NOVÁ HONDA CIVIC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Re: Re: :)))))
njn, ale já dehet jezdím a moc toužím po změně, žádný turbo, nic, jen ty točky..:-), nepochybuju ale že Tvoje ropa pojede rychlejc a s menší spotřebou....:-)....já ale rychlejší ani nechci a těším se že budu zase řadit..tak jsem si za ty peníze co bych dal za 2.2 CTDI koupil výbavu (Sport).....lol -
"-- skrytý --" 26.01.06 13:46
« Re: ochrana
Obavam se, ze takove reseni take nepomaha - jednou jsem o tom cetl a zkuseny zlodej pry velmi dobre zna typ auta, ktery se rozhodl ukrast. Kdyz uz se dostane dovnitr, tak jedna z prvnich veci, ktere zkontroluje je, jestli nekde nejsou nejake draty navic, ktere tam nepatri. Myslim, ze bohuzel plati - kdyz ho chteji ukradnout, tak ho ukradnou a nic je nezastavi. -
modus ponens 25.01.06 09:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: construct atd
Kazdy zdrzeni a omezeni pomuze.
Chcel by som mat Tvoju vieru... ;-)
Ked som sa dozvedel, ze zlodeji to otvaraju behom par sekund a bez znicenia, bolo mi jasne, ze ak Ti auto nemaju ukradnut, nesmu ho chciet. :)
Dodam len skusenosti byvaleho kolegu s Feliciu Magic2. Isiel si za bieleho dna zacvicit, auto nechal na mieste, kde sa pohybuje vela ludi (pri autobusovej zastavke). Construct zamknuty. Pride z posilky, auto nikde. Biely den, okolo ludia, nikto nic nevidel a ani nepocul. Tak si kupil Nissana... -
modus ponens 25.01.06 09:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: construct atd
Ja by som ten construct tak zeravo nevidel. Jednak to udajne nie je pre zlodejov velka prekazka, no a zadarmo to takisto nie je. Dnes by som si kazdopadne poriadne rozmyslel priplatok za alarm a mechanicke zabezpecenie. Teda, ak by tam nebol uz od vyroby. -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: construct atd
diky. nemohl jsem si vzpomenout na nazev defend lock. ptal jsem se v motole v sobotu a rikali, ze jeste pro civica 8G neni, bude snad v prubehu unora a vzhledem k tomu, ze kolinsky (muj trvaly pobyt) styx car je dealerem constructu, mam na vyber. v principu je asi jedno, ktery z nich.