NOVÁ HONDA CIVIC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
jc 24.01.06 19:28
« Re: Re: construct atd
Mechanik byl sikovnej, zpatky to dal v pohode, i kdyz to s tema plastama neni jednoduchy a krome toho zamku zboku nepoznas ze to bylo dole. Bylo to hotovy za necely 2h a podle informaci od dealera to byla jedna z prvnich instalaci - na 8G u nich uplne prvni construct, i tak to ale zvladli dobre, udajne je to hodne podobny s predchozima autama. -
jc 23.01.06 22:38
« construct atd
Pokud to nekoho zajima, mam par novych fotek z montaze constructu: [odkaz]
...mimochodem stalo mne to neco pres 7kkc, montaz samotna byla bez problemu, prestoze slo o jejich prvni montaz na CV 8G (bylo to u dealera, ne nekde u constructu) - holt sikovnej technik :)
pak tu mam jeden novej kousek v kosmicky sedivy: [odkaz]
a nakonec jedna bonusovka: [odkaz] -
« Objednani Civic
S objednanim je nejvyssi cas, podle informaci dealera se to meni hrozne rychle, jeste nedavno byla dodaci doba cerven, behem ctrnacti dni uz je to srpen a za chvili to bude zari-rijen. Mozna tomu za tech pul roku treba alespon vychytaji nejake pripadne musky >:D . -
jc 21.01.06 22:42
« Re: Prvé km
Gratulace i Tobe :-) Drive jsem slysel, ze pri zabehu je dobry menit styl jizdy a vytacet do 2/3, ted jsem si zas od Kinga na hondaclub.cz precet, ze je dobry tocit hodne az k omezovaci (samozrejme po zahrati motoru). Kazdopadne ja mam uz pres 1800 cca, takze pri nejblizsi prilezitosti omezovac testnu :)
Jinak muzu potvrdit vsechno co pises, vcetne toho PP. Snad jedine spotreba, ja s tim autem proste nedokazu jezdit ecoruny resp. plouziva jizda mi vydrzela asi tak jeden den. Z toho plyne i spotreba - 7.9-8.1 podle PP. -
« Prvé km
Už ho mám tri dni, ale až dnes som si konečne trochu schutil mohol zajazdiť. Plusy: potvrdili sa mi výborné sedadlá, volant, motor nie je hlučný, má naopak veľmi pekný zvuk aj vo vyšších otáčkach, výborná riadiaca páka a radenie rýchlostí, zrýchlenie na dvojke do 80 km úplne v pohode, spotreba zhruba 7,5 l (už som asi štyrikrát vynuloval palubný počítač, stále sa s ním hrám), aj so studenými štartami a rýchlymi úsekmi (zatiaľ max. 180 km/hod, nechcem to preháňať prvé kilometre), dnes na mojom štandartnom úseku (5 km diaľnica, 5 km svetelné križovatky a 8 km úsek mimo mesta) bola spotreba 6,8 l. Audiosústava mi vyhovuje, zatiaľ prehráva všetko aj vo formáte MP3, ešte syn niečo vymýšľa s IPodom. Výborne ide motor aj na štrvrtom prevodovom stupni pri rýchlosti cca 50 km/hod a plynulo zrýchľuje aj bez preradenia. Keď potrebujem, podradím a vychutnám si záťah a príjemný zvuk motora. Mínusy: už ho mám celé zasolené, mám pôvodné pneu (zatiaľ letné) a počuť odvaľovanie pneumatík na drsných povrchoch. Zo zadnej pravej časti sa ozvali pri pomalej jazde viackrát tlmený zvuk, akoby z nápravy? Budem sledovať. Ešte jedno mínus - dosť dlho mi trvalo, kým som prelúskal celý palubný počítač a všetky jeho možné druhy nastavenia (jazyk, nastavenie signalizácie dvoch rýchlostí, automatické vynulovanie pri tankovaní na dennom počítadle A, atď). Hlavnýu problém bol v tom, že zmena mi išla len pri naštartovanom aute, ale v návode písali, že kľúč v polohe II. Ale nechcem obťažovať takými prkotinkami. Ešte otázka - ako ho zabehávate, nejaké špeciálne obmedzenia, či rady? Malý dodatok: prajem všetkým mať kľúče od toho vlastného s vôňou novoty a vlastného zábehu. -
« Re: Vybava Civic Comforrt
tady na serveru recenzovali 1.8 comfort a dvojity vyfuk podle obrazku ma. jednoduchy vyfuk ma podle katalogu jen 1.4.
dneska jsem si byl v motole obhlednout sveho milaska (cerveny 1.8 executive, puvodne k dodani 12.2.), prebirat ho budu az v patek, tak se uz tesim. cely salon je plny civicu v ruznych vybavach a motorech :c) nadhernou perlickou je cerveny executive 2.2 i-CTDi na 18" kolech, se sportovnimi spojlery. uz je polepeny na vystaveni, myslim, ze bude ve slovanaku. pro zajemce - cenu udavaji na 839k :c( -
« Zdvojena koncovka vyfuku
Vypada to ze by mely byt na vsech verzich, ale videl jsem vcera u dealera 1.4 i-DSI a tam mela dokonce zaslepky na obou stranach a vyfuk byl ohnuty dolu. Jinak teda, jak se tu probiraly barvy, docela hezky vypada i ta Blueish silver metallic - ta vyhrala >:D -
« Vybava Civic Comforrt
Pekny den,tak jsem se mrknul na Civica a uz jsem ho hned musel objednat, je to opravdu auto, ktere chytne za srdce :-). Nevi nahodou nektery mistni odbornik, jestli je u vybavy Comfort 1.8 rozdvojeny vyfuk ? Podle prospektu to vypada ze ano, ale realne to nikdo moc nevi. Jinak teda dodaci termin je ted uz konec 7/2006, takze se ceka opravdu dlouho.