ukazatel paliva - škoda octavia TDI

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

07.12.05  13:27

« Re: Re: Re: Re: ukazatel paliva - škoda octavia TDI

tech 7l jsem zjistil tak ze jsem dotankoval do plna nadrz coz je 55l a vlezlo se tam jen 48l. rozdil je 7l prosim.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.12.05  13:23

« Re: Re: Re: ukazatel paliva - škoda octavia TDI

těch 7 litrů jsi zjistil jak? Vem si tvar nádrže, její velikost a představ si jaká loužička těch 7l je. Pokud máš diesel tak já osobně si netroufnu vůbec jezdit na rezervu (alespoň na O1 4x4 se mi dvakrát stalo že jsem po prudkých zatáčkách cucl vzduch - a to je potom malér)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.05  13:05

« Re: Re: ukazatel paliva - škoda octavia TDI

rezerva je vyznacena na palivomeru cervenym polem. pocita se s ni v ramci rozsahu palivomeru. pokud je rucucka na 0 tak je logicke, ze jsem uz spotreboval i rezervu ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.12.05  12:47

« Re: ukazatel paliva - škoda octavia TDI

to ze rucicka ukazuje nula a pritom tam neco je tak tomu se rika REZERVA >:D jinak palubni pocitac nemam takze nevim jestli i on pocita s rezervou ale jinak 7l neni zas tak moc takze to by ta rezerva byt mohla :?
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.05  09:23

« ukazatel paliva - škoda octavia TDI

zdravim a vznasim dotaz
    je to standartni zalezitost, ze ukazatel paliva na oktavce je tak nepresny, ze v momente kdy rucicka palivomeru ukazuje 0 l, palubni pocitac hlasi dojezd 0 km, je v nadrzi jeste 7l nafty?
    diky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…