NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto jc

jc 19.02.06  21:30

« Re: Problém

Tak to je blby :/ Rezim auto jsem pouzival zezacatku, ale obcas se to mlzilo (zrejme kdyz teplota dosahla ty nastaveny tak to prestalo tolik foukat) tak ted mam nastaveno napevno 19 stupnu a 2-3 carky na okno a nohy. S tim jarovem nepropadej panice, jezdil jsem tam se sluzebni feldou a nikdy nebyl problem. Jasne, jsou to jiny lidi (Skoda) a u garancek jsem nebyl, ale nejakej standard asi budou drzet.
    Pak napis jak jsi dopad :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.06  20:57

« Problém

Tak pánové, mám 1. problém :-( Z podkapoty se ozvaly divné zvuky, motor šlape, ale něco se pos...o na kompresoru klimy, kterej funguje asi pořád, když jede ventilace v automatickém režimu, i když to nechladí. Na kompresoru klimatizace je údajně jakási spojka (říkal známej, když jsme do toho čuměli), a ta se při roztočení chová jaksi divně - rachtá to jak stará herka. V každém případě je to pro mě docela rána (po necelém týdnu provozu a cca 400 km docela rána), protože jsem předpokládal, že co se děje pod kapotou nebudu několik let řešit. Omyl, zítra volám na Jarov, v každým případě je to pro mě velkej problém, už z hlediska času a cest, které na to budu muset obětovat. To jsem tedy opravdu nečekal >:-[]
    A ještě: už se mi v tom budou hrabat nějací amatéři v servisu, no prostě je to docela průser.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.06  13:59

« Re: Re: ceník příslušenství

to Iček:máš jej tam (ale jc byl rychlejší)
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 19.02.06  13:52

« Re: Re: ceník příslušenství

[odkaz] - dole hledej "Dodatečné příslušenství"
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.06  13:48

« Re: ceník příslušenství

Prosím pošli mi ten ceník příslušenství. Díky! >:D :-! :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 18.02.06  20:52

« Re: 16" litá kola

Nemam u sebe katalog, ale u sportu jsou 17". Nemyslels tyhle?
    [odkaz]
    Na tech mam zimaky (205/55 R16).
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.06  20:27

« 16" litá kola

nevíte, jak sehnat ty 16" litý kola s pěti paprskama, co je na nich civík na fotce v českým katalogu u výbavy sport? připadne mi, že k němu perfektně sednou, v katalogu s doplňkama ale nejsou a bohužel ani žádný jiný, co by mu tak dobře pasovaly... :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 18.02.06  19:06

« Re: Xenony

originaly asi nejdou koupit, jinak tak od 5000,- :)
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.06  19:01

« Xenony

Nevíte, kolik stojí xenony ke Sportu?
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 18.02.06  18:50

« Re: Radio

MP3 umi zabudovanej prehravac s CD bez problemu, i na RWckach
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.06  18:47

« Radio

Má Civic možnost přehrávat MP3ojky??
  • « 00 Reagovat !

foto jc

jc 17.02.06  17:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: je to doma

aaa garaz odmrzla? super ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.06  17:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: je to doma

vyjel jsem o vikendu par kilaku za kutnou horu, tam navato pres pul silnice...byl sem rad, ze jsem si k auticku hned koupil 16" zimaky :c)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.06  16:43

« Re: Re: Re: Re: Re: je to doma

veru malo, iba z roboty do roboty, na tych letnych slikoch je aj to odvaha :-O
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.06  16:14

« Diesel

Máte někdo Diesel 2,2???Jak jste na tom se spotřebou??Díky...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.06  15:58

« Re: Re: Re: Re: je to doma

To je pravda, asi málo jazdíš, ale dnes to už teraz vyzerá na jar, už sa teším na suché cesty bez snehu a tej brečky. A bude cosmic grey :D
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.06  15:50

« Re: Re: Re: je to doma

... a to si este nevidel vivid modru, feroh ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.06  15:40

« Re: Re: je to doma

S tými spätnými zrkadalmi to je dobré, to musím vyskúšať >:D Dnes som videl na ulici čiernu aj červenú. Zas sa mi potvrdilo, že je to naozaj pekné auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.06  15:21

« Re: je to doma

2 ps: vitej...dalsi postizenej :c) pohledy za jedoucim autem jsou fajn, ale jak uz tu psal tusim jc, kdyz nekde cekas treba 10 minut, to si pripadas jak zviratko v zoo, chybi jen cedule NEKRMIT. ale ja jsem slusne a vesele zviratko, obcas mrknu svetlama nebo zamavam zrcatkama :c)
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.06  11:40

« Počet příspěvků

Tak jsme na 400 příspěvcích.Je vidět že je tu mazec... :D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…