NOVÁ HONDA CIVIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.07  20:05

« čekací doba

Tak teď nevím, jestli se ptát zde nebo na fóru, které doporučuje Iček,ale tam bych se asi musel registrovat a jako nemajiteli mi to připadá blbé.
    Takže dotaz: jak je to s čekací dobou, je rozdíl mezi benzínem či naftou(myslím čekačka, jinak vím že trochu je >:D ). Resp.která barva je rychleji,nebo naopak?Nebo na tom nesejde?
    Narovinu: aktuálně se bude kupovat někdy v dubnu 2008, dcera, která brzy bude řídit tvrdí,že Civic8G je hezčí než Auris, já mám obavu z tvrdého podvozku a jestli to po 30 tis nezačne nějak povrzávat(jsem se vy****al se Swiftem, tak už se už pídím po všem).
    Osobně spíš Aurise, ženě je to naprosto jedno a dcera G8.Prý jedině červeného, teď to tam četla na stránkách o designu....Já zase černého Aurise.
    Nicméně: dodací doba. Ze sedanu jsem během ruku vyrost.
    Mně se líbí G8 i Auris. :roll:
    Díky a ať vám to sviští, Civikáři! ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.02.07  13:52

« Otevření nového fóra!

Tak když mi to tady zavřeli, tak já to tady zase otevírám!
    Přesně jak napsal JC - naše "komunita" nemusí být o jednom webu a jednom člověku. Můžeme klidně koexistovat.
    A tyhle stránky zvládly neskutečný nápor na začátku, kdy jsme během pár měsíců předstihli počtem příspěvků leckterá zavedenější témata.
    Takže já říkám - ať žijí klidně obě fóra. I mně na tom novém chybí spousta věcí a není ideální. A chápu, že nemáme JCho na plný úvazek, aby nám tam pořád něco vylepšoval a předělával.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.07  12:33

« Zavírání fóra (s díky)

Jak jsem už napsal: Toto fórum je překonáno!
    Dějuji Ti za sebe za všechno, co jsi pro nás vykonal T. E. CH. u!
    Toto fórum je mrtvé, ať žíje [odkaz]
    :!: :arrow: :idea: :idea: :idea:
  • 00 Reagovat !

foto jc

jc 03.02.07  14:53

« Bez nadpisu

P.S. diky za pozitivni reakce na 8G web
  • 00 Reagovat !

foto jc

jc 03.02.07  14:38

« Bez nadpisu

Jen mala technicka k foru. Zkouseli jste tady neco vyhledavat? Ja jo :(
    Zeptat se znova je opravdu jednodussi, ale jen pro toho kdo se pta a plytva tim casem vsech ostatnich.
    Muj zamer nebyl a neni se jakkoliv separovat, ale tady mi tak trosku neco chybelo. A taky neverim mistnimu foru - uz jenom proto ze bezi na phpBB, ktery ma skoro kazdy mesic nejaky bezpecnostni problem. Pokud tento web neklame a pouziva dva roky starou verzi 2.0.13, tak je to na povazenou a muzeme jenom doufat ze maji mistni admini dobry system zalohovani. Krom toho, obcas se hodi mit k dispozici par (alespon statickych) stranek - viz srazy, odkazy, faq, ... o galerii nemluve.
    Samozrejme, nikoho nenutim chodit na 8G a nijak mne neurazi, kdyz budou lidi chodit jinam, treba sem. Komunita neni o jednom cloveku nebo webu :)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.07  09:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: škoda

pisal som ze v SKK...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.01.07  16:46

« Re: Re: Re: Prodej?

600 stránek, hmm, to je tedy nářez !! Jestě mi řekni že už jsi ho přečetl ?
    Já mám odpor ke všem manuálům už tak nějak z principu, ale tenhle mě asi nemine i když určitě ne celý ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.07  17:12

« Re: Re: Re: Prodej?

Aha, tak to překonalo moje očekávání, já myslel, že ten manuál bude mít tak 150 stránek :)) Ve stylu Helpu ve windows kdy každej help končí "kontaktujte helpline" tak bude tady končit každá kapitola, zajeďte do servisu, protože to doma neopravíte:) Tím nemyslím, že by byla poruchová, ale to že to je už hodně sofistikovaný a ne žádná stodváca:)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.07  17:02

« Re: Re: Prodej?

No nevim, už teď má Civic asi 600 stránek manuál, asi jsou u Hondy ukecaní ;-) Až budu mít tolik peněz, že si budu moct kupovat auta jako stylový doplněk, tak budu veeeelmi šťastný :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.07  16:24

« Re: Prodej?

Někdo si to auto třeba koupil jako stylovku a prostě 6 let se stejným autem nevydrží a bude chtít zase něco novějšího aby byl IN ;) Kdoví co za super moderní káry bude za 5 let :-) To už bude mít přímé napojení na mozek a bude se k tomu dávat manuál co má tisíc stránek :))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.07  15:41

« Prodej?

No já teda nevim, ale já s tím autíkem počítám na o něco delší dobu. Takových minimálně 5-6 let. Hondě věřím, že udělala auto, které se nebude po čtyřech letech sypat a silně věřím, že ani po šesti. Řešit teď prodejní cenu po letech nemá cenu, proto jsme si přece nekupovali nové auto ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.07  13:40

« Re: Re: Re: Re: Re: škoda

Ne že bych ti to nepřál, obávám se že reálná cena bude po tech letech max. 350 kapříků . Ale třeba se pletu a byl bych jedině rád, taky auto prodávám max. po čtyřech letech . ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  18:45

« Souhlas, po 3

No tak jsem se nespletl.Nechci zde konkurovat fóru 8G, ani náhodou, taky tam rád chodím, ale podívejte se jak je "zaplevelené".Tady bych to bral jako chat - pokec ...a problemy či dotazy bych řešil na fóru 8G. Na 8g někdo vznese dotaz, pár odpovědí je k věci a pak se plácá a to je špatně. "To plácám já, já se nachytal"!
    :arrow: :idea: Souhlasím, až řeknu tři, tak to rozjedem :!:
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  16:49

« Re:

Přesně tak jsem to myslel, "žádní falešní sobi", žádná konkurence, prostě pokec o tomhle krasavci ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

19.01.07  15:13

« Bez nadpisu

No tak jsem se nespletl.Nechci zde konkurovat fóru 8G, ani náhodou, taky tam rád chodím, ale podívejte se jak je "zaplevelené".Tady bych to bral jako chat - pokec ...a problemy či dotazy bych řešil na fóru 8G.Na 8g někdo vznese dotaz, pár odpovědí je k věci a pak se plácá a to je špatně.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  13:31

« Ostraněno

Odeslalo to dvakrát....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  13:30

« Re: Re: Re: Re: škoda

Ve spoustě věcí máš samozřejmě pravdu ! Seznam majitelů a fotogalerie zde zajisté není proto že k tomu jsou určené různé fakluby , viz. 8G .
    Co se týká zde uvedených informací různého charakteru, je jenom a jenom věcí těch co je potřebují něco najít, jak umí vyhledávat a jestli není pohodlnější vznést dotaz znovu.
    Co se logiky týká, alespoň mě je jedno, jestli čtu od spodu či ze zhora a jak sám jistě víš, ani na 8G není vše ideálně přehledné a řazené (viz řazení odpovědí pod příspěvky). To si myslím není ideální nikde a pořád je co zlepšovat ! Pravda je že JC na tom maká podstatně více než soudruzi zde , budiž na něho pěna jenom chvála !! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.07  12:20

« Re: Re: Re: Re: škoda

ta moja bude k dispozicii cca za 3 roky, bude mat najazdene cca 60000 a bude za cca 400000 SKK. poznac si tiez cislo tvojho poradia:5. Cize sancu mas len ak ti styria pred tebou cuvnu.
    P.S. cele toto je vsak podmienene tym, ze novy accord bude este ovela ovela skvelejsi ako sucasny civic ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  11:27

« Re: Re: Re: škoda

Ahoj:P Tak když se tu nemáte o čem bavit, tak co kdybyste mi řekli váš názor na to, kdy se objeví první ojetiny na prodej a za jakou cenu:) Strašně se mi ta Honda líbí, ale loni jsem dodělal školu a zatim jsem ještě půl mega nenašetřil :-) :) :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.07  11:26

« DEMOKRATICKÉ FÓRUM

Toto fórum nemá galerií obrázků, nemá sekce ve kterých se mohou snadno a rychle dohledat rady a zkušeností, nemá seznam majitelů, je nepřehledné.
    Příklad: Napíšete-li nějakou informací, tak za 2 dny ji nikdo nenajde, velice těžko se dohledává a pak toto fórum bylo zaplísněno opakujícími se dotazy na jednu a tutéž zveřejněnou informací. Prostě fórum cafe.auto.cz nemá seznam sekcí a to je kardinální problém.
    Malý příklad, dáš adresu - kontakt na výrobce doplňků z gumy a plastů, konkrétně AZauto i s návodem na kontakt a vyplnění objednávky, včetně www.azauto.cz a tel. čísel se jmény zaměstnanců. Během týdne dostaneš X-dotazů, kdeže to bylo a co to stojí a jaké bylo to tel. číslo?
    Jiný příklad: 0. sraz 8.G, který byl v Brně. Dokola se opakovaly informace, aby nezapadly.
    P. S. Jako poslední a vážnou nepraktičností a nevýhodou je, že se to fórum musí číst od zdola nahoru, chceš-li mít zachovánou chronologií příspěvků. Mělo by to být, zcela logicky, opačně!
    Toto fórum je chaotické. Je užívatelský nevýhodné! Splnilo však své historické poslání a prvotní účel. Mimo to, každy smí svobodně sem přispívat, pokud mu to nepřipadá krajně nepraktické! Tím se já nikdy netajil!
    Ano, TECHovi patří obrovské uznání a tisícerý dík! >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…