NOVÁ HONDA CIVIC
"-- skrytý --" 19.02.06 20:57
« Problém
Tak pánové, mám 1. problém :-( Z podkapoty se ozvaly divné zvuky, motor šlape, ale něco se pos...o na kompresoru klimy, kterej funguje asi pořád, když jede ventilace v automatickém režimu, i když to nechladí. Na kompresoru klimatizace je údajně jakási spojka (říkal známej, když jsme do toho čuměli), a ta se při roztočení chová jaksi divně - rachtá to jak stará herka. V každém případě je to pro mě docela rána (po necelém týdnu provozu a cca 400 km docela rána), protože jsem předpokládal, že co se děje pod kapotou nebudu několik let řešit. Omyl, zítra volám na Jarov, v každým případě je to pro mě velkej problém, už z hlediska času a cest, které na to budu muset obětovat. To jsem tedy opravdu nečekal >:-[]
A ještě: už se mi v tom budou hrabat nějací amatéři v servisu, no prostě je to docela průser. -
« Re: je to doma
2 ps: vitej...dalsi postizenej :c) pohledy za jedoucim autem jsou fajn, ale jak uz tu psal tusim jc, kdyz nekde cekas treba 10 minut, to si pripadas jak zviratko v zoo, chybi jen cedule NEKRMIT. ale ja jsem slusne a vesele zviratko, obcas mrknu svetlama nebo zamavam zrcatkama :c)

Pak napis jak jsi dopad :)