NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto jc

jc 17.02.06  10:56

« Re: Re: Honda Cicic 1.4 Comfort 8G - sleva 50.000,-- Kč

Asi ho nikdo nechtel?! ;)
    Honda se proste trefila a nestiha vyrabet, to snad neni tezky pochopit :-) Dulezity je, ze pri objednani znas podminky (neni nic horsiho nez na neco cekat kdyz se to porad odklada). Pak uz je to jen o tom, jestli se ti vyplati na to cekat. A podle tvojeho prispevku to u Volva neplati :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.06  10:39

« Re: Honda Cicic 1.4 Comfort 8G - sleva 50.000,-- Kč

To si delas * ne? Zari/rijen? To dokonce i Volvo mi dodali od sestaveni vybavy za 3 mesice!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.06  08:31

« Re: je to doma

vitaj v klube vivid blue pearl :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.06  23:25

« Honda Civic 1.4 vs. 1.8 Comfort (o 40 tis. menší cena)

1.4 je ideální na středně dlouhé jízdy po okresních a státních silnicích , na dálnici naprosto dostačující při dodržování max. povolené rychlosti, ve městě vynikající spotřeba, táhne od spodu (ale k šestce se nedostaneš, ta je fakt jen mimo město a na dlouhé rovinky), výhodné povinné i havarijní ručení (chce to posurfovat na Netu - nejvýhodnější je Triglav, ale neříkám, že není riziková), za ušetřených 40.000,-- (oproti 1.88) pořidíš kola z lehkých slitin, zimní pneu (na plecháče), lišty, vyhřívanou podušku, nestandardní mlhovky (na nárazník), prohlídku po 20.000 km, a ještě Ti zůstane dobrých 10.000,-- Kč na benzín. Ale pokud musíš i na státní nebo okresce každé auto předjet (udělej si pojistku s minim. spoluúčasti - jinak se nedoplatíš - přední nárazní a maska, světlomety jsou šíleně drahé), na dálnici jezdit 200 km/hod. (do roka máš body v čudu a jsi bez řidičáku), parkovat u stojanu na benzínce - tož pak si přidej a pořádně zaplať za nejmodernější technologii a techniku motoru (je super, nedostížný, revoluční, převratný a futuristický). Avšak na křižovatkách budu stát vždy vedle Tebe a na dálnici Ti do 130 budu stačít, a na státní či okresce Ti pokynu až pojedu kolem Tebe, protože Tě po nehodě bude odtahovka nakládat. Hustota provozu a kvalita silnic a dálnic je pro 1.8 nevhodná. >:D :idea: >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.06  20:48

« At uz je kveten :-)

Diky PS za dojmy. Mam objednany 1.8 sport s terminem dodani kveten, a tak zatim hltam kazdou informaci a popis. Uz se nemuzu dockat a tesim se jak maly kluk :D
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 16.02.06  19:12

« Re: je to doma

vitej do "klubu" ;) myslim ze tvuj popis je podobny mojemu pocitu - ze mi to auto navrhovali na miru :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.06  19:03

« je to doma

Tak jsem ho v úterý včera dovezl domů (1,8 Executive Vivid Blue Pearl). Řeknu to devíti slovy: je to super, je to super, je to super.
    Barva: chtěla ji manželka, já jsem spíše tíhnul k červené, ostatní mi připadaly málo výrazné, které utlumí celkový dojem z auta. Když jsem tuhle barvu viděl NA ŽIVO, byl jsem rád, že jsem to nakonec nechal na ní (v metalíze je kvantum perleti + kombinace se skleněnou střechou + xenony zbarvené do modra nemají chybu) Na můj vkus to opravdu hodnotím jako nejlepší barvu, kterou jsem na tom NA ŽIVO viděl. Podle fotek nelze srovnávat.
    Venek: bez komentáře, v našem 15 tis. městě se lidé zastavují na ulici a koukají s otevřenýma hubama, co to jede okolo za něco, co ještě nikdy neviděli a netušili, že to někdo mohl vyrobit. Ten design je úplně někde jinde než konkurence, ale hlavně je napřed, ne mimo.
    Vnitřek: v porovnání s Leonem (koupil otec min. týden) - o několik tříd výš celkové zpracování a pojetí, ostatně stejně jako venek. Ovládání všech těch funkcí má logiku, což např. o mém služebním C5 nemohu tvrdit ani omylem. Design, materiály - v porovnání s Leonem - dle mého názoru opět o několik tříd někde jinde. Sedačky, materiály - úplně na jiné úrovni. Středový tunel v zadu u Civica je velmi malý, v Leonu je vzadu až podivně veliký. Místo vzadu super (i na hlavu, mám 180 cm), sedačky, sklápění, zvedání sedáku, kufr - velikost nadprůměr, u Leona nic moc, spíše slabý průměr. Panoramatická střecha je pecka zevnitř i zvenku.
    Jízda: vůbec to není tak tvrdé, jak jsem se bál (C5 je extremně měkký - hydraulika). K tomu autu to prostě patří, sedí to jako prase, jel jsem na letních 17kách (úterý - bylo naštěší sucho, dalo se to v poho). Měl jsem Accorda, který měl limity poměrně daleko, ale tohle má ty limity opět úplně někde jinde. Je to hlučnější než na co jsem zvyklý z vyšší střední třídy, ale to s radostí zkousnu a už se těším na léto na suché a možná někde i kvalitní silnice. Ze zadu žádné rány nejdou. Vlastnosti motoru bez komentáře, řazení bez komentáře, mazal jsem cca 150 km po dálnici rychlostí cca 130-150, spotřeba 8,1. Zrcátka to má veliké jako prase, přitom vůbec nenarušují vzhled, naopak ho dotváří (blinkry trojúhelníkového tvaru). Výhled vzad - auto za sebou vidím, na ostatní mám zrcátka. Volant - lepší jsem v ruce neměl, malý, měkká kůže, prostě je radost to řídit.
    Opravdu jsem zatím nenašel žádnou chybu, ale hledám. U ostatních aut jsem nikdy neměl takový problém.
    Super auto pro volný čas a pro sportovně laděné řidiče. Jak už jsem psal: za tohle jsem dal téměř 600 tis. s radostí, např. za Leona bych to prostě nedal, protože mě na něm nic tak zásadně neoslovilo - a vo tom to je. Honda se přesně trefila do mého vkusu a do toho, co od auta očekávám, Japončikům se prostě zase něco sakra povedlo.
    Když jsem sledoval auto roku, kde vyhrál vylepšený Focus před tímhle, s nadsázkou jsem sliboval, že pošlu organizátorovi ankety hanlivý dopis, měl jsem to udělat.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.06  15:33

« Re: Re: Re: Re: "Budíky" za jízdy

...bavíme se samozřejmě o 1.8 :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.06  15:32

« Re: Re: Re: "Budíky" za jízdy

no jak píšu, kolem 3.400 otáček při 130 km/h na šestku (bavíme se samozřejmě o 1.8). při tachometrové stovce jsem viděl na otáčkoměru asi 2.600 otáček, 130 jsem jel, ale radši jsem sledoval tu klikatou silnici :shock: , koeficientem 1.3 to ale snadno z tý stovky přepočteš. Nicméně mohl by sem nějaký šťastlivec Civica již vlastnící napsat co jeexaktnější výsledky, nejlépe podpořený i otáčkama při skutečný rychlosti dle GPS :D
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.06  12:40

« Re: Re: "Budíky" za jízdy

hmmm tak to je mi divný, proč by to tam ale dávali, kdyby to nesouhlaslo?? tomu nerozumim...kolik teda točí na 6 tku ve 130??
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.06  11:01

« otáčky

tak bohužel ta animace skutečnosti neodpovídá, při 130 by to točilo 2.800 otáček (jak ukazuje animace) tak na sedmičku či osmičku, šestka bude při tachometrové stotřicítce dle mých zatím omezených zkušeností točit okolo 3400 otáček
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 16.02.06  10:06

« Re: "Budíky" za jízdy

to je nejaka blbost, ctyrka toci 7k pri cca 180km/h... nebo ze bych v tom mel jinej motor? ;)
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.06  09:57

« "Budíky" za jízdy

Na tomhle odkazu [odkaz]
    ve vyskočivším okně vlevo najděte MENU, rozlistujte na DESIGN a pak COCKPIT a vyberte si z menu režim jízdy který chcete na otáčkoměru a tachometru předvýst, názorná odpověď na otázky kolik to točí na 6 ku v.... atd....mimochodem v jiné položce jde zase listovat jednotlivýmy screeny palubního počítače atd...:-)..to je pro nás, ce se těšíme a čekáme..:-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.06  20:10

« Honda Civic 1.8 Comfort - sleva 50.000,-- Kč (ze staré ceny)

>:D ':D
    Kde neuvádím, ale vy to znáte. Slevy 50.000,-- Kč z nové ceny získali ti, kdož uzavřeli objednávku do pondělka 13. 02. 2006. Další slevy dovozce už zatrhl. Reklama z Webu Netu je stažená.:D >:D :roll: ;-)
    :!:
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.06  07:04

« zľava

Jednoducho vybojovaná zľava 30.000,- Sk. Dá sa aj viac, ale bol na tom aj iný "záujem"...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.06  12:08

« Re: Re: Re: Honda Civic 8G - jaká sleva?

taky mi prijde zvlastni sleva 50.000kc, pokud se nejedna o akci dovozce... hlavne nevidim duvod, proc tolik zlevnovat, kdyz se auta nestihaji vyrabet
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.06  18:51

« Re: Re: Honda Civic 8G - jaká sleva?

50 000 na tom ten prodejce nemá ani u tý nejvyšší výbavy....teď po zvýšení koncových cen možná jo, ale proč by prodávali bez zisku a ještě ke všemu když nejsou??Jedině že by Honda dávala zpětné Bonusy.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.06  18:27

« Re: Honda Civic 8G - jaká sleva?

Ta informace o slevě 50.000,- z tech stranek kam vede odkaz zmizela :shock: A nikde jinde jsem ji nenasel, jak to tedy je, overoval jste to uz nekdo? Neuverim tomu, dokud neuvidim podepsanou objednavku :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.06  16:58

« Honda Civic 8G - jaká sleva?

:?: :?: Chlapi, co jste Civica G8 už koupili, dosáhli jste slevy :?: A prozradíte jak vysoké :?: Samozřejmě, když nebudete chtít, neuvádějte jméno prodejce :!: :idea: Jarov dává skutečně 40000,-- Kč (dříve, před zdražením 50000,-- Kč) slevu. Termín dodání je až konec září a výše :!: :roll: Tyká se všech výbav a obsahů :!: :!: >:D :o
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.06  22:33

« Zdražení

Tak na www. automodul.cz už má CIVIC zvýšené koncové ceny.....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…