NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto jc

jc 26.01.06  17:00

« Re: Re: Re: Re: :)))))

Udelals dobre, uvidis :-) Mimochodem dneska jsem zkousel omezovac - radil jsem v cca 7000 a omezovac jsem nenasel :-) ale reklamovat to nebudu... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.06  16:52

« Re: Re: Re: :)))))

njn, ale já dehet jezdím a moc toužím po změně, žádný turbo, nic, jen ty točky..:-), nepochybuju ale že Tvoje ropa pojede rychlejc a s menší spotřebou....:-)....já ale rychlejší ani nechci a těším se že budu zase řadit..tak jsem si za ty peníze co bych dal za 2.2 CTDI koupil výbavu (Sport).....lol
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.06  13:46

« Re: ochrana

Obavam se, ze takove reseni take nepomaha - jednou jsem o tom cetl a zkuseny zlodej pry velmi dobre zna typ auta, ktery se rozhodl ukrast. Kdyz uz se dostane dovnitr, tak jedna z prvnich veci, ktere zkontroluje je, jestli nekde nejsou nejake draty navic, ktere tam nepatri. Myslim, ze bohuzel plati - kdyz ho chteji ukradnout, tak ho ukradnou a nic je nezastavi.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.06  11:55

« Re: Re: :)))))

1,8 benzín ne....2,2 v dehtu >:D ...když černý tak všude :D
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.06  11:46

« ochrana

a co tak tajny vypinac na ...-privod paliva alebo nieco podobne. To sa uz tazsie hlada. Alebo aj to nieje problem ?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.06  11:37

« Re: :)))))

gratuluju, takže executive? a 1.8? povídej...na mě v dubnu čeká jeden takovej černej krasavec...doufám...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.01.06  17:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cons

A ja zase neverim, ze construct odradi zlodeja, ked bude chciet auto naozaj ukradnut.
    přesně tak, já měl na Octavii taky DefendLock a ukradli ji bez problémů...
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.06  16:37

« :)))))

Tak zhruba za 3 měsíce si jdu pro Civica v dehtu a v plný palbě. :D
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 25.01.06  09:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: construc

Ale neverim ze zamek rychlosti je otazka nekolika sekund.
    A ja zase neverim, ze construct odradi zlodeja, ked bude chciet auto naozaj ukradnut. :)
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 25.01.06  09:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: construct at

Mozna otvaraju. Ale neverim ze zamek rychlosti je otazka nekolika sekund.
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 25.01.06  09:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: construct atd

Kazdy zdrzeni a omezeni pomuze.
    Chcel by som mat Tvoju vieru... ;-)
    Ked som sa dozvedel, ze zlodeji to otvaraju behom par sekund a bez znicenia, bolo mi jasne, ze ak Ti auto nemaju ukradnut, nesmu ho chciet. :)
    Dodam len skusenosti byvaleho kolegu s Feliciu Magic2. Isiel si za bieleho dna zacvicit, auto nechal na mieste, kde sa pohybuje vela ludi (pri autobusovej zastavke). Construct zamknuty. Pride z posilky, auto nikde. Biely den, okolo ludia, nikto nic nevidel a ani nepocul. Tak si kupil Nissana...
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 25.01.06  09:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: construct atd

Kazdy zdrzeni a omezeni pomuze.
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 25.01.06  09:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: construct atd

Ja by som ten construct tak zeravo nevidel. Jednak to udajne nie je pre zlodejov velka prekazka, no a zadarmo to takisto nie je. Dnes by som si kazdopadne poriadne rozmyslel priplatok za alarm a mechanicke zabezpecenie. Teda, ak by tam nebol uz od vyroby.
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.06  08:54

« chacha tohle byla honda

:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 24.01.06  20:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: construct atd

Tak to na nic necekej, ja naposled slysel ze defend lock bude v motole v lednu. Mozna s tim maji nejaky problemy.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.06  20:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: construct atd

diky. nemohl jsem si vzpomenout na nazev defend lock. ptal jsem se v motole v sobotu a rikali, ze jeste pro civica 8G neni, bude snad v prubehu unora a vzhledem k tomu, ze kolinsky (muj trvaly pobyt) styx car je dealerem constructu, mam na vyber. v principu je asi jedno, ktery z nich.
  • « 00 Reagovat !

foto PP-

PP. 24.01.06  20:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: construct atd

Sadu pro vyleptání VIN kódu na skla budu objednávat na jaře,nevím o kolik to sníží pravděpodobnost ukradení,ale za těch 600Kč to myslím stojí,nehledě na to že třeba Allianz za to dává 3% slevu na havarijní pojistku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.01.06  20:08

urcite doporucuji... podle Cebie to snizi pravdepodobnost snad kolem 90%, precti si na jejich webu...
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 24.01.06  20:06

np :-) jeste mne napadlo ze by ses moh informacne zeptat v motole, myslim ze oni delaji defend lock (ale nevim co je lepsi :)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.06  20:03

« Re: Re: Re: Re: Re: construct atd

diky za rychlou odpoved. jeste dotaz co se tyce zabezpeceni, jaky je nazor zkusenych motoristu na VIN kod na skle?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…