NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

12.02.06  19:37

« Re: zdrazeni Civic

Takže prodejci napřed 10k zdraží aby ti pak mohli dát 50k slevu??? Není to trošku ujeté? :?
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.06  20:47

« zdrazeni Civic

To s tim vypichnutim oka je good, bohuzel te to opravdu asi ceka :-), protoze jsem se v patek byl mrknout u prodejce na mazlika a potvrdil mi to zdrazeni o 10k :-). Jeste, ze uz ho mam uz skoro mesic objednany, ale teda ta dodavka v cervenci....no, co se da delat.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.06  18:56

« A je to tady - zdražení Civica o 10.000,--

Příjdu o oko, neboť jsem prohlásil, že si ho nechám vypichnout rezavým drátem, jesliže Honda zdraží. V pá 12. 02. jsem se u dealera dozvěděl, že vozy objednávané k dodání v září 2006, už jsou právě o deset táců dražší. Není to moc a málokoho to odradí. Prodejci, ale mají naobjednávávané vozy "na pas blind", takže kdo má štěstí a "naskočí" s objednávkou ještě do srpna, ušetří deset klacků. Trošku jsem zamachroval, ale to zdražení je kolem 2% a kdo bude šikovný, tak to usmlouvá na původní cenu. :roll: :*) :x >:-[] :x :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 11.02.06  18:24

« Re: Re: cenik prislusenstvi

Jop. Nastuduj si historii tohodle fora ;)
    P.S. dik
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.06  17:04

« Re: cenik prislusenstvi

...not at all ;-)
    BtW-ten link je super,to ty, jc?
  • 00 Reagovat !

foto jc

jc 11.02.06  16:39

« cenik prislusenstvi

viz [odkaz] - Dodatečné příslušenství (thx zednar)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.06  15:49

« Re: sleva 50k

schválně tam po neděli zavolám a zjistím ,jak se to s těmi 50k má
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.06  15:11

« Re: Re: sleva 50k

V pohode, môj otec niekedy nevidí aj keď okuliare má. Prosím, daj vedieť ako to so zľavou vlastne je, mne sa to tiež akosi nezdá :?:
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.06  14:58

« Re: sleva 50k

Zatrolený vnoučata, porád se mi hrajou s brejlema a já pak prd vidím. :shock: Jojo, už to čtu o těch 50k, ale i tak stále tvrdím, že je to ňák divný. No uvidíme v pondělí, co mi na Jarově řeknou.
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.06  14:24

« sleva 50k

Otazka, co se rozumi pojmem "Bonus 50.000,-" :-). Mam trochu pochybnosti, ze se jedna o slevu v pravem slova smyslu, ze by odecetli napr. z 509k - 50k, ale jestli to neni treba nejaka prodlouzena zaruka v te hodnote nebo prislusenstvi. Pri dnesnich marzich na novych autech by jim moc nezbylo protoze 10% je podle me cela marze, kterou ma dealer u tohodle auta od dovozce. Takze nevim, nevim. :?:
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.06  14:09

« sleva 50k

to citron: Feroh má pravdu,sleva tam je a pokud se tam podíváš, tak to uvidíš, i kdyby jsi byl slepý.čus
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.06  12:04

« Bez nadpisu

citron - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.06  11:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varování o brzkém zvýšen

Tak 50k sleva nebude ani po třech letech prodeje. A už vůbec ne teď když nestačí krýt poptávku. Leda že by pouštěli už nějakou předváděčku. Jinak na těch Tvých stránkách jsem našel pouze slevu na JAZZ a CITY...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.06  09:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varování o brzkém zvýšení ce

Práve teraz som zalistoval na oficiálnej stránke predajcu Honda Jarov v Prahe, ponúkajú zľavu 50t pri objednávke na Civic do 31.3.2006. Neviem podrobnosti, ale je to určite zaujímavá informácia po tých šumoch o zvýšení ceny...
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.06  06:29

« ceník příslušenství

Mám k dispozici ceník příslušenství (v Excelu) pro 8G. Zájemcům můžu přeposlat. Ceny jsou bez DPH a navíc "pěkně vypečené".
  • « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 10.02.06  18:44

« Re: Počty prodejů....

Určitě ano,má na to. :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.06  17:58

« Počty prodejů....

Tak jsem četl , že Civicu se má letos prodat 900 kusů.Co myslíte, překročí se ?? :D
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.06  22:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varování o brzkém zvýšení cen Ci

2Ondra : Jenže pokud budou nabízet něco navíc, tak maj problém.Ceny jsou odstupňované tak, že nic naví dát defacto nejde, protože je lepší koupit dražší verzi.Jde to tuším po 40 000....a i v Civicu za 469 000 defacto vše je.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.02.06  21:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varování o brzkém zvýšení cen Civica

první rok slevy asi moc nebudou, ale za rok dva jo, ať už přímo a nebo spíš jako nějaký "speciální paket" apod... je to klasika, ze začátku se prodává samo a nadšenci jsou za to ochotni dát i víc, pak jak se to časem okouká a zevšední (resp. konkurence to dožene) tak se ceny sníží... příkladem za všechny je C4 a vpodstatě všechny nové modely, resp. veškeré výrobky...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.06  19:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Varování o brzkém zvýšení cen Civica

2feroh : To máš pravdu, ale u Civica moc velké akce jen tak nebudou.Tím nemyslím slevu 20 tisíc.Tá se dá i dnes sehnat, i když pravda ne vždy a všude.Nemyslím si, že by Honda šla s cenama nějak dolů.Poměr cena výkon je už teď bez slev velice dobrá.Když akce, tak v příslušenství...jenže co tam dát navíc když tam i v základu vše je. >:D
    Díval jsem se na ceny doplňků.To je síla, cenovej mazec.Oni to snad prodávaj dráž než to vyrobili >:-[] ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…