FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
cja 22.03.07 16:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Okamžitá spotřeba a overboost
Zdravím - už jsem měl možnost s tím jezdit - je to jen o image a podpoře prodejů ST 220 - údajně si to vyžádali zákazníci - dvojitý výfuk lze domontovat - výměna celého zadního tlumiče.
Moje auto TitaniumX 2.2 TDCI má stejný bodykit, přední i zadní nárazník z ST( kulaté mlhovky), pouze kola mám 10 paprsků, údajně tvrdší podvozek oproti standard verzi.
Rozdíl oproti ST TDCI - chybí červená nit , logo ST na volantu ..., Recara( i vzadu), kola, a přitvrzený podvozek(určitě + snížení).
A po Praze jedno černý o kterém vím jezdí - kůži uvnitř taky černou. Cena je jak u Titania v plné náloži >:D - jinými slovy brutální 1 100 000,- +-
Jinak ten článek samá chvála a pravda :D -
"-- skrytý --" 22.03.07 16:00
« ST TDCi
Misaak :
Blbost to není, tento vůz šel cca půl roku objednat.Výbava stejná jaku u ST. Červené kožené sedačky atd.
Řešil jsem to u Charouze 12/05 a nabízeli slevu 250 000Kč při objednání do konce 02/2006.
Základní cena sedan 1 032 000Kč. :*)
S doplňky 1 296 900 Kč (plná palba):twisted:
Čučel jsem na to jako prase a čekám na nové mondeo.
Petr T:
Dobrá zpráva Delphi hurá >:D . -
"-- skrytý --" 22.03.07 15:52
« Opravy vstřikovačů Delphi
Tak jsem kámové zas něco pro vás vypátral.
Přesné datum zahájení oprav CR vstřikovačů Delphi: 26.4.2007, tři servisy (Kladno, Praha 7, Poděbrady)
Zahájení oprav CR vstřikovačů Siemens (prosinec 2007/leden 2008).
(motory DV4TD PSA-FORD, DW10B TED4 PSA-FORD, DW10TD PSA)
Zahájení oprav CR vstřikovačů Denso (prosinec 2007/leden 2008).
(Toyota, Nissan, Mazda, Opel, Ford Transit, Isuzu, Mitsubishi apod.)
Opravy vstřikovačů CR Bosch jsou omezené, provozuje se oprava "na koleně" a dají se objednat trysky. Většina závad tkví bohužel v nadměrném přepadu ze vstřikovače (velmi podobný problém jako u Delphi, jiná příčina). Tento problém se řeší výměnou přepadového těsnění (nevím proč jej nedodává Bosch, tak se shání v Polsku, Německu, Itálii, Řecku apod., jakžtak se to dá řešit...) -
"-- skrytý --" 22.03.07 15:29
« Re: Re: Re: Re: Okamžitá spotřeba a overboost
Overboost nemám ale jinak je Bitpower super. >:D
Charakteristika využitelných otáček je úplně jiná než u origa.
Třeba 3 a 4 stupeň funguje od 1 250 ot po 4 700 neuvadajícim tahem.
5 tku jem zatím naučil táhnout jenom do 4 300 ot/min po rovině ale pracuju na ni. Při 4 500 ot/min to jede 224 km/hod dle GPS ale jenom z kopce po rovině to neudrží. :*)
Origo jelo po rovině max 198km/hod - 4 000 ot/min. :*)