NOVÁ HONDA CIVIC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: uz je to tu
hele tommykku, nejdeš si náhodou pro to auto do Liberce? Včera v noci jsem tam koukal, že je tam připravenej k převzetí 1.8 Galaxy Sport. Náhoda? :-) Jestli ne, co na tom máš za zimní gumy? Snažil jsem se to přelouskat, ale nepodařilo se mi to. Nějaký Snowroad? -
« Bez nadpisu
2rybiz:Moc gratuluju k rozhodnutí (správnému >:D ) objednat Civic. Čekání je peklo, ale stojí za to! ;-)
Autohit:Jsem zvědavý na porovnávací testy a tenhle je teda dost zvláštní :-( Jak už psal rybíz. Je škoda, že si nedali tu práci a nespočítali, kolik teda vlastně ten Focus v té samé výbavě jako Civic stojí >:D ;-) -
"-- skrytý --" 31.10.06 19:01
« Re: Testík - porovnání 8G s Focusem
Testík celkem nic moc, zajímalo by mě kde soudruzi z autohitu sebrali údaj Zrychlení 0–100 km/h (s) 9,3 :?: :?: Oficiální údaj výrobce je 8,9 a někteří oficiální prodejci uvádí 8,6 ;-)
Další blábol je :
Honda: Zavazadelník Hondy je přece jen menší." (415 l )
Ford: Zavazadelník má dostatečný objem (385 l )
>:D >:D >:D >:D >:D
Prostě a jednoduše, takových testů nám netřeba ! Při čtení jsem dokonce chvílemi pochyboval, jestli soudruzi z Autohitu v obou autech opravdu jezdili, (zvláště vzadu) nebo jenom fotili a někde (špatně) opisovali >:-[] -
"-- skrytý --" 30.10.06 00:52
« Bez nadpisu
Nějaké závěry bych z toho moc nedělal.Je to dobré a basta.
Je otázka,jaká je aktívní bezpečnost a spíš dám přenost jí,než šesti hvězdičkám...
Ochrana chodců-zkušenost je,že čím lepší,tím více se při malé kolizi(např.s jiným autem)předek bortí a následují drahé opravy.Vím že je to trend,ale nelíbí se mi to.
Hm,až to někdo hodí jako člának,to zase bude keců,jak norma je pět*****.
V reálu záleží na průběhu kolize,kde,jak,s čím atd...hvězdičky bych nepřeceňoval.
Spíš by mne zajímala např.brzdná dráha ze 100 na nulu a pokud je někde na 38m, tak skvělé a lepší než nějaká hvězda.
Nicméně,na blbý kec bych se ale připravil... :'-( Známe to už ;-) -
"-- skrytý --" 29.10.06 22:01
« EURONCAP - 4 hvezdicky
Vysledky ZDE
No mohlo to dopadnout lepe, hlavne ten celni naraz. Myslim, ze i sama Honda je zklamana, protoze predpovidali 5*...
Na druhou stranu, Civic dopadnul v celnim i bocnim narazu naprosto shodne jako bezkonkurencne nejpopularnejsi auto u nas :-) A jeste ho predcil i v ochrane deti a chodcu... -
« podzimni kampan
to lubosm: Ve kterem servisu jsi byl?
Ja byl v HK a pristup opet tragicky :-(
Zmatky pri objednavani a prebirani vozu servisem bych pochopil (ten clovek tam evidentne nedela dloho a kazdy se nekdy ucil..)
To, ze mi uctovali doliti oleje (uplne jineho typu a kvality) bych jeste taky pochopil.
Ze mi uctovali doliti 2L glacidetu a pak mi vitezoslavne predali flasku s 2L nemrznouci smesi Shell je ponekud nelogice, ale budiz.
Ale abych dostal protokol,ktery potvrzuje, ze je vse v poradku (mimo jine je tam odfajfkovana kolonka o kontrole pneumatik a hlouce dezenu) a druhy den v pneuservisu pri prezouvani na zimni zjistil, ze jsou predni pneu vlivem spane nastavene geometrie sjete na srac...u, to jei na me trochu moc. ¨
Na kontrole jsem byl spolecne s kolegou z prace, ktery tam daval sve CRVcko (koupene pred mesicem jako referencni vuz). Kouknu na gumy a........ prava zadni zcela bez vzorku, dle protokolu gumy v poradku... Proste ani se neotezovali se na ne podivat!!! -
"-- skrytý --" 24.10.06 22:08
« Re: gumové koberce v nejpřehlednějším fóru
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] :shock: :shock: :shock: :roll: :roll:
www.azauto.cz
www.azauto.cz - po padesáté, a naposled!!!!!