WinDiesel 18.11.09 09:10
sybokcz: těch pár rozdílů:
CDI 200 - 1800 bar vstřikovacího tlaku a aktuátorové vstřikovače
CDI 220 - 1800 bar vstřikovacího tlaku a piezovstřikovače
CDI 250 - 2000 bar vstřikovacího tlaku a piezovstřikovače
Myslém že biturbo má i 220 CDI, ostatně biturbo mají i všechny verze Sprinteru s tímto motorem (postaveno na bázi CDI 200) -
superkutil 17.11.09 16:03
« Re: Drnčení závěsu pásu
WinDiesel: Dej vědět, jaké je GLK. Dnes mě zase zradilo Mondeo, pro změnu přestalo fungovat ovládání okna u spolujezdce a obou zadních oken. U řidiče fungovalo. Po ujetí cca 60km a otevření dveří zase začalo fungovat. Ale kdy to zase selže? Jak je něco nespolehlivé, je to na prd. -
WinDiesel 16.11.09 17:09
« Re: Drnčení závěsu pásu
Kuti: Mě náhodou drnčí volič k autorádiu vlevo pod volantem. Mé Mondeo 2,0 TDCi bylo mé první zcela nedrnčící vozidlo a kufr jde také zavírat i když stojí nakřivo. Něco je s tím Tvým autem špatně a nebude to jen řidič...
Jinak jsem neodolal a GLK je již objednáno... Doufám že nebudu z diskuzí zde vykopnut a zatracen. -
DIM 16.11.09 13:52
« Re: Mitsubishi 2,2 ?
Najel jsem 170 tisíc ve 2,2 a před tím asi 80 tis v 2,0. Teď
2 300 km v nejnovější 2,2. Všechno Combi. Nejel jsem nikdy v C5, ale tuším, že je to měkké, viděl jsem Luis de Funese. Nevím, ale především příčné nerovnosti a hrany dilatací a pod. jsou hodně znát. Kontroloval jsem ten kó, mám tam opravdu Q4BA !!! Asi nějaká závodní verze :-) -
cja 16.11.09 13:27
« Re: Mitsubishi 2,2 ?
Já mám kod QXBA
Dime tys najel v Mondu 170t ?
Kastle se mi zdá u nového auta daleko tužší, a musí být tuží už z principu, že je nová. Staré auto ač podvozek tvrdý, tak kastle se kroutila, parkování v kopcích - ne že bych auto nezavřel, ale bylo vidět jak víko kufru jde troch jinudy. U nového Mondea toto neznám... že by lehčí motor Dime ? Jinak auto díky předchozímu tvrdému podvozku je teď jak C5 a teď na zimních 17 jak C5 s Hydro.
Je to pořád velmi subjektivní věc (vnímání tvrdosti podvozku)