« Re: Re: Re: Sobek
hil : já už se jenom občas tak jako lehounce připomenu, že nálepku gaunera, který tam lije fritovací olej , a to ještě horký, použitý a navíc neznačkový řepkový.
Jinak to přece není možné, že už dvakrát............ když si stačí dávat pozor na to, kde tankovat a nemůžu mít žádný problém ...... -
"-- skrytý --" 06.04.07 12:27
to CJA: rezne jako svine!!! zarucni podminky dodrzeny. nastesti ne me ale lidem kterejm jsem ho prodal. ale me uz reznul taky. menili mi oboje dvere na strane ridice. to bylo zduvodneno ze byly spatne slicovane a sterk odletujici od prednich kol ( stacilo by od vyrobce dat zasterky za 200kc) tak opreskal ty dvere az proste zacali hnit.
ted se do toho pridaly dvere na druhy strane podbehy viko kufru atd.
nechci tady nekoho * ale forda uz nikdy. -
Jozef0351 06.04.07 12:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re: akcelerace TDCI vs. Dura
maverick: Pri rozdiele 90k rozdiel v spotrebe 3l nie je tragédia. Aj keď som ST neskúšal tak súhlasím. Nikdy som netvrdil že diesel nie je lepší na kludnú jazdu. Ale "radosť z jazdy" je asi s ST väčšia. TD a zvlášť TDCI je stále len kvázišport. Ale potvrdil si mi to čo tvrdí Kutil a čo je vidieť aj z grafov. Benzín má vhodnejší priebeh KM a širšie spektrum využiteľných otáčok. Nedávno by som sa ešte hádal že je to naopak. Hodnotou KM ale samozrejme zaostáva. -
"-- skrytý --" 06.04.07 11:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: re: akcelerace TDCI vs. Dura
Hi,
to lordmystic: Nemel jsem v umyslu hodnotit lepsi/horsi, jen dat info o osobnich zkusenostech. Ta 2.2TDCi se mimochodem prodava i jako ST:-) (uz i Ford se zblaznil...), sestivalec 2.7 se do mondea nedava (jagu, atp.)
Na casove hodnoty akcelerace a pocity pri ni jsou to dost porovnatelny auta - ze zacatku jsem byl skoro z ST220 zklaman, cekal jsem vetsi rozdil. Je vsak pravdou, ze tech cca 60 koni rozdilu se nekde projevi. Ale tim, ze jsem najel s 2.2TDCI celkem dost k ziskani nazoru (tech 90k), tak si troufam tvrdit, ze 2.2 neni pocitove VYRAZNE slabsi nebo horsi. A jeji kroutak je fakt paradni. Pro beznou jizdu je to lepsi motor nez benzinovy 3.0V6)
Kdyz bych mel poradit kupujicimu, ktery chce silne auto s dobrym podvozkem, poradim mu mondeo (ST) 2.2TDCi (spotreba u ST220 totiz roste se sviznou jizdou vice jak kvadraticky:-)