FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Nic ve zlém...
Opakujeme se oba.............V záruce mě to opravili jenom jednou, podruhé, kdy jsem se začal bránit mnohem " sofistikovaněji". První věta byla jasná : vstřiky v záruce nejsou !!!
Poprvé jsem nakonec to auto prodal tak jak bylo, takže nepojízdné a na tom jsme fakt nic pozitivního nenašel a pěkně jsem na tom prodělal....
A celé se to táhlo asi měsíc, co jsem byl bez auta , a tak jsem si ho musel půjčit, samozřejmě za peníze........a to nasrání a bezmocnost , i když jsem si KOUPIL prodlouženou garanci..........
Nemám moc důvodů ten motor chválit a pokud se někdo zeptá, tak mu taky tak odpovím.
Tvoje odpověď je taky vždycky stejná : kupuj kvalitní naftu, pravidelně servisuj a nebudeš mít problém............. Já jsem to dělal, a problém stejně přišel, a to hned dvakrát. -
"-- skrytý --" 28.02.07 22:04
« Nic ve zlém...
... Dime,
dobrej fór...
Ale nezdá se Ti, že už jsi s těmi vstřiky nemocnej?
A opakuješ se, už to trochu nudí...
Nikdo tady nebrečí jako ty...
A pokud vím, vyměnili Ti je v záruce, tak skutečně nevím, na co si pořád stěžuješ.
Nezapomeň že sklenice je zpola plná !!! -
martin.z 28.02.07 18:41
« Bez nadpisu
Ja kdyt tlacim vic pri zavirani tak to prave dostanu do stavu ze se to pak neotevre, je tam pobliz toho nejakej plisek kterej tomu prekazi.
Pak to otviram proste pres zub. Chova se mi to proste jako kdyby tam zadna zapadka nebyla, proste nema skoro zadnej vliv..
Ale to jen tak pro zajimavost, parkuju v garazi a o naftu se nebojim -
« Bez nadpisu
Hele DIM, já si srandu nedělám. Fakt to někdy nejde. Asi mi někdo ty dvířka ťuknul nebo to poničili, když mi urvali ten zobáček když mi chtěli vysát benzín. A s tím podložením páčky to fakt jde. Když najdeš mé staré auto, tak to to na něm klidně ukážu. >:D
Není nutné zavádět do Fordů vymoženosti o kterých píšeš, stačí co to dělá teď. 8) -
« Re:
........prostě Kutil :-)
Dělalo to údajně u starších Mondeí..........
Není nic dementního, naopak : vyspělá Ford Company zavedla do svých aut automatický chromatograf , který analyzuje zbytky nafty na asfaltu, které tam ulpěly při předchozích tankováních, a pokud není ta analýza OK, tak zablokuje otevření nádrže....od modelového roku 2008 už to bude posílat SMS na pult centrální ochrany FMC, kde se budou archivovat násilné penetrace do nádrže a auto se automaticky vyřadí z garance , systém objedná nové vstřiky a současně bude vyrozuměn i Petr T. .........
Nicméně všechno možné už jsme zažil, ale do náfrže jsem se zatím dostal vždycky. :-)

Chtělo by to trochu lehčího nadhledu, při čtení příspěvků druhých. Požádej DIMa, ať Tě pošle drobátko svého vtipu. On to nepozná a Tobě to možná pomůže..