NOVÁ HONDA CIVIC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 05.02.07 13:52
« Otevření nového fóra!
Tak když mi to tady zavřeli, tak já to tady zase otevírám!
Přesně jak napsal JC - naše "komunita" nemusí být o jednom webu a jednom člověku. Můžeme klidně koexistovat.
A tyhle stránky zvládly neskutečný nápor na začátku, kdy jsme během pár měsíců předstihli počtem příspěvků leckterá zavedenější témata.
Takže já říkám - ať žijí klidně obě fóra. I mně na tom novém chybí spousta věcí a není ideální. A chápu, že nemáme JCho na plný úvazek, aby nám tam pořád něco vylepšoval a předělával. -
jc 03.02.07 14:38
« Bez nadpisu
Jen mala technicka k foru. Zkouseli jste tady neco vyhledavat? Ja jo :(
Zeptat se znova je opravdu jednodussi, ale jen pro toho kdo se pta a plytva tim casem vsech ostatnich.
Muj zamer nebyl a neni se jakkoliv separovat, ale tady mi tak trosku neco chybelo. A taky neverim mistnimu foru - uz jenom proto ze bezi na phpBB, ktery ma skoro kazdy mesic nejaky bezpecnostni problem. Pokud tento web neklame a pouziva dva roky starou verzi 2.0.13, tak je to na povazenou a muzeme jenom doufat ze maji mistni admini dobry system zalohovani. Krom toho, obcas se hodi mit k dispozici par (alespon statickych) stranek - viz srazy, odkazy, faq, ... o galerii nemluve.
Samozrejme, nikoho nenutim chodit na 8G a nijak mne neurazi, kdyz budou lidi chodit jinam, treba sem. Komunita neni o jednom cloveku nebo webu :) -
"-- skrytý --" 22.01.07 17:12
« Re: Re: Re: Prodej?
Aha, tak to překonalo moje očekávání, já myslel, že ten manuál bude mít tak 150 stránek :)) Ve stylu Helpu ve windows kdy každej help končí "kontaktujte helpline" tak bude tady končit každá kapitola, zajeďte do servisu, protože to doma neopravíte:) Tím nemyslím, že by byla poruchová, ale to že to je už hodně sofistikovaný a ne žádná stodváca:) -
"-- skrytý --" 22.01.07 16:24
« Re: Prodej?
Někdo si to auto třeba koupil jako stylovku a prostě 6 let se stejným autem nevydrží a bude chtít zase něco novějšího aby byl IN ;) Kdoví co za super moderní káry bude za 5 let :-) To už bude mít přímé napojení na mozek a bude se k tomu dávat manuál co má tisíc stránek :)) -
"-- skrytý --" 22.01.07 15:41
« Prodej?
No já teda nevim, ale já s tím autíkem počítám na o něco delší dobu. Takových minimálně 5-6 let. Hondě věřím, že udělala auto, které se nebude po čtyřech letech sypat a silně věřím, že ani po šesti. Řešit teď prodejní cenu po letech nemá cenu, proto jsme si přece nekupovali nové auto ;-) -
"-- skrytý --" 19.01.07 18:45
« Souhlas, po 3
No tak jsem se nespletl.Nechci zde konkurovat fóru 8G, ani náhodou, taky tam rád chodím, ale podívejte se jak je "zaplevelené".Tady bych to bral jako chat - pokec ...a problemy či dotazy bych řešil na fóru 8G. Na 8g někdo vznese dotaz, pár odpovědí je k věci a pak se plácá a to je špatně. "To plácám já, já se nachytal"!
:arrow: :idea: Souhlasím, až řeknu tři, tak to rozjedem :!:
;-) -
« Bez nadpisu
No tak jsem se nespletl.Nechci zde konkurovat fóru 8G, ani náhodou, taky tam rád chodím, ale podívejte se jak je "zaplevelené".Tady bych to bral jako chat - pokec ...a problemy či dotazy bych řešil na fóru 8G.Na 8g někdo vznese dotaz, pár odpovědí je k věci a pak se plácá a to je špatně. -
"-- skrytý --" 19.01.07 13:30
« Re: Re: Re: Re: škoda
Ve spoustě věcí máš samozřejmě pravdu ! Seznam majitelů a fotogalerie zde zajisté není proto že k tomu jsou určené různé fakluby , viz. 8G .
Co se týká zde uvedených informací různého charakteru, je jenom a jenom věcí těch co je potřebují něco najít, jak umí vyhledávat a jestli není pohodlnější vznést dotaz znovu.
Co se logiky týká, alespoň mě je jedno, jestli čtu od spodu či ze zhora a jak sám jistě víš, ani na 8G není vše ideálně přehledné a řazené (viz řazení odpovědí pod příspěvky). To si myslím není ideální nikde a pořád je co zlepšovat ! Pravda je že JC na tom maká podstatně více než soudruzi zde , budiž na něho pěna jenom chvála !! ;-) -
« Re: Re: Re: Re: škoda
ta moja bude k dispozicii cca za 3 roky, bude mat najazdene cca 60000 a bude za cca 400000 SKK. poznac si tiez cislo tvojho poradia:5. Cize sancu mas len ak ti styria pred tebou cuvnu.
P.S. cele toto je vsak podmienene tym, ze novy accord bude este ovela ovela skvelejsi ako sucasny civic ;-) -
"-- skrytý --" 19.01.07 11:27
« Re: Re: Re: škoda
Ahoj:P Tak když se tu nemáte o čem bavit, tak co kdybyste mi řekli váš názor na to, kdy se objeví první ojetiny na prodej a za jakou cenu:) Strašně se mi ta Honda líbí, ale loni jsem dodělal školu a zatim jsem ještě půl mega nenašetřil :-) :) :) -
"-- skrytý --" 19.01.07 11:26
« DEMOKRATICKÉ FÓRUM
Toto fórum nemá galerií obrázků, nemá sekce ve kterých se mohou snadno a rychle dohledat rady a zkušeností, nemá seznam majitelů, je nepřehledné.
Příklad: Napíšete-li nějakou informací, tak za 2 dny ji nikdo nenajde, velice těžko se dohledává a pak toto fórum bylo zaplísněno opakujícími se dotazy na jednu a tutéž zveřejněnou informací. Prostě fórum cafe.auto.cz nemá seznam sekcí a to je kardinální problém.
Malý příklad, dáš adresu - kontakt na výrobce doplňků z gumy a plastů, konkrétně AZauto i s návodem na kontakt a vyplnění objednávky, včetně www.azauto.cz a tel. čísel se jmény zaměstnanců. Během týdne dostaneš X-dotazů, kdeže to bylo a co to stojí a jaké bylo to tel. číslo?
Jiný příklad: 0. sraz 8.G, který byl v Brně. Dokola se opakovaly informace, aby nezapadly.
P. S. Jako poslední a vážnou nepraktičností a nevýhodou je, že se to fórum musí číst od zdola nahoru, chceš-li mít zachovánou chronologií příspěvků. Mělo by to být, zcela logicky, opačně!
Toto fórum je chaotické. Je užívatelský nevýhodné! Splnilo však své historické poslání a prvotní účel. Mimo to, každy smí svobodně sem přispívat, pokud mu to nepřipadá krajně nepraktické! Tím se já nikdy netajil!
Ano, TECHovi patří obrovské uznání a tisícerý dík! >:D >:D >:D

Takže dotaz: jak je to s čekací dobou, je rozdíl mezi benzínem či naftou(myslím čekačka, jinak vím že trochu je >:D ). Resp.která barva je rychleji,nebo naopak?Nebo na tom nesejde?
Narovinu: aktuálně se bude kupovat někdy v dubnu 2008, dcera, která brzy bude řídit tvrdí,že Civic8G je hezčí než Auris, já mám obavu z tvrdého podvozku a jestli to po 30 tis nezačne nějak povrzávat(jsem se vy****al se Swiftem, tak už se už pídím po všem).
Osobně spíš Aurise, ženě je to naprosto jedno a dcera G8.Prý jedině červeného, teď to tam četla na stránkách o designu....Já zase černého Aurise.
Nicméně: dodací doba. Ze sedanu jsem během ruku vyrost.
Mně se líbí G8 i Auris. :roll:
Díky a ať vám to sviští, Civikáři! ;-)