NOVÁ HONDA CIVIC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« zdrazeni Civic
To s tim vypichnutim oka je good, bohuzel te to opravdu asi ceka :-), protoze jsem se v patek byl mrknout u prodejce na mazlika a potvrdil mi to zdrazeni o 10k :-). Jeste, ze uz ho mam uz skoro mesic objednany, ale teda ta dodavka v cervenci....no, co se da delat. -
"-- skrytý --" 11.02.06 18:56
« A je to tady - zdražení Civica o 10.000,--
Příjdu o oko, neboť jsem prohlásil, že si ho nechám vypichnout rezavým drátem, jesliže Honda zdraží. V pá 12. 02. jsem se u dealera dozvěděl, že vozy objednávané k dodání v září 2006, už jsou právě o deset táců dražší. Není to moc a málokoho to odradí. Prodejci, ale mají naobjednávávané vozy "na pas blind", takže kdo má štěstí a "naskočí" s objednávkou ještě do srpna, ušetří deset klacků. Trošku jsem zamachroval, ale to zdražení je kolem 2% a kdo bude šikovný, tak to usmlouvá na původní cenu. :roll: :*) :x >:-[] :x :idea: -
« sleva 50k
Otazka, co se rozumi pojmem "Bonus 50.000,-" :-). Mam trochu pochybnosti, ze se jedna o slevu v pravem slova smyslu, ze by odecetli napr. z 509k - 50k, ale jestli to neni treba nejaka prodlouzena zaruka v te hodnote nebo prislusenstvi. Pri dnesnich marzich na novych autech by jim moc nezbylo protoze 10% je podle me cela marze, kterou ma dealer u tohodle auta od dovozce. Takze nevim, nevim. :?: -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varování o brzkém zvýšen
Tak 50k sleva nebude ani po třech letech prodeje. A už vůbec ne teď když nestačí krýt poptávku. Leda že by pouštěli už nějakou předváděčku. Jinak na těch Tvých stránkách jsem našel pouze slevu na JAZZ a CITY... -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varování o brzkém zvýšení ce
Práve teraz som zalistoval na oficiálnej stránke predajcu Honda Jarov v Prahe, ponúkajú zľavu 50t pri objednávke na Civic do 31.3.2006. Neviem podrobnosti, ale je to určite zaujímavá informácia po tých šumoch o zvýšení ceny... -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varování o brzkém zvýšení cen Ci
2Ondra : Jenže pokud budou nabízet něco navíc, tak maj problém.Ceny jsou odstupňované tak, že nic naví dát defacto nejde, protože je lepší koupit dražší verzi.Jde to tuším po 40 000....a i v Civicu za 469 000 defacto vše je. -
"-- skrytý --" 08.02.06 21:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varování o brzkém zvýšení cen Civica
první rok slevy asi moc nebudou, ale za rok dva jo, ať už přímo a nebo spíš jako nějaký "speciální paket" apod... je to klasika, ze začátku se prodává samo a nadšenci jsou za to ochotni dát i víc, pak jak se to časem okouká a zevšední (resp. konkurence to dožene) tak se ceny sníží... příkladem za všechny je C4 a vpodstatě všechny nové modely, resp. veškeré výrobky... -
« Re: Re: Re: Re: Re: Varování o brzkém zvýšení cen Civica
2feroh : To máš pravdu, ale u Civica moc velké akce jen tak nebudou.Tím nemyslím slevu 20 tisíc.Tá se dá i dnes sehnat, i když pravda ne vždy a všude.Nemyslím si, že by Honda šla s cenama nějak dolů.Poměr cena výkon je už teď bez slev velice dobrá.Když akce, tak v příslušenství...jenže co tam dát navíc když tam i v základu vše je. >:D
Díval jsem se na ceny doplňků.To je síla, cenovej mazec.Oni to snad prodávaj dráž než to vyrobili >:-[] ;-)