NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

08.02.06  18:24

« Re: Re: Re: Re: Varování o brzkém zvýšení cen Civica

Je to presne tak, keď sa trh naplní, prví nedočkavci nasýtia, prídu akcie, prípadne zľavy. Ale niekedy sa to nedá vydržať...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.06  18:20

« Re: sen se stal skutečností

Prajem veľa šťastných km a potom sa ozvi po prvých jazdách.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.02.06  18:09

« sen se stal skutečností

Můj Civic 1,8 Executive už je u dealera >:D V úterý si pro něj jedu!!!
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 08.02.06  17:17

« Re: Re: Re: Varování o brzkém zvýšení cen Civica

Iček: je to presne tak. Ked bol novy Avensis, tak zjednat v Toyote nejaku zlavu sa beznemu zakaznikovi nepodarilo, ani ked sa na hlavu staval. Teraz su nan zlavy aj na strankach Toyoty, o dodatocnych u predajcu nehovorim. Podobne s M6 a Accordom. Nevidim najmensi dovod, preco by to u Civica nemalo byt takisto. Takze nielenze ziadne zdrazovanie, ale po case pridu akcie, resp. doslova zlavy. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.02.06  16:03

« Re: Re: Varování o brzkém zvýšení cen Civica

:oops: Relace mezd v ČR : SRN, kupní síla v ČR : SRN, intenzita dlouhodobé poptávky ČR : SRN, akční ceny automobilů ostatních značkových prodejců ČR : SRN, dovoz ojetin do ČR a SRN - dejte srovnání a máte výsledek = jiný trh a podmínky prodeje u nás. Není důvod zdražovat (páchat Harakiri), Japonci to dobře vědí a dovozce snad také. Civic je momentálně ikonou, ale nic netrvá věčně. Konkurence určitě má též cosi v rukávě. Honda musí hlavně horečně vyrábět a prodávat. Kdo chvílí stál, již stojí opodál ....... (viz Citroen, předtím Fiat atp.). :shock: :D
  • 00 Reagovat !

foto

07.02.06  22:55

« příslušenství

posílám odpověď od Hondy.cz:
    děkujeme za Vaši připomínku. Zvažujeme úpravu sekce "Doplňky" na webových stránkách "www.Honda.cz" tím způsobem, aby zákazníci měli možnost podívat se na příslušenství k jednotlivým modelům, kde budou uvedeny i ceny.
    Prozatím je možné podívat se na volitelné příslušenství na stránky "www.honda-access.com". Ceník příslušenství Vám poskytne, případně ho i objedná, nejbližší dealer Honda.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.06  15:42

« Re: RE: manuál

na manual sa vykasli, nic extra mi nedal(okrem toho ze som sa dozvedel co vsetko nesmiem ak nechcem prist o zivot), do auta sadnes a vidis, nemusis studovat :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.06  15:39

« Royal Navy Blue Pearl

Ma nekdo z vas foto, nebo odkaz na web, kde by byla tahle "kralovska modra" dobre videt? Je to jedna z favoritek na meho budouciho Civica, ale jeste jsem ji v realu, ani na kvalitni fotce nevidel. Dik.
  • 00 Reagovat !

foto

07.02.06  15:15

« RE: manuál

Písal som importérovi a dostal som odpoveď, že manuál v elektronickej forme nemajú a tlačené chodia spolu s autami z belgicka... Takže jedine ak nejaký dobrovolník naskenuje...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.06  14:19

« Re: Brzké zvýšení cen Civica s varováním, je čistě obchodní

nevidim sice do vztahu Honda CR/DE Honda, ale kdyz jsem si konfiguroval auto na honda.de (vetsi svoboda konfigurace nez v CR, ale zase priplatky napr. za metalyzu, ktere u nas nejsou), tak mi stejne auto vychazelo tak o 50-60k draz. pokud jsou stejne poradniky po cele zapadni evrope (podle zprav prodejce v CR ano), tak proc nesrovnat ceny? krome toho, hondu zase nas piditrh novych aut moc nezajimat nemusi, spis si nenecha nasima autama kazit ceny v nemecku...
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 07.02.06  14:17

« Re: manuál

500 stranek? Spis ho sehnat u importera v elektronicky podobe :)
    Cena uz mne taky netrapi, ale vim ze bych za to auto dal i vic nez je cenikova cena. A neberte to jako zradu boje za nizky ceny, ale jako nazor zaujateho majitele :)
  • 00 Reagovat !

foto

07.02.06  14:13

« manuál

Inak, pokial by sa niekto velmi nudil a naskenoval manuál ku civicu, kludne mi ho moze poslat. ;-) Auto mi ma prist v juli (7. mesiac), takze si to zatial aspon nastudujem...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.06  14:06

« Re: Brzké zvýšení cen Civica s varováním, je čistě obchodní

No tak polemiky na této frkvenční vlně lze napsat tuny. >:D Zdražení bude a bude v rámci jednotek tisíc....zatím se to prý řeší na úrovni dovozce-ů a může se stát , že zdražení vůbec nepřijde.Ale mi to je jedno. :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.06  00:50

« Brzké zvýšení cen Civica s varováním, je čistě obchodní tah!

:evil: Dovoluji si s úspěchem pochybovat o zvýšení ceny nového CIVICa. V současné době je na trhu přetlak slevněných osobních automobilů všech značek a nevěřím, že by Honda udělala v ČR takové HARAKIRI!! Byla by sama proti svým obch. zájmům. O CIVICa 8G je enormní zájem, ale mateřský závod v Anglii má problémy s výrobou. Jednak nestíhají vyrábět, protože se Honda s Civicem trefila do černého bodu na trhu a druhák: mají problémy se subdodavateli, ale cenou to regulovat nebudou. Zkrátka je to budoucnost. Civik ukazuje futuristické tvary a výbavu. Jenže občané, Češi, Moravané i Slezané, mají v hyerarchijí rozhodování o koupí nového automobilů, vždycky, zásadně a všichni, na 1. místě c e n u ! A třeťák: v momentě zvýšení ceny, byť jen o 15-25 tisíc, by nastal hromadný úprk zákazníků ke konkurenci. Ono je auto vždycky, až v první řadě, spotřební zboží. A Civic 8G má teď boom, ale za 10 měsícú zákonitě nápor opadne! Ti, kdož ho chtěji za každou cenu jsou srdcaři a movití. Tento potenciál vyprchá, jakmile se oni uspokojí. Zájem částečně poklesne. Potkalo to i Citroen C4, dnes je na něho 100000,-- sleva a bez fronty! A nižší střední třída, kam Civic 8G patří, je segment ve kterém se prodává největší procento vyráběných vozů u nás i v EU. Pochybuji, že by si tam Honda nechala nalezt konkurenci? To je čistě obchodní tah jakéhosi obchodníka!! A Honda rovněž ví, že zájem klientů je vrtkavý, stačí málo a je "po ptákách!". Tschuss :!: :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.06  00:13

« Re: Re: Re: boční lišty

Má ceník vytištěný od prodejce...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.06  23:57

« Re: Re: boční lišty

to zipiik : kde jsi těch 14k zjistil? Taky pátrám po ceníku doplňků
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.06  23:20

« Re: Re: Re: boční lišty

co sem se dozvedel, tak listy "dolepuje" prodejce a daji se kdykoli dokoupit. zadna varianta listy nema.
    online cenik jsem nikde nevidel, mam jen vytisteny od prodejce.
    ceny zalisty mi prijdou sileny...kolik muze byt vyrobni cena?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.06  22:37

« Re: Re: boční lišty

Ty lišty se "dolepujou" u prodejce nebo se musí objednat z výroby.Je někde na netu ceník doplňků na Civica 8G ??
    PS - lišty nemá žádná výbava ??
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.06  22:30

« Re: boční lišty

sport listy nema, musi se priobjednat...
    sada city standard - sada cernych list (predni i zadni naraznik + boky) + 4 koberecky standard stoji cca 14k
    city sada (listy v laku) + 4 koberecky elegance cca 20k
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.02.06  21:10

« Re: Další oběť Civica (já)

Já se naopak přimlouvám za zachování dvou různých diskusních vláken - v diskusi o barvách si můžeme vzájemně extaticky přizvukovat jak jsou ty auta krásný a tady můžeme řešit problémy :D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…