Octavia combi II 1.9 TDI 105k /Stilo Multi Wagon 1.9Multijet

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

01.12.05  14:03

« Bez nadpisu

Změnění výšky je jednoduché.
    Stačí rampa, najít ten správný seřizovací šroub na nápravě.... 20 min práce a je to >:D
    Ideální je to ale seřizovat na výšku podle ta tabulek výrobce a užívat si na těch správných vlnách hidrauliky :D
  • 00 Reagovat !

foto

01.12.05  14:00

« Bez nadpisu

Nejsou tam ani tlumiče, ani pružiny ale tzv. koule.
    Tvrdší charakteristiku dostaneš např. až budou koule na výměnu a přestanou fungovat.
    Jinak pro neznalé
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.12.05  12:45

« Re: to MatuS

chemic_ali> ty sa uvolni, aby si potom nabuduce pochopil co je myslene ako zart.
    a daj si doucovanie z cestiny ;)
    PS: carlsson robi upravu C5 a je tam aj znizenie a pritvrdenie, ale neviem ako to robi.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 01.12.05  12:21

« Bez nadpisu

A co to teda tlumí? Ten nápis Dydractiv III? Řekl bych,m že bez tlumíčů nic neutlumíš... ALe to nic nemění na tom, že tam asi standardní tlumiče nikdo dávat nebude..., když jsou tam aktivní hydraulické tlumiče... :)
  • 00 Reagovat !

foto

01.12.05  11:32

« Bez nadpisu

:lol: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

01.12.05  10:01

« to MatuS

člověče jak můžeš mít Citroena a napstat takovou hovadinu o tlumičích. Koukni se do interiéru a jestli tam máš Hidraktiv III, tak si před něj klekni a popros autíčko o odpuštění, že má páníčka co ani neví s čím jezdí
  • 00 Reagovat !

foto

01.12.05  09:57

« Tvrdé tlumiče

Až někdo dáte na C5 Tvrdé , nebo vlastně jakkékoliv tlumiče :shock: , dejte mi vědět.
    Přijedu si to vyfotit >:D
    Teda pokud nevezmete kastli s C-5tky a nedáte na klasický podvozek
  • 00 Reagovat !

foto

01.12.05  08:36

« Bez nadpisu

neries.jasne ze kazdy si kupi take auto ake mu vyhovuje, niekto sa po cestach plavi a ma rad ticho, pohodlie...to je pripad C5, niekto iny jazdi svizne, sportovo a neda dopustit na tvrdy podvozok. Vacsina aut s tvrdsim podvozkom sa potyka s problemom vrzgania niektorych dielcov, ale nie je to nic strasne.
    Inac ak vymenis tlmice neviem ci to bude wrc ale asi ano >:D
    EVO 4EVER
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 29.11.05  16:57

« Re: Re: Re: Re: Mám už druhé Stilo MW

ked tam dam tvrde tlmice, bude z toho wrc?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.11.05  16:36

« Re: Re: Re: Mám už druhé Stilo MW

Dej si na tu C5 lepší tlumiče a uvidíš, jak bude vrzgať.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 29.11.05  15:49

« Re: Re: Mám už druhé Stilo MW

Hodnotit auta podle tohoto parametru je hloupost,
    napr podla mna to hlupost nieje, lebo vrzgajuci interier ma nervuje.
    kazdy sme iny.
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.05  15:41

« Bez nadpisu

Co to je za prirovnanie prosím Ta, ved tie auta su dimenzovane pre nieco uplne iné a komfort a hlavne zvukový tam absolutne nie je podstatný...Ja nejazdim šotolinu, nerobím skoky dlhé 8 metrov v 160tke, neobklopuju ma lešenarske trubky tak asi očakavam od auta niečo iné... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.11.05  13:07

« Re: Mám už druhé Stilo MW

U Stila bych viděl 2 problémy: 1. je to Fiat, 2. v případě, že nedejbože skutečně dojde k nějaké reklamaci nebo uznání záruční opravy Fiatem ČR, je člověku na blití z jejich přístupu. Octavia II má lepší lícování. Jinak je Stilo ve všem ostatním lepší (karoserie, spojovací materiály, motory, převodovky, atd.). Vrzání interiéru nejčastěji souvisí s odpružením a kvalitou silnic a mě osobně na autě absolutně nezajímá. Hodnotit auta podle tohoto parametru je hloupost, protože potom jsou nejhorší auta na světě WRC za cca 1.000.000 Euro... :?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 28.11.05  16:22

« ////

jj, moje řeč...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.05  15:12

« Mám už druhé Stilo MW

A doporučuji ti ho. Poprvé jsem vybíral na jaře 2003 a koupil 1,6 benzín, střední výbavu. Když jsem porovnával s vábavou O1, tak jsem měl lepší auto. Dvouzonová klima s kontrolou kvality vzduchu se do O1 nedala. Pak měla manželka těžkou havárii (10/2004) a Stilo bylo na odpis. Ženě auto zachránilo život. Výběr druhého auta se tím zjednodušil, zase Stilo MW, ale již 1,8 a max výbava - šlo do výroby. Co nejvíce oceňuji? Vysoký posez řidiče - dobrý výhled a žena si to taky pochvaluje; sklopné sedadlo spolujezdce; posuvná zadní lavice s nastavitelným opěradlem je dost dobrá. Když mohu, tak raději cestuji v zadu. Problémy s el. žádné. Co mně ale nejvíce presvědčilo byla cena. Já říkám, že auto pro rodinu stačí za 1/2 mega a já takové sehnal. O2 by byla cca od 150t dažší.
    Co dodat, kup si auto jaké chceš, každá fabrika má + i -. Hodně záleží, kdy se auto vyrábí. Kdysi jsem prodával Fordy a prodal jsem skladové Mondeo, kterému po 200 km odešel motor.
    Proto si myslím, že je dobré navázat osobní vztah z nějakým servisem a pak vím, že když se mi něco pokazí, udělají vše, abych byl spokojený.
    Příklad? Jsem jedn z mála, komu Fiat 2x opravil na záruku obité prahy. Zkus si projít diskuze o jednotlivých autech a porovnej o čem se uživatelé baví. V současnosti jsem nabyl dojmu, že u Stila žádný větší problém není. Já s oběma celkem najezdil 80 000 km.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 28.11.05  11:34

« Re: Re: Re:

No ved ano, treba sa s tym pohrat a vytlmit to. Niekedy je ale problem zdroj pazvukov najst, hlavne ked idu niekde odzadu :)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 28.11.05  11:28

« Re: Re:

mne auto vobec nevrzga, ale teraz ked je pod nulou, tak mi vrzgaju kozene sedacky. ked je v aute viac ako polhodinu teplo, tak to prestane.
    ja som na to extremne citlivy, lebo vela jazdim s vypnutym radiom. zozadu som maval kadejake pazvuky, takze troska som musel upevnovat a vyplnovat (handry, lepiace pasky atd) ale teraz je to OK
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 28.11.05  11:21

« Re:

Vrzga skoro kazde auto az po strednu triedu vratane, hlavne v zime a na nerovnostiach. Zhorsuje sa to s pribudajucim vekom vozidla, vela veci sa pouvolnuje, ... Tie plasty na palubovke (a aj ine) nie su poriadne vytlmene. Ked to ale prekroci unosnu mieru, je to neprijemne.
    Otazka je, kto ako rozne pazvuky vnima. Co pocujem ja a co mi vadi, si napr. manzelka ani nevsimne.
    Vo vyssich triedach to bude myslim lepsie, ale skusenost nemam.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.05  10:59

« Re:

no...fakt neviem co take prevratne ocakavaju od auta...ale ak im mozem poradit, tak nech si kupia focusa, strejdo ma na nom 100 000km a nic nevrze, krasny interier, vykonny motor ST170, luxus a navyse a podstatne dolezita vec vynikajuco sedi a jazdi....taka raketka....
  • 00 Reagovat !

foto

28.11.05  10:53

« Bez nadpisu

Mne ten pohlad na to auto zatieňuje aj názor na tych typkov co si to kupuju.Co? Ano tí čo sa tvária jak v Maybachu >:D >:D >:D Nechcem nikoho uraziť... >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…