NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto jc

jc 24.01.06  19:56

« Re: Re: Re: Re: construct atd

Pribram - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.06  19:50

« Re: Re: Re: construct atd

muzu se zeptat, ktery dealer montoval? v patek si vyzvednu milaska v motole, tak ze bych hnedle dalsi tyden zajel namontovat. prece jenom mi to snizi pojistku o 7% a kdyz uz v montazi maji praxi... :c)
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 24.01.06  19:28

« Re: Re: construct atd

Mechanik byl sikovnej, zpatky to dal v pohode, i kdyz to s tema plastama neni jednoduchy a krome toho zamku zboku nepoznas ze to bylo dole. Bylo to hotovy za necely 2h a podle informaci od dealera to byla jedna z prvnich instalaci - na 8G u nich uplne prvni construct, i tak to ale zvladli dobre, udajne je to hodne podobny s predchozima autama.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.06  19:20

« Re: construct atd

Pekny fotecky z montaze, sesadili ti potom ty dily zase pekne zpatky ? Taky uvazuju az mi dorazi mazlik, ze bych tam nechal dat construct nebo neco podobneho, ta cena vypada dobre, jak dlouho to trvalo ? :?:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.01.06  14:51

« Reklama

• 00 Reagovat !

foto jc

jc 23.01.06  22:38

« construct atd

Pokud to nekoho zajima, mam par novych fotek z montaze constructu: [odkaz]
    ...mimochodem stalo mne to neco pres 7kkc, montaz samotna byla bez problemu, prestoze slo o jejich prvni montaz na CV 8G (bylo to u dealera, ne nekde u constructu) - holt sikovnej technik :)
    pak tu mam jeden novej kousek v kosmicky sedivy: [odkaz]
    a nakonec jedna bonusovka: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.06  19:25

« Počet prodaných CIVICU

Někde jsem četl, že HONDA chce prodat 900 CIVICU tento rok.Je to málo nebo hodně?Myslím si, že jich prodaj víc ...teda pokud budou k dispozici :x
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 22.01.06  17:07

« Re: Barva

zrovna ty co pises bohuzel nemam, ale koukni sem: [odkaz] pripadne proklikat odkazy dole na strance: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

22.01.06  14:09

« Barva

nemáte reálné foto auta v barvách. Např. : Champagne Silver Metallic, Cosmic Grey Perl, či jiné. Barvy na oficiálních www jsou zkreslené. Dík.
  • 00 Reagovat !

foto

22.01.06  13:55

« Objednani Civic

S objednanim je nejvyssi cas, podle informaci dealera se to meni hrozne rychle, jeste nedavno byla dodaci doba cerven, behem ctrnacti dni uz je to srpen a za chvili to bude zari-rijen. Mozna tomu za tech pul roku treba alespon vychytaji nejake pripadne musky >:D .
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.06  10:07

« Re: Vybava Civic Comforrt

dodacia lehota 7 /2006? Najvyšší čas objednať (chcle by som 5 / 06), dúfam že už bude odstránený problém s klepaním nápravy...
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 21.01.06  22:42

« Re: Prvé km

Gratulace i Tobe :-) Drive jsem slysel, ze pri zabehu je dobry menit styl jizdy a vytacet do 2/3, ted jsem si zas od Kinga na hondaclub.cz precet, ze je dobry tocit hodne az k omezovaci (samozrejme po zahrati motoru). Kazdopadne ja mam uz pres 1800 cca, takze pri nejblizsi prilezitosti omezovac testnu :)
    Jinak muzu potvrdit vsechno co pises, vcetne toho PP. Snad jedine spotreba, ja s tim autem proste nedokazu jezdit ecoruny resp. plouziva jizda mi vydrzela asi tak jeden den. Z toho plyne i spotreba - 7.9-8.1 podle PP.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.06  21:20

« Prvé km

Už ho mám tri dni, ale až dnes som si konečne trochu schutil mohol zajazdiť. Plusy: potvrdili sa mi výborné sedadlá, volant, motor nie je hlučný, má naopak veľmi pekný zvuk aj vo vyšších otáčkach, výborná riadiaca páka a radenie rýchlostí, zrýchlenie na dvojke do 80 km úplne v pohode, spotreba zhruba 7,5 l (už som asi štyrikrát vynuloval palubný počítač, stále sa s ním hrám), aj so studenými štartami a rýchlymi úsekmi (zatiaľ max. 180 km/hod, nechcem to preháňať prvé kilometre), dnes na mojom štandartnom úseku (5 km diaľnica, 5 km svetelné križovatky a 8 km úsek mimo mesta) bola spotreba 6,8 l. Audiosústava mi vyhovuje, zatiaľ prehráva všetko aj vo formáte MP3, ešte syn niečo vymýšľa s IPodom. Výborne ide motor aj na štrvrtom prevodovom stupni pri rýchlosti cca 50 km/hod a plynulo zrýchľuje aj bez preradenia. Keď potrebujem, podradím a vychutnám si záťah a príjemný zvuk motora. Mínusy: už ho mám celé zasolené, mám pôvodné pneu (zatiaľ letné) a počuť odvaľovanie pneumatík na drsných povrchoch. Zo zadnej pravej časti sa ozvali pri pomalej jazde viackrát tlmený zvuk, akoby z nápravy? Budem sledovať. Ešte jedno mínus - dosť dlho mi trvalo, kým som prelúskal celý palubný počítač a všetky jeho možné druhy nastavenia (jazyk, nastavenie signalizácie dvoch rýchlostí, automatické vynulovanie pri tankovaní na dennom počítadle A, atď). Hlavnýu problém bol v tom, že zmena mi išla len pri naštartovanom aute, ale v návode písali, že kľúč v polohe II. Ale nechcem obťažovať takými prkotinkami. Ešte otázka - ako ho zabehávate, nejaké špeciálne obmedzenia, či rady? Malý dodatok: prajem všetkým mať kľúče od toho vlastného s vôňou novoty a vlastného zábehu.
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 21.01.06  17:09

« Re: Re: Vybava Civic Comforrt

Cervenou jsem chtel puvodne, ale nechal jsem se ukecat ma vivid blue pearl :-) Btw slovac je nejspis jen na 14 dni, jako v mojem pripade: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.06  15:32

tady na serveru recenzovali 1.8 comfort a dvojity vyfuk podle obrazku ma. jednoduchy vyfuk ma podle katalogu jen 1.4.
    dneska jsem si byl v motole obhlednout sveho milaska (cerveny 1.8 executive, puvodne k dodani 12.2.), prebirat ho budu az v patek, tak se uz tesim. cely salon je plny civicu v ruznych vybavach a motorech :c) nadhernou perlickou je cerveny executive 2.2 i-CTDi na 18" kolech, se sportovnimi spojlery. uz je polepeny na vystaveni, myslim, ze bude ve slovanaku. pro zajemce - cenu udavaji na 839k :c(
  • 00 Reagovat !

foto

21.01.06  13:41

« Zdvojena koncovka vyfuku

Vypada to ze by mely byt na vsech verzich, ale videl jsem vcera u dealera 1.4 i-DSI a tam mela dokonce zaslepky na obou stranach a vyfuk byl ohnuty dolu. Jinak teda, jak se tu probiraly barvy, docela hezky vypada i ta Blueish silver metallic - ta vyhrala >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 21.01.06  13:00

gratulace :-) ten vejfuk je pokud vim ve vsech verzich
  • 00 Reagovat !

foto

21.01.06  12:35

« Vybava Civic Comforrt

Pekny den,tak jsem se mrknul na Civica a uz jsem ho hned musel objednat, je to opravdu auto, ktere chytne za srdce :-). Nevi nahodou nektery mistni odbornik, jestli je u vybavy Comfort 1.8 rozdvojeny vyfuk ? Podle prospektu to vypada ze ano, ale realne to nikdo moc nevi. Jinak teda dodaci termin je ted uz konec 7/2006, takze se ceka opravdu dlouho.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.06  13:21

« HLUK

Souhlasím - v každém případě kultivovaný a tichý motor :D
  • 00 Reagovat !

foto

16.01.06  14:45

« hluk?

teda mě nepřijde hlučná, snad jedině když se vytočí, ale to je žádoucí hluk, řekl bych, bez něj by to bylo sterilní...naopak, motor je skvěle kultivovanej a odhlučněnej..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…