NOVÁ HONDA CIVIC
« Re: Ahojda...:o))
JJ, taky jsem si toho vsimnul - natankoval jsem za 200Kc a palubni pocitac nad tim jen ohrnul nos a stale si tvrdil svou - dojezd 20, 19,18... Ale nakonec to na tech 120km dalo .o) Reknu vam, byl to divny pocit jet 100km s rucickou na nule :o)
Jinak pokud natankuji plnou a necham, dojezd spadnout na nulu, tak tam zarucene jeste na 20-30km je... -
« Ahojda...:o))
Mám takovej dotaz...nechtělo se mi k vůli němu zakládat další sekci na oficial foru... Prostě jedu dneska a najednou staré známé >:D ...pink...a prý jako benzín...tak jedu k benzínce a dle PP jsem měl dojezd 14km... no a doplna chci brát zítra...tak natankuji za 200 7,1 l no a odjíždím z benziky a kouknu a dojezd stále 14 km a pípál znova a prostě mě to oranžové ištve :*) ...Takže pokud s tím máte zkušenost...dejte vědět...ale dle logiky mého myšlení je to tím,že se asi těch 7 litrů nenaplnilu ani hladinu rezervy a tudíž jako bych tam nic nenalil...ale je to divný...opravdu jsem to tam nalil...koukal jsem se i ke stojanu na zem...jestli jsem to nenalil třeba "někam jinam" >:-[] -
Čaute všichni.
Na Civiku mám natočeno 2000 Km dlouhodobá spotřeba 7,1 max spokujenost až na jednu věc. Měl bych dotaz na všechny, kteří měli podobný problém, který se tady myslím řešil.
Při přejezdu nerovností mi něco bouchá v kufru. Jako by tam nebylo něco připevněno. Ale z kufru jsem vyndal všechny věci . Zustala jen rezerva . Bouchání se ozývá dále. Problém se mi projevoval prvních cca 200 Km a pak byl klid až nyní při 2000 Km. Tak prosím zkuste zavzpomínat.
Děkuji všem, kteří mne mohou poradit.
Hezkou jízdu s novým Civikem všem. -
« Re: Servisna kampan
Z e-mailu z AUTa JAROV:
Obsah kampaně pro zákazníky:
- prohlídka vozu zdarma
- 15% sleva na náhradní díly (sleva se nevztahuje na příslušenství)
- 40% sleva na vybrané části výfukového systému, stěrače (ramínka, gumičky), ocelové disky kol
- 30% sleva na lité disky kol (včetně kol objednaných jako příslušenství)
- zdarma diář Honda pro rok 2007
- zdarma 2l zimní náplně do ostřikovačů SHELL
Z informací, obsažených v obsahu podzimní kampaně vyplívá,že sleva se na doplňky a příslušenství se nevztahuje. Sleva je jen na náhradní díly. -
Dalik1 18.10.06 08:42
Ahoj, je fakt že UG7 jsou měkké, na Civica jsem je koupil, protože s ním většinou jezdí manželka a nenajezdí víc jak 6-7 000 km, takže chvíli vydrží a chtěl jsem tam kvalitu, protože vozí malého. Na S-max jsem vzal Dunlop Wintersport a rozdíl je znát i při přejetí prstem, UG7 jsou jako silikon, prst se oproti WSportu skoro lepí. -
"-- skrytý --" 17.10.06 16:27
« Servisna kampan
Prave som sa vratil zo servisu kde som bol vyuzit tu ich servisnu kampan. Auto mi prezreli, doliali olej a za 40 minut som uz aj fujazdil domov. Samozrejme vsetko bolo zadarmo a navyse mi dali fajnovy diar 2007 a zimnu napln do ostrekovacov od Shellu. Takze vrele odporucam kazdemu sa u Hondy zastavit, tusim je to do konca oktobra.
Dnes mi este volal nejaky tipek az z Prahy a vypytoval sa na to, ako som spokojny s Hondou, pristupom dealera atd - no jednoducho marketingove sracky. Posobi to trapne, ale je to celkom fajn pocit ze Honda sa snazi zlepsovat sluzby aj takouto formou. Takze opat som sa len utvrdil ze som si lepsie vybrat nemohol. :D -
"-- skrytý --" 16.10.06 21:16
« Re: Zimní pneu
Dost informaci najdes zde:
ad disky) take se spise klonim k elektronum, vyjdou o par stovek draz a nemusis resit problem s poklicema
ad pneu) rozhoduji se mezi Goodyear Ultra Grip 7 a Michelin Pilot Alpin. Oboje v cene kolem 3.000,- za kus. Pokud chces za kazdou cenu nejake levnejsi pneu pak bych vzal jedine Kleber Krisalp HP, ktere maji na zminenem pneunet.cz za 2.342,- Kc
Jinak na zimu urcite 16" a sirku 205... -
« Re: Zimní pneu
Ahoj, už se to trošku řešilo a myslím, že jsme se skoro všichni shodli, že se spíš vyplatí koupit levné elektrony. To jsme ale vycházeli s cenou 2 tis za ocelový disk, pokud je maj ted v hondě za 1,4 tis tak je to trošku něco jiného. Ikdyž třeba pro mě stále vedou elektrony :-) Co se týče gum spousta lidí si na pneunet.cz koupila Goodyear UltraGrip7, které si jednak vedou dobře v testech a jednak na zmíňeném shopu jsou za 2700. -
« Zimní pneu
Zdravím všechny. Myslím , že přišel čas otevřít diskuzi ohledně zimních pneu. Tak bych prosil o rady a názory Vás, kteří už prožili minulou zimu s NEW CIVIC.
Tak jsem uvažoval na čem jezdit v zimě.
1 varianta ponechání původních litých kol 17 tek a zakoupení pouze pneu , ale záleží v jakém stavu budou cesty v zimě a co sůl provede s litýmí koly, brzdami? Jaká bude stabilita a trakce vozu jako taková.
2 varianta - koupení plechových disků Honda nyní mají akci takže cena za kus by měla vycházet cca 1400 Ks DPH. a dokoupení zimních pneu cena Nokian, Sava 205/55 R 16 cena za kus cca 2700 Kč. no a samozdřejmně problém další poklice originál honda cena za kus cca 400 Kč. aby to nějak vypadalo. Nebo nějaké jiné poklice? Kdyby někdo poklice zcizil nechtělo by se mi dokupovat 400Kč za kus. Škoda, že nejsou připevněny jako na minulé generaci pod šrouby.
Děkuji za vaše rady a zkušenosti.
Spoustu hezkých zážitků with NEW CIVIC
Čaute. -
"-- skrytý --" 15.10.06 12:38
« ad 5.dveře
Tak me jde kufr zavirat celkem lehce, zvladam to na prvni pokus a ani se s tim nemusi bouchat.
Ovsem spousta ostatnich lidi s tim ma problemy. Predevsim tedy clenove ostrahy firmy kde pracuji, kdyz se divaji jestli nahodou neco neodvazim >:D
Zjistil jsem, ze se jim sice obcas podari zavrit kufr na prvni pokus, ale vzapeti si ho znovu otevrou, protoze maji ruku uprostred a ze spodu se prstem dotknou spinace ;-) A tak porad dokola...
Takze triskat se s tim opravdu nemusi, staci lehkym svihem zavrit a hlavne dat ruku vcas pryc ;-)