NOVÁ HONDA CIVIC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 14.04.11 15:43
« Povinné ručení - které je prrávě pro Vás to pravé ?!
Dobrý den ,
Jak jistě víte, blíží se období, kdy většina lidí řeší otázku ohledně povinného ručení. Každý chce samozřejmě mít svoje povinné ručení co nejvýhodnější a nejlevnější. A právě v tomto vám může pomoci tato skvělá pomůcka. Zde, [odkaz] po vyplnění jednoduchého formuláře kam zadáte údaje svého auta, si zjistíte, jaké povinné ručení je právě pro vás to pravé. Někdy to můžou být i značné částky. Vyplnění je samozřejmě zcela zdarma a jen pro vaši informaci. Mně to velmi pomohlo ušetřit celkem zajímavé peníze a sem rád že jsem takovýto formulář našel. Je to super! A proto sem dávám tento odkaz aby jste měli tu možnost co jsem měl já i Vy. Vřele doporučuji.
-
"-- skrytý --" 21.01.11 09:04
« Re: 1.4 vtec pro Civic
Mám Civica 8g s motorem i-VTEC 1.8 a je to skvělý atmosferický OTTOmotor. Průměrná spotřeba 7,7 l/100 km při běžném provozu (na dálnici cca o 0,8 l/100 km vyšší, v zimě po městě o 1,3 l/100 km vyšší, t. j. 9 l/100 km). Pro toho, kdo jezdí s rozvahou a respektuje vyhlášku bude motor i-VTEC 1.4 plně vyhovující a postačující, neboť oba motory mají až do 3600 ot./min skoro totožný průběh křivek výkonu a krout. momentu. Doporučuji koupit v H, kde se prodává i ve výbavě Sport a vyjde na skoro stejné peníze jako výbava Comfort u nás. Doporučuji obrátit se na miroslav.knapec(zavináč)seznam.cz a tento člověk vše zařídí a auto doveze do ČR. Ovšem moment. je Civic 2010 u nás v akci (doprodej) se 60-ti tisícovou slevou, cena je tedy bezkonkurenční a volil bych nákup v ČR (bohužel jen výbava Comfort). :yes: :-) -
O_i_vtec 03.08.10 10:49
« Re: 1.4 vtec pro Civic
Take zdravim. Mam 1.4 i-Vtec (73 kW) v Jazzu, ktery je lehci, na nej tento motor staci. Do Civicu bych ale bral kazdopadne 1.8 -vzhledem k vaze, agresivnimu vzhledu a schopnejsimu podvozku. Myslim, ze bys pozdeji litoval, pokud bys poridil 1.4 do Civica. Spotreba Jazze 1.4 je 5.5 - 6.5 l, predpokladam, ze u Civica by to bylo trochu vic. Ta 1.8 bude zrat pocitam tak o litr vic nez 1.4... -
Radar333 03.08.10 10:09
« 1.4 vtec pro Civic
Zdravim. Mohl by se nekdo z majitelu vyjadrit k tomuto novejsimu motoru v Civicu? Jak se s nim jezdi ev. spotreba. Uvazuji o tomto ci silnejsi 1.8 vtec verzi. Vzhledem k tomu, ze vetsinu casu travim na okreskach, tak by tento motor mohl stacit.. Diky predem. -
"-- skrytý --" 05.04.10 23:12
« Demokracie na fóru 8g.hondaclub.cz nebo strach?
V demokracii nemůže být nikdo trestán doživotním vyloučením za své názory, jak to udělal hl. administrátor v mém a "Shadowovém" případě. Několik statečných to tak chápe, většinu to nezajímá a několik málo se bojí vyslovit kritický názor, aby nebyli vyloučení. ("Locknul jsem účet Ičkovi!" Věta jako z praku vystřelená, nádherné slovo "locknout"). Navíc jsem hl. administrátorem osočován z čehosi a nemohu se bránit!!
Takže se ptám: Proč se jasně neřekne, že DVD ze Slušovického srazu Civicú 8G nikdy nebude?
To co se kolem toho DVD děje, to je urážka všech zúčastněných. -
"-- skrytý --" 30.07.07 18:09
« Re: Přesun
:-( Pamětníci vzpomeňte, jak jsem brojil pro přesun z cafe.auto.cz na [odkaz] , ale že to tu bude úplně mrtvé fórum, to mi ani ve snu nenapadlo. Jasně, jsou prázdniny a okurková sezóna, avšak ten UFOun si zaslouží, aby se majitelé a obdivovatelé k němu vyjádřovali. Jenže stalo se to, co už kvitoval Bruure:
"Hmm, tak koukám, že s novým designem cafe.auto nás nechali v hlavní diskusi a nadále nemáme vlastní kategorii "Honda". Doufal jsem, že se to změní... Docela mi trvalo, než jsem to teď našel, takže noví lidé se ani nedozví, že mají možnost podívat se i na stránky [odkaz] . " :yes:
Neznám způsob, kterým bych podnítil autory či admisnistrátory tohoto fóra, aby nám pomohli a umožnili se zde lépe orientovat a uplatnit s našimi postřehy v příspěvcích k osmé generaci Civica zvané UFO? :-( -
"-- skrytý --" 21.04.07 20:11
« Přesun
Hmm, tak koukám, že s novým designem cafe.auto nás nechali v hlavní diskusi a nadále nemáme vlastní kategorii "Honda". Doufal jsem, že se to změní... Docela mi trvalo, než jsem to teď našel, takže noví lidé se ani nedozví, že mají možnost podívat se i na stránky 8g.hondaclub.cz :-) -
« Civic HB AMT
Mám 65 letou matku. Bohužel už se asi nikdy nenaučí řadit. Zvažuji tedy koupi Civica v automatu. Nikde jsem ale nesehnal jakékkoliv info o automatu v Civicu HB. Na předváděčky je pouze manuál a já osobně s automaty také zkušenosti nemám. Nemůžete mi poradit? Předem díky...