie(?). Kdyztak to prohlidnu detailne.
    P.S. dneska jsem stal a cekal na pritulku v jednom nejmenovanym podniku a pripadal jsem si jako v zoo... "Jsem plachy ale lecim se..." - myslete na to az budete objednavat :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.06  15:02

« Zadní stěrač

to: jc
    Mám jen dotaz, jak moc vadí absence zadního stěrače, třeba při sněžení nebo dešti? Jestli to snižuje viditenost dozadu.
    E.
  • 00 Reagovat !

foto

13.01.06  14:04

« Diesel

Je tu někdo kdo má Civica v dieselu???? samo že toho nového...
  • 00 Reagovat !

foto jc

jc 13.01.06  10:42

« Bez nadpisu

Mam uz pres 1700. Vsechno co mne napada uz bylo receno tak kdyz budete mit nejaky dotazy... :)
    Mozna jedna vec, vcera jsem si "uzil" prvni krizovku. Jel jsem chvili v kolone, prvni nejaky pomaleji jedouci miniauto (Aygo?), pak favorit, pak ja a za nama jeste nejakej "xenonak". Favorit se k nicemu nemel tak kdyz prisel prehlednej usek tak jsem zacal predjizdet... a kdyz jsem byl predkem na urovni zadku favorita tak zacal i on :-) o mne nejspis vubec nevedel. Ani nevim jak jsme se tam vesli, ja jsem sel na brzdy a jeste jsem uhybal do snehu. Nevim jestli zabralo VSA, ABS jsem necitil, ale dopadlo to dobre. Skoda ze jsem jel zpatky jinudy a nemoh jsem si prohlidnout stopu.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.06  08:23

« Re: Re: Re: Re: Re:

No se divíš , že je tu ticho???Všichni stojej ve frontě na Civica a vyplňujou pořadník.A jak psal GTI , Civic se nekupuje ale dodává. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.06  22:05

« Re: Re: Re: Re:

Vďaka za nové foto, poteší. Ako pribúdajú km? Už dva dni je tu akosi ticho...
  • 00 Reagovat !

foto

10.01.06  18:16

« termíny

2feroh: s tím dodáním v předstihu je to milý....gratuluju
    pak sem hoď info jak to jezdí.. :-! speciálně mě zajímá jestli taky bude bouchat vzadu..přeju ti ať tě to mine... 8-s :P
    jinak tohle bude moje první Honda, ale nepochybuju že splní očekávání...a podle všeho tohle je Honda se vším všudy...
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 10.01.06  17:56

« Re: Re: Re:

Gratulace. Ale jestli muzu doporucit, tak na to radsi nespolehej at nejsi zklamanej. Jinak jedna nova fotka tuctovek :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.06  17:08

« Re: Re:

Dnes mi telefonovali z predajne, že už o 10 dní by mala byť. Objednával som ju 6.12. s termínom približne polovica februára. Tak ma potešili. Už som mal Civica v roku 1995, bola to ale 1.4, bol som veľmi spokojný, mal som ho štyri roky, nabehal som 130 000 km bez problémov. Aj som potom ľutoval, že som ho predal...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.06  13:39

« Re:

kdy ji budeš mít feroh? mě řekli čtvrtej až pátej měsíc...chjo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.06  13:37

« Re:

no buď ujištěnej, že ta nafta bude rychlejší, dvojnásobnej točivej moment musí bejt znát.....jenže já ti už mám dost turbo pískání (moje oktávka má 190kkm takže si ty zvuky dokážeš představit), prudkýho náběhu záběru, těžký přední nápravy....po ránu zvuk jak v traktorový stanici, auto začne topit až na půl cesty do práce...atd....prostě mi připadlo, že i výbornej nafťák je v Hondě hřích. Krom toho mě snad ani nejde o nějaký ultimátní jízdní výkony, ostatně i když je ten motor skvělej na silnici jezdí hhhoooodnnněěě nadupanějších aut..:-), ale spíš o pocit, že máš sporťák když chceš...je to všechno šalba a klam ale je to fajn :-). Jdu do Civicu.
  • 00 Reagovat !

foto

10.01.06  13:16

« Bez nadpisu

Riešil som obdobnú dilemu - nafta versus benzín. Vyhrala 1.8 benzín. Má niektoré zhodné parametre (zrýchlenie, max.rýchlosť), aj spotreba by nemala byť veľmi rozdielna. A zvuk 1.8 je výborný... Už sa teším, mám ju už objednanú.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…