NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

03.11.06  08:00

« Re: uz je to tu

hele tommykku, nejdeš si náhodou pro to auto do Liberce? Včera v noci jsem tam koukal, že je tam připravenej k převzetí 1.8 Galaxy Sport. Náhoda? :-) Jestli ne, co na tom máš za zimní gumy? Snažil jsem se to přelouskat, ale nepodařilo se mi to. Nějaký Snowroad?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.06  20:30

« Re: uz je to tu

Moc gratuluju, zítra asi to užij a dej pak vědět své dojmy!!! ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.06  19:24

« uz je to tu

Tak panove, musim se pochlubit. Nadesla ona chvile a 3,5 mesice cekani konci....
    Zitra si pro nej jdeme! 1,8 Sport Galaxy grey
    Asi neusnu....
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.06  14:10

« Re: Re:

u golfu je to skoro 200 tis >:D taky maj ale nižší spotřebu a delší záruku >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.06  10:08

« Re:

Nevím jestli se dočkám , je to strašně dlouho :'-( :'-( !
    Nepočítal jsem to úplně přesně ale zhruba o 100k víc ! U Golfu je to jeste o něco víc , zase mají větší zavazadlové prostory a lepší zrychlení >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.06  09:16

« Bez nadpisu

2rybiz:Moc gratuluju k rozhodnutí (správnému >:D ) objednat Civic. Čekání je peklo, ale stojí za to! ;-)
    Autohit:Jsem zvědavý na porovnávací testy a tenhle je teda dost zvláštní :-( Jak už psal rybíz. Je škoda, že si nedali tu práci a nespočítali, kolik teda vlastně ten Focus v té samé výbavě jako Civic stojí >:D ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.06  17:54

« TEST 8G ropa - benzín

další testy...
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  19:01

« Re: Testík - porovnání 8G s Focusem

Testík celkem nic moc, zajímalo by mě kde soudruzi z autohitu sebrali údaj Zrychlení 0–100 km/h (s) 9,3 :?: :?: Oficiální údaj výrobce je 8,9 a někteří oficiální prodejci uvádí 8,6 ;-)
    Další blábol je :
    Honda: Zavazadelník Hondy je přece jen menší." (415 l )
    Ford: Zavazadelník má dostatečný objem (385 l )
    >:D >:D >:D >:D >:D
    Prostě a jednoduše, takových testů nám netřeba ! Při čtení jsem dokonce chvílemi pochyboval, jestli soudruzi z Autohitu v obou autech opravdu jezdili, (zvláště vzadu) nebo jenom fotili a někde (špatně) opisovali >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.06  15:56

« Testík - porovnání 8G s Focusem

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.06  00:52

« Bez nadpisu

Nějaké závěry bych z toho moc nedělal.Je to dobré a basta.
    Je otázka,jaká je aktívní bezpečnost a spíš dám přenost jí,než šesti hvězdičkám...
    Ochrana chodců-zkušenost je,že čím lepší,tím více se při malé kolizi(např.s jiným autem)předek bortí a následují drahé opravy.Vím že je to trend,ale nelíbí se mi to.
    Hm,až to někdo hodí jako člának,to zase bude keců,jak norma je pět*****.
    V reálu záleží na průběhu kolize,kde,jak,s čím atd...hvězdičky bych nepřeceňoval.
    Spíš by mne zajímala např.brzdná dráha ze 100 na nulu a pokud je někde na 38m, tak skvělé a lepší než nějaká hvězda.
    Nicméně,na blbý kec bych se ale připravil... :'-( Známe to už ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.06  22:01

« EURONCAP - 4 hvezdicky

Vysledky ZDE
    No mohlo to dopadnout lepe, hlavne ten celni naraz. Myslim, ze i sama Honda je zklamana, protoze predpovidali 5*...
    Na druhou stranu, Civic dopadnul v celnim i bocnim narazu naprosto shodne jako bezkonkurencne nejpopularnejsi auto u nas :-) A jeste ho predcil i v ochrane deti a chodcu...
  • 00 Reagovat !

foto

29.10.06  14:25

« podzimni kampan

to lubosm: Ve kterem servisu jsi byl?
    Ja byl v HK a pristup opet tragicky :-(
    Zmatky pri objednavani a prebirani vozu servisem bych pochopil (ten clovek tam evidentne nedela dloho a kazdy se nekdy ucil..)
    To, ze mi uctovali doliti oleje (uplne jineho typu a kvality) bych jeste taky pochopil.
    Ze mi uctovali doliti 2L glacidetu a pak mi vitezoslavne predali flasku s 2L nemrznouci smesi Shell je ponekud nelogice, ale budiz.
    Ale abych dostal protokol,ktery potvrzuje, ze je vse v poradku (mimo jine je tam odfajfkovana kolonka o kontrole pneumatik a hlouce dezenu) a druhy den v pneuservisu pri prezouvani na zimni zjistil, ze jsou predni pneu vlivem spane nastavene geometrie sjete na srac...u, to jei na me trochu moc. ¨
    Na kontrole jsem byl spolecne s kolegou z prace, ktery tam daval sve CRVcko (koupene pred mesicem jako referencni vuz). Kouknu na gumy a........ prava zadni zcela bez vzorku, dle protokolu gumy v poradku... Proste ani se neotezovali se na ne podivat!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.06  22:08

« Re: gumové koberce v nejpřehlednějším fóru

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] :shock: :shock: :shock: :roll: :roll:
    www.azauto.cz
    www.azauto.cz - po padesáté, a naposled!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

24.10.06  21:43

« gumové koberce

Tak se pomalu blíži zima a je třeba uvažovat o koupi gumových autokoberců pro naše miláčky.
    Prosím o nějaký tip na internetové stránky kde by se nějaké daly sehnat.
    Všem děkuji za odpověď a přeji hezkou jízdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.06  16:15

« Re: Zdravim stastne majitele !

Kdyby jsi se ozval , mohl jsi ho mít dřív!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.06  13:47

« Re: Zdravim stastne majitele !

Bud rad, budes mit idealni obdobi na zajizdeni a pred zimou uz budes ready ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.06  10:25

« Zdravim stastne majitele !

Tak jsem s konecne rozhoupal a objednal toho krasavce (1.8 Sport Royal Navy Blue Pearl ) Jenomze termin dodani je duben-kveten :-( :-( Nevim jak jste to mohli vydrzet !!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.06  10:14

« Re: Rádio

Ano anténa je zabudovaná a má horší příjem.Bohužel...možná by stálo zkusit zatlačit na HONDU, zda s tím nejde něco udělat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.06  09:16

« Re: Rádio

Někdo tvrdil, že anténa je v zadním okně, ale já to nevím. Rádio jsem pustil jednou, nastavil stanice a od té doby hrajou jenom mp3ky...
  • 00 Reagovat !

foto Dalik1

Dalik1 24.10.06  08:34

« Rádio

Hezký den, jaké máte zkušenosti s příjmem radiového signálu? V podstatě na všem. co naladím, je silný šum, nejlépe jde ČR1, ale i ten trochu šumí. Kde má vůbec Civic zabudovanou anténu?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…