FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Bez nadpisu
To hil: Do té CitiBank bych nešel. Výhoda 3% z čerpaného paliva + 1% ze zboží. Nevýhoda poplatek za vedení 850,-Kč ročně a vydřidušský poplatky za cokoliv ( 500,-Kč/měs pokuta za nesplácení, za překročení 500,-Kč/měs, úrok 5%/měs). Jedině ji používat jen na koupi u Shell a to bys musel načerpat 1050litrů abys vydělal jen na roční poplatek. Kolik načerpáš ročně? -
Jozef0351 16.02.07 18:16
« Re: Re: Všimli jste si? SHELL - Nechci slevu zadarmo!
No keď som si pred pár rokmi menil body za ďalekohlad a hodinky tak cena sa blížila k 0,5 Sk / bod. Bežne sa dalo niečo vybrať niečo za cca. 0,30 Sk / bod. Ale tá terajšia bombastická akcia je fakt urážka zákazníka. Na slovensku je to 1 Sk / bod = 0,14 Sk / bod. Sú fakt na hlavu. Rád by som vedel koľko ľudí to využíva. Chudáci pumpári si asi už vypočuli svoje lebo sa mi ešte nestalo že by sa mi to odvážil niekto na pumpe ponúknuť pri platení. Tankujem iba na Shell.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Právě že hodně, někdy i za 10.000,- Kč za týden - Transit (taky TDCi) dálkový trasy a teď ještě Mondeo , proto jsem do toho šel.
O těch nástrahách s pokutami a vysokých urocích při překročení vím, přesto by se nám to mělo vyplatit. Tedy když si dáme na překročení lhůt pozor.