NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  09:46

« Re: Re: Re: škoda

Já jsem určitě pro, ale už jsem dostal "napomenutí" :'-( ;-) Už se těším jestli se to tady alespon trošku rozjede ! Věřím tomu že víc lidí má stejný názor jako my. >:-[] Tak, snad se vrátí víc zbloudilých oveček ;-) :P
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  09:08

« Re: Re: škoda

Já si taky rád zablábolim, takže bysme to tady mohli zase rozjet ne? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.01.07  21:28

« Re: škoda

Zdar, nevím jestli patřím mezi ty "blábolisty", ale taky mě mrzí že to tady chcíplo jak včelka po pichu ! Jsem zvyklý sem chodit už hezkých pár let (12. 08. 1999 jsem zde byl poprvé)a vždy jsem se tady dozvěděl napříč značkami co jsem potřeboval .
    Myslím že tady bylo přínosné i to že majitelé jiných značek se zapojovali do diskuze (z vyjímkou prudičů)a nebyli "separováni" ve svých fórech. Jedině tak se člověk dozvěděl nějaké srovnávací informace o jiných značkách .
    Toto je můj názor a už živě vidím, jak mi ho někdo dá pěkně "spapat"
    Hondě Zdar ! ;-) >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

18.01.07  18:52

« škoda

Je docela škoda že tu diskuze utichla.Fórum 8G není špatné, jenže někteří tam píší takové bláboli, že se podstata ztrácí a je to nepřehledné.Někteří si z toho udělaly chat a píši tam kraviny, že podstata pak o co jde uniká.Škoda.....tady by se dalo diskutovat taky velice dobře a podstatné problémy by se dali řešit tam.Jsem zvědav zda jsem jediný s tímto názorem :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.07  15:54

« Re: Re: Re: Klidně

to d. St.:
    NECH SI SVŮJ LÉK, JÁ SI NECHÁM MOU MEDICÍNU!
  • 00 Reagovat !

foto

08.01.07  22:40

« RE: vrzání

to jack007:
    Klapky ventilace? Jako že by se po každém zapnutí zapalovánín protřepaly? Ale teď vážně, až budu mít cestu, poptám se dealera. Jinak ventilátor jsem při opakovaných pokusech vyloučil, zkusil jsem vnitřní i otevřenou cirkulaci vzduchu, ale nemá to vliv. Takové krátké zavrzání, když po ránu zapnu zapalování. Dokonce se mi stalo i to, že jsem rychle po zapnutí zapalování startoval a zvuk se ozval až když motor naběhl. Nemá to souvislost ani s CD v mechanice. Fakt nevím.
    Jinak občas (ne vždy) se stává, že na volnoběh má motor dost "drnčivý" zvuk - to je u V-TEC normální?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.07  21:32

« Re: Re: Re: Klidně

Velké uznání "jc" za jeho stránky, ale když já jsem zvyklý chodit spíš sem :D
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.07  21:01

« Re: Re: Klidně

To Iček.
    O všetkom sa dá pochybovať. Aj o tvojích slovách Ičku >:D >:D
    Nič nie je len čierne alebo biele. Toto fórum urobilo základy toho všetkého, čo dnes je a čo využívame :!: :!: :idea: A za to patrí naozaj veľké VĎAKA tebe - T.E.CH. Na vyhľadávanie niektorých otázok sa , samozrejme nehodí, ale jeho pozitívom je možnosť "voľného pokecu". Jeho absolútnou výhodou je však jeho OTVORENOSŤ. Otvorenosť voči iným. Uzatváranie sa do úzkeho kolektívu nikdy neprinieslo, z dlhodobého hľadiska, len samé pozitíva. Práve preto si myslím, že aj toto fórum má svoje miesto. Prečo by nemohlo žiť svojím životom? A nikdy nebude zastaralé >:D >:D Veď "vždy" - dúfam - bude nejaká nová Honda Civic. Tej či tej generácie. A je pekné, že ho pomáhaš práve ty, Iček, udržiavať pri živote. Ak si pozriem v poslednej dobe počet príspevkov, tz jasne vedieš. Nič v zlom. A to sa mi páči. >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.07  13:54

« Re: Klidně

Mohli jsme psát i sem! Ale my jsme řekli NE! O pravdivosti Tvých slov se dá s úspěchem pochybovat, otče zakladateli tohoto fóra! Toto fórum je překonáno!
    Dějujeme Ti za všechno, co jsi pro nás vykonal!
    Toto fórum je mrtvé, ať žíje [odkaz]
    :idea: :arrow: Forums | Honda CIVIC 8G :arrow: Tam se vám teprve rozsvítí :!:
  • 00 Reagovat !

foto

08.01.07  13:22

« Klidně

napište i něco sem.Já se taky přesunul, ale na klasickej pokec to tu je lepší. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.12.06  16:15

« Poklice/puklice

Drazí kolegové, mrzí mne, že jsem svým dotazem vyvolal takový flamewar ohledně názvu poklice/puklice. Osobně se stále přikláním k první možnosti, ale není to vůbec důležité, protože všichni dobře víme, o co jde. Během své vánoční návštěvy v Česku jsem úspěšně zakoupil 16" poklice v brněnském Globusu za 120 Kč/ks. Jdou sice nasadit dost blbě, ale jdou a navíc vypadají super. Rozhodně doporučuju všem se zimníma plecháčema :-) Na opakované Ičkovo vyzvání se nyní poslušně přesouvám na hondaclub.. mimochodem, Ičku, jsem ze Žabin, takže jsme v podstatě sousedé :-) Kdo z vás je tady ještě z Brna?
  • « 00 Reagovat !

foto jack007

jack007 30.12.06  11:38

« Re: vrzání při startování

rclik a nebudou to nahodou klapky ventilace ? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.12.06  12:15

« Re: Re: Re: cena ser. prohlidky

//tu cenu vám závidím, já mám Renaulta Mégana a první prohlídka bratru za 5 tis., 1.5 diesel// tak, tak přístí už si dělám sám
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.12.06  00:45

« Re: vrzání při startování

Jsi vítán mezi námi a proto si přejdi na pod čarou uvedené fórum. Je tam toho mnohém více :!: :arrow: :idea:
    Najdeš tam, co Tě zajímá :!: >:D
  • 00 Reagovat !

foto

20.12.06  22:51

« vrzání při startování

Ahoj, hlásím se mezi vás, mám nově civic comfort 1,8.
    Všechno skvělé, pouze jsem narazil na dvě maličkosti. Přechodný problém se zavíráním 5. dveří (řešil se níže) - samozřejmě že jsem si je vždy po zavření otevřel.
    Druhá věc - když ráno, nebo po delším stání zasunu klíček a přepnu do polohy 2, ozve se krátce zavrzání - jako by vrzal roztáčející se ventilátor. Zkusil jsem i před vypnutí motoru tlačítkem OFF vypnout ventilaci, ale vrzání se nemění. Nesouvisí to ani s přítomností CD v mechanice. Nevíte někdo proboha co to může být? :?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.12.06  11:21

« Re: Re: cena ser. prohlidky

Prohlidka je za mnou, prisla me na 2.820,- vcetne DPH.
    Olej mi dali Castrol TXT Softec 5W-30.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.06  22:33

« Re: cena ser. prohlidky

To by me tez zajimalo. Chystam se na ni pristi tyden, tak abych vedel o kolik budu chudsi na vanoce :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.06  22:26

« cena ser. prohlidky

Jen tak pro zajimavost, kolik jste kdo plati na prvni servisni prohlidce? (myslim tu na 20 000km).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.06  16:10

« Re: Re: Vylepšené fórum

Čo bolo, bolo! Terazky sme na novom..... :!: :arrow: [odkaz]
    Forums | Honda CIVIC 8G
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.06  15:20

« Re: Vylepšené fórum

Icek : najviac presadzujes nove forum, ale najviac prispevkov v tomto starom je aj po spusteni noveho prave od Teba >:D
    puklice( ano na slovensku su to urcite puklice :-) : uplne 100% isty by som si nebol, pretoze mam zlu skusenost.
    kupil som taketo puklice v supermarkete, neboli to ani tie najlacnejsie a stali cca 1000 skk/4ks , boli to 15 palcove a pouzil som ich na vw caddy ktory ma 15 palcove plechove disky. A drzia dost nah..no. Musel som ich pripaskovat.... takze odporucam vyskusat pred kupenim ak to je mozne.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…