NOVÁ HONDA CIVIC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« info
Rozmery pneu z osvedčenia o evidencii (techničák): rozmer ráfikov na náprave: 17x7 J ET 55, rozmer a druh pneumatík na náprave: 225/45 R 17 91Y V ďalších úradných záznamoch je údaj: Alternatívne sa môžu požiť pneumatiky: 225/40 R18 91Y, 205/55 R16 91V Alternatívne sa môžu použiť ráfiky: 18x7 1/2 JJ, 17x7 JJ, 16x6 1/2 JJ, 16x6 1/2 J
Ďakujem za pochvaly, nedá mi to, aby som sa nepodelil s prvými km. Už mám 1200 km. Dnes som išiel skoro ráno na prázdnych cestách a doplňujem údaje o spotrebe pri zapnutom tempomate, rýchlosť 100 km/hod, údaj 5,3 l. Nechcelo sa mi veriť, však to nie je diesel. Boli sme v aute dvaja, teplota -8, cesty suché, prázdne.
Malá pripomienka, zadné dvere kufra mi idú veľmi pomaly hore, neviem či je to tými mrazmi. Kto jazdí na zimných 205/55 R 16? -
« Cekaci doba
Jo jo, je to smutne, objednat auto v lednu a cekat az do cervence :'-( , ale zase na tohle si rad pockam :-), alespon bude pekne hezky a teploucko, takze se bude fajn jezdit >:D . Nevite nekdo, jak vypada ta barva Champagne Silver ? Mam objednanou svetle modrou, ale dealer se zminoval, ze mozna bude mit v koncem dubna jednu volnou takovou tu nazlatlou metalizu, takze by to slo vymenit. Na obrazkach se toho moc neda poznat :shock: . -
"-- skrytý --" 28.01.06 11:35
« Bez nadpisu
Zdravím, kolegové, již nějakou dobu čtu Vaše diskuze a tak se musím také připojit. Mám objednaného Civica 8G v Auto Jarov, 1,8 Executive, modrá Vivid Blue Pearl, a už se ho sakra nemůžu dočkat. Objednával jsem cca v 1/2 prosince, termín by měl být 1/2 února (doufám). Jaké máte zkušenosti s Auto Jarov co se týče servisu, garanček, atd.? Budu hledat servis, kde můžu být přítomen tomu, co se s autem děje. Obecně totiž servisům nevěřím a proto nechci nic nechat náhodě a chci jim koukat pod ruce a vidět, co se s mým autem skutečně děje. Jsem z Vysočiny a je mi vcelku jedno, kam na garančku pojedu, toto mám jako hlavní podmínku. Máte někdo takovou zkušenost? Teď sháním zimní alu kola, orig. mě připadají zbytečně drahé. Jaké mají lité disky na civicu ET? Plecháče mají údajně 55, ale na litých je to prý jinak. -
« Re: Re:
17" jsou origos letnaky, auto melo dorazit az 12.2., ale prislo uz ted, takze
mam auto a zase nejsou nasmlouvane 16" rafky na zimni obuti :c) dneska jsem jen prevezl z prahy do kolina (proste mi nedalo mit bobeska v salonu a cekat na kola, kdyz je ted sucho) a asi prijde na chvili garazovat, pac na letnacich se mi moc jezdit nechce.
dneska sem drzel hranici 4k...docela tichy auticko. ozkousel jsem si zaradit 6ku a zazil pak podivny pocit, kdyz jsem podrazoval na 5 :c) -
jc 27.01.06 23:45
« Re:
Ty 17" jsou origo letnaky?
Ja jsem jezdil jeden den eco (to bylo naposled co se pritulka divila jak je to auto tichy...), druhej uz jsem obcas tocil do 5k, asi po 500km jsem vyzkousel 6k a ted uz naplno resp. 7k. Samo ze po zahrati motoru. A taky ne porad, nejsem zavodnik a tez nemusim nesmyslne stat na plynu.
Myti jsem zatim neresil ale jedno uz mam za sebou (viz nize). -
« Bez nadpisu
ja sem se do ni zamiloval hned, jak jsem ji videl v showroomu....a jak uz tady zaznelo, ta cena je neskutecna.... Ale vypada to tak, ze si ji koupim az pristi rok (dojde 206ka) takze jeste musim cekat.... no, ale vzhledem k tomu jake jsou zde cekacky tak abych jsi sel objednat hned ted >:D a uz mam jasno, 1.8 Sport a v modre barve jakou ma jc... jeste jsem se rozmyslel nad 1.4kou, ale po uvazeni ze me tech 60T navic nezabije jsem se rozhodl -
« Bez nadpisu
2 maros77: milano red
prvnich 100km za mnou. na 17" je auto tvrdsi nez tatkuv accord, ale neprijde mi to hrozne. krapet hloupejsi je, ze vrze neco v interieru, tipuju oblast okolo predni casti stresniho okna...stejny problem se probiral v diskusi na honda clubu, od zadni osy jsem zatim nic nezpozoroval, ale byla to jen 1 cesta s pustenym radiem. jinak byl bobesek prijat kladne jako pohodlny, fesny prostredek a prakticky, jen vzadu nad hlavou neni prebytek mista.
v navodu jsem nic moc nenasel o zpusobu zajizdeni, jen ze nedoporucuji prudke rozjezdy prvnich 1000km, ani prudke brzdeni. jakou kdo volite taktiku?
jak resite myti, nez lak zatvrdne?
dik za rady...to vite, novacek. -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zdravím
nooo jooo mas recht, jen ho není kam zavěsit, když je garáž obsazená a stromy jsou zkřehlé zimou, tesim se na ní a .... proste Kdo si počká ten se dočka.... stejne mi při prvním dotazu prodejci sdělili že bude az v březnu nebo dubnu))) takže...vo nic nejde.. to těšení není spatny -
jc 27.01.06 22:57
« Re: jc
Nojo mas to tezky :-) se zastav ja te povozim ;) Jinak pri montazi constructu jsem si to nechal umejt a dobre jsem udelal. Jak jsou mrazy, neprsi a nesnezi, tak je auto krasne cisty. Ale bal jsem se, jestli otevru dvere :-) Byla to ovsem dobra prace, rucni myti s penou, sterka, kuze.

Neustále se nemohu rozhodnot mezi naftou a benzínem. Mohl by mi někdo z těch šťastnějších, kdo už civica má, poskytnout následující informace o svém autě:
- typ motor
- cena a stupeň výbavy
- sazba havarijního pojištění
- sjednaná spoluúčast
- jméno pojišťovny
- po kolika km je předepsána garančka
- cena garančky (pokud si to někdo zjišťoval)
Díky, skelb