pepek79 14.04.11 08:41
« v
Máte někdo zkušenost s tímto dodavatelem www.vyfukovesystemy.cz ?Koukal jsem, že maj hodně dobrý ceny výfuků na naše auta a hlavně to nejsou žádný poláci, ale značový originály.Já měl nějakýho poláka a vydržel mi přesně rok a půl, tak jsem si řekl, že si připlatim za kvalitu a koukám, že tady je to skoro za tu samou cenu co jsem kupoval to šitózního polmostrowa nebo jak se to jmenovalo."
Janerad 05.04.11 13:28
« Re: Mám najeto 130 000 km a auto je stále lepší!
Mám najeto 190 000 km, menil jsem predni cepy a tlumice, ve 200 budu menit i zadni s autonivelaci. Jezdim s odpojenym EGR, bo blbnul. Asi ho taky budu muset koupit, cisteni svepomoci se nezadarilo (blbne stejne). Jinak pohoda. Tycky stabilizatoru drzi od nova, a to jezdim D1 sem tam :-) Taky se mi prodrel velurovy koberecek, asi taky koupim novy (stve me, ze se musi koupit cela sada). -
"-- skrytý --" 05.04.11 12:44
« Re: Mám najeto 130 000 km a auto je stále lepší!
Docela mě pobavilo to "Ojedinělé řešení, které v současnosti jiná automobilka nenabízí." Navigaci CarComp MirrorNavi si může pořídit každý, kdo má zájem... Už od roku 2009. Stojí to cca 300 euro, což +- odpovídá těm fordovským 7500,-
superkutil 05.04.11 09:34
« Re: Mám najeto 130 000 km a auto je stále lepší!
Slavek-TDM: Co znám lidi co mají Subaru, tak chvála, ale nadávají na servis. Často a drahý. Jeden klient má Outback a říká že platí každých 12000km cca 12000Kč. Mám nabídku na 2 roky starýho Forestera za 450tis. bez DPH, tak to by už šlo.
Hledal jsem porovnání cen servisů a náhodou narazil na toto [odkaz]
A ještě jestli znáte navigaci v zrcátku [odkaz]