FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
Dong1 16.02.07 07:12
« Re: Všimli jste si? SHELL - Nechci slevu zadarmo!
hil: Zaklad vsech bonusovych akci...kdyz si vymenis nejake body za nejakou odmenu, tak nakonec zjistis ze toto sou ty nejdrazsi veci v tvem zivote.
Totez bohuzel vetsinou plati i akcich "a k tomu dostanete zdarma" :-)
A to se vyplati >:D -
hil 15.02.07 22:39
« Všimli jste si? SHELL - Nechci slevu zadarmo!
Natankujte a vyměňte si 12 SMART bodů z Vaší SMART karty za slevu 2 Kč na každý litr.
Slevu lze uplatnit pouze na celkové množství natankovaných litrů, nikoli na část tankování.
Sleva činí 2 Kč za 1 litr jakéhokoli paliva Shell.
Slevu získáte výměnou za 12 SMART bodů za každý zlevněný litr.
A to se vyplatí!
Někdo tu jednou vypočítal hodnotu bodu na 0,50 Kč. To je tedy sleva
2,- Kč za pouhých 6,- Korun :-) -
« Re: Re: Re: Topení
Ale mě to topí, i když je ta ručička teploměru níže ! A když potřebuji zatopit rychleji, tak pouštím větrák naplno ručně a ono to vlaží v podstatě hned a nečeká na tu vysokou teplotu jako automatika....pravda, asi se to o to později zahřeje. Údajně je ten rozsah mezi krajními polohami teploměru jen 5 stupňů...... -
eda.nezbeda 15.02.07 14:33
« Re: Re: Topení
S tim mam take problem, ale uz sem si zvykl. Akorat ted mi to netopi a uz sem i nechal vymenit termostat a furt nic. Teda topi, ale pozde a malo.
A to pak muzou byt ty pridavne zhavici elementy, ktere sou bud ve vode nebo ve ventilaci (spis ve vode). A to bude nejspis pricina u me.
To je ale hlavne odpoved na otazku, jestli se tam dava pridavne topeni - dava ... ale neni to zrovna pridavne topeni, jen takova berlicka, aby se to rychleji ohralo ...
Predpokladam, ze to ma i 2,2 TDCi, ja mam 2,0 96kW. -
hil 15.02.07 13:52
« Re: Re: Topení - vedro na nohy
Zkoušel, pak to zase fučí moc těma průduchama v palubce.
Než to deletí ke mě , je to na ramena a krk už studený. Zkoušel jsem i směrovat vzduch z průduchů jinam, ale zatím jsem nepřišel na to, jak to udělat abych neměl pečený nohy a bylo to v celým autě OK. Tedy zatím by mi stačilo aspoň u řidiče... -
impaler 15.02.07 11:22
« Re: Topení - vedro na nohy
Hil: panáčka se šipkou na prsa zkoušels?
Já dnes ráno výjimečně ano, i když nic jako ty nepozoruju - měl jsem zamlžené vnitřní zrcátko, a to sem čučel, jak rychle mi bylo horko. Jezdím každé ráno stejně a můžu porovnat, že to je proti plnému automatu zásadní rozdíl.
Jinak jsem taky bezděky zjistil, jak je super vyhřívání skla - zapomněl sem ho manuálně zapnout, byly zrovna ty čtyři stupně a neseplo samo. Furt sem nemoh odjet, jak to bylo zamrzlý...normálně už dávno jedu. :) -
hil 14.02.07 21:50
« Topení - vedro na nohy
Pres den je to OK, nebo to nepozoruju, ale v noci mi to topí až moc na nohy a na ramena je naopak chladno (v mikině).
Nepodařilo se mi zatím přijít na to jak nastavit topení a rozvod vzduchu.
Pozorujete taky někdo něco podobného?
Zkoušel jsem všechno možné nastavení AUTO, bez, A/C, ECCO...