Peugeot 307 2.0 HDi 66 kW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Ojetá auta
"-- skrytý --" 25.11.05 08:17
« Re: Peugeot 307 2.0 HDi 66 kW
Pozri na fórum o 307 a porozmýšľaj, či kúpiš 307. Hoci ju mám aj ja /benzín / a zatiaľ bez problému/ 3roky/, ale keď čítam aké s ňou majú ľudia problémy a koľko ich je, tak o tom aute by som už neuvažoval ani v sne. (viď aj posledný prieskum nejakého britského čas. , kde 307 bola po 807 druhé najhoršie auto, čo sa týka spokojnosti ). -
"-- skrytý --" 25.11.05 00:11
Ahoj,
teď v prosinci tomu budou 4 roky, co P 307 HB s tímto motorem budu vlastnit. Nyní mám najeto 92200 km bez jediného problému s motorem. Průměrná spotřeba se pohybuje kolem 6 l/100 km, záleží na tom, jak moc se vytáčí. S akcelerací jsem spokojen, auto s tímto výkonem jede poměrně svižně a po dálnici se dá jet stále 150 - 160 km/h kopec nekopec - při této rychlosti v plném obsazení a se zapnutou klimatizací si motor říká o 7,5 l/100 km, což se mi nezdá moc. Problémy s váhami vzduchu se nevyskytují, rozvodový řemen vč. kladek se mění po 120000 km za necelých 10000,- Kč. Zpočátku jsem měl s tímto autem docela problémy s elektronikou a díky nekvalitní práci při výrobě, nicméně od cca 30000 km jezdím naprosto v pohodě a mění se jen díly podléhající přirozenému opotřebění (brzdové destičky, filtry, atd.) Pokud předchozí majitel s motorem zacházel ohleduplně, pak koupi na základě svých zkušeností doporučuji. -
"-- skrytý --" 24.11.05 22:19
« Peugeot 307 2.0 HDi 66 kW
Uvažujem o kúpe tohto auta a neviem čo si mám myslieť o tomto motore. Zatiaľ sa mi nepodarilo zistiť nič o jazdných vlastnostiach tohto motora. V Citroene Picasse je tento motor veľmi dobrý, ale čo tu?
Ak viete niečo prosím o vaše názory a skúsenosti.
Dík veľmi pekne...