štíreček1 21.10.09 15:43
« Re: Vyhřívání zadního okna
Právě jsem si několikrát všiml, že se mi zapíná to zadní sklo a nevěděl jsem proč. Pak jsem si všiml, že to dělá jen s tou vločkou, žlutou i červenou a připadá mi to zbytečné, když není sklo zamrzlé. Navíc je to hodně velký žrout el, když se člověk v průběhu dne několikrát courá po městě a při každém startu se to spíná. Přední ohřev nemám, ten jsem nechtěl, protože v jiném autě jsem si nemohl zvyknout na ty "dráty" :-O -
cja 21.10.09 14:32
« Re: Vyhřívání zadního okna
>:D DIM: tak to prodej !! >:D Jezdím teď Mazdou 3 novou a pánové přesedněte na chvíli do auta o třídu níž ... vím DIMe máš ještě Focuse, ale nejezdíš s ním -- no a potom se Vám bude stýskat >:-[] >:-[]
Ke : určitě zimní rezerva je daleko lépe využitelná i v létě, než letní v zimě
Měl bych se taky zeptat svého dodavatele obutí jestli by neměl nějaké všimné - když mohou "soudruzi" v Alpách -
DIM 21.10.09 14:29
« Re: Vyhřívání zadního okna
Volvo, Volvo, to jsou takové ty tahače návěsů ?? Já nemohu proti převodovce ani spojce celkem nic říct...po 84 km :-) . Rozhodně je to lepší, než předešlé Mondeo - to ale zase mělo hladší chod motoru, takový nedieslový, tady je to zvukově jiné. Není to horší, to ne, odhlučnění je dobré, jen je to úplně jiný akord. -
"-- skrytý --" 21.10.09 14:08
« Re: Vyhřívání zadního okna
.... jsem letos zimni obuti dostal a rovnou 5 ks DUNLOP 3D, jakesi Alpske vsimne, tak kdyz jsem byl v tom prezouvani... Tak co s ni. A je to myslim teoreticky i lepsi varianta rezervy. Vlastne ne, ideal by byla bezkompromisni celorocni pneu :-) :-)
Dim: jak se ti jevi spojka/prevodovka? Prijde mi to pri sepnuti spojky takove "nakladakovite", trochu hrube. A zvenku je kvaltovani i pomerne hlucne, schvalne to nekde na vetsim parkovisti nekomu puc. Udajne je od Volva, Ford na tyhle Nm nemel svoji skrin. -
DIM 21.10.09 13:52
« Re: Vyhřívání zadního okna
No přesně tak ! Na tom displeji dohromady nic moc není, rádio je i na rádiu a auto se světly je s informační hodnotou naprosto na nule . A přitom ukazatel nádrže a teploty člověk málem nenajde a jejich provedení, cejchování a umístění je bídné. A navíc celá ta přístrojovka je nevyvážená, jeden budík kruhový ( a navíc tlustá ručička a malá čísla), druhý půlkruhový a ještě menší, celé je to vzhledem k řidiči mimo střed sedadla .... Tady vidím trochu mínus. Jinak ale zase telefonování přes bluetooth je výborné. Celé auto je určitě o generaci dál, výborné sedačky, celkově moc pěkný exteriér, bixenony a světla do zatáčky taky mají něco do sebe,....a kombinace látky a kůže je taky dokonalá. Malinko horší je boční výhled dozadu , b sloupek je velmi masivní a za ním je zatmavené zadní boční sklo.... -
"-- skrytý --" 21.10.09 12:50
« Re: Vyhřívání zadního okna
....... je fakt, ze kdyz to loni bylo uplne nove, tak mne ta "televize" v noci rusila vic nez ted. Ted uz to tak nejak nevnimam. Zvyk. Jas na minimum by ale jeste trochu ubrat snesl, to zase jo. Stejne tam sviti porad jen to radio a "auto se svetly"....... Trochu nevyuzite, myslim.
Kdyby nahodou: jsem sudal z rezervy nejetou letni Michelinu Primacy HP 215/55/R16 93H, vyrobena 37.tyden 2008, kdyby se nekomu hodila do poctu, rad prenecham za mrzky peniz. -
cja 21.10.09 12:28
« Re: Vyhřívání zadního okna
hnědá vypadá fakt...hnědě >:D Taky mám modrou.Ty drátky jsou v noci otravný, oslňuje to více, ale zase ráno při rozmražování jsou k nezaplacení, výdech na čelním skle mě s..e, to předchozí Monda neměly
DIMe: mě se to stáhne s těmi potkávačkami dost, záleží jak moc otočím tím kolečkem na mlhovce a takže už ho máš??? -
"-- skrytý --" 21.10.09 12:15
« Re: Vyhřívání zadního okna
cja: prepinam den/noc stejne, jas stazeny na minimum v noci se da vydrzet. Zmena barvy v menu na hnedou ale ne, vypada to divne.
Spis mi ale vadi viditelna struktura vyhrivani predniho skla - zvlast ve dne v mlze pusobi rusive. A odraz vydechu do skla jsem v Peugeotech taky nemel. :no: -
cja 21.10.09 11:47
« Re: Vyhřívání zadního okna
DIM: tak už ho máš? (auto samozřejmě) Když jezdíš se světly pro denní svícení tak to září, při přepnutí na potkávací světla(což je to stejné, ale udělané manualně), tak uděláš pro noční režim korekci osvětlení, tak to mám já, nevím jak ty a problém s tím , že bych neviděl ostatní kontrolky za tmy nemám - mě tam navíc svítí ten display DVD navigace , takže možná proto se v tom autě po nocích nebojím. >:D -
cja 21.10.09 11:42
« Re: Vyhřívání zadního okna
Ke: asi to je po 40t již staré auto, ne, myslel jsem tím na novém modelu, protože zde jsou již příspěvky jak o modelu z roku 2001 i o modelu současném, takže to nebylo nijak myšleno zle
Mě se opravdu po nastartování při nízkých teplotách spouští zadní i přední okno, teď nemohu potvrdit neb mám náhradní auto a Mondo je na odstranění následků kolize. -
DIM 21.10.09 10:51
« Re: Vyhřívání zadního okna
Mně se zadní okno samo nezapíná !!!?? Mám ale jinou připomínku : ta obrovská obrazovak , co na mě civí z místa, kde mají být tachometr a otáčkoměr, nemá žádný noční režim ??!! To abych si tam dal na noc nějakou roletku !! Svítí to fakt moc, a když stáhmu jas, tak zase povadnou jinak pěkně svítící ostatní tlačítka a ukazatele ....