FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto cja

cja 04.12.09  11:42

« Re: Autonavigace

Win:to bych si nedovolil a přes komp to jde dost špatně, TDI? služební - trestat, předváděj občas páni důležití zvláštní divadlo na českých silnicích ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 04.12.09  10:20

To se ti to vytahuje na embéčka na Slovensku. Šetří naftu, protože ji kupují za tvrdou měnu. Přijeď si to rozdat s pořádným autem, které vypadá, že je v pohybu i když stojí !! To je totiž jedna z jeho nejužitečnějších vlastností ....

Mně pořád více vrtá hlavou ten Eonon. Kdyby se to tak dalo někde vidět....... Pak bych vám někomu mohl střelit rádio SONY . Kdo má zájem ??
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 03.12.09  21:33

cja: Win byl na Slovensku a už má najeto 2850 km. V servise jsem nebyl, vše je tak jak má být.
    Musím se přiznat, dnes jsem byl zlým hochem a vytrestal jsem několik služebních Oktávií Té dé íí.
    Moc se stydím ale udělalo mi to tak nějak dobře. Tk mne nekamenuj... >:D :-) :*)
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 03.12.09  20:00

Směřuje to k univerzální jednotce s dotykovým displayem obsahující navigaci, palubní počítač, rádio, TV, handsfree, MP3 přehrávač, DivX přehrávač, monitor pro přední a zadní kameru, klimatizaci atd.

Je otázkou, kolik na tom ale budou chtít výrobci aut vytřískat a za jak moc luxusní to budou považovat. Klasickou ukázkou je stupidní chování Forda s displayem Convers, který dává jen do nejvyšších modelů a přitom rozdíl cen normálního a barevného displaye je při ceně auta zanedbatelný.
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 03.12.09  19:34

Kutil: hm, možná to bude cesta a myslím, že by to bylo velmi realistické, ale kam se bude ubírat trend v navi ...?
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 03.12.09  19:32

no pokud má servis zadara, tak se to nevylučuje... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 03.12.09  18:22

cja: A co, kdyz ma servis zadara ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 03.12.09  17:52

• « 00 Reagovat !

foto cja

cja 03.12.09  17:16

no ale to je nějaká herní konzole ala Playstation >:D

A co Win: co jezdí tím Me2dem, tak nějak nemá čas, že by byl pořád v servisu??? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 03.12.09  15:06

Existuje navigace, co má v sobě kameru a na obrazovce zobrazuje obraz před autem doplněná POI body, trasou a dalšímu symboly. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 03.12.09  14:08

no a pak začneme chodit pěšky... a nebo kabriolet a regulovčíka na každé křižovatce, pro každého řidiče - lidí je moc... >:-[] ten kabriolet bych prosil bez skla - KTM Oxbow
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.12.09  13:52

..........zadny sklo. Projektor a sipky rovnou na silnici >:D
  • « 00 Reagovat !

foto sybokcz

sybokcz 03.12.09  13:40

cja: myslis jako zeby navigace resp. headup vysilal obraz na predni sklo i s perspektivou? To by nebylo uplne od veci :), sice nevim nakolik by to rozptylovalo, ale napad je to zajimavy :).
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 03.12.09  13:16

sybok: to bylo nejlepší řešení - jet jako přes pauzák >:D pro mladší ročníky - přes kopírák
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 03.12.09  11:44

Já si myslím že je jen otázka času, kdy se začne nabízet i dodatečná projekce navigace a pod. na přední sklo. Je to jen výkonnější malý displej, který se přichytí na přístrojovku pod přední sklo.....Jen ten další kabel......
  • « 00 Reagovat !

foto sybokcz

sybokcz 03.12.09  11:05

cia: BMW na head-upu promita i navigaci, ne mapu, ale sipky kam se ma jet. Sikovne :).
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 03.12.09  09:59

..........ten německý má ale jen analogový TV tuner.........
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 03.12.09  09:53

Ten display uprostřed v Mondeu mám obrovský.....a bez navigace v podstatě nevyužitý. Musím říct, že ty odkazy na různé přístroje se mi moc líbí !! Vážně bych o tom uvažoval , i když se mi současné Spnny designem líbí. Ještě je otázka, jak ty univerzály asi hrajou ??
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 03.12.09  09:31

Jo to mě ani nedošlo, že to tam je. A tohle je možná největší plus vestavěné navigace - na složité křižovatce, nemusím koukat na středový panel, ale jen mrknu na šipku a řešení křižovatky na Conversu - ono lze to jednoduché modré uspořádání bez okolních bodů dát i na hlavní obrazovku. Moná nejidealnější řešení by bylo promítat to na čelní sklo - Head Up - BMW to mám myslím použito na údaje rychloměru/otáčkoměru??
  • « 00 Reagovat !

foto zdenek5

zdenek5 03.12.09  08:45

To co popisuješ,že má BMV,tak má i FORD.Když máš vestavěnou navigaci ,tak mezi otáčkoměrem a rychloměrem mám menší navigaci,která ukazuje jen šipky a vzdálenost k odbočce.Ty méně podstatné údaje jsou na hlavní navigaci.Skvělá věc.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…