FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 15.04.11  22:26

« jen tak mimo mísu

tak jsem zjistil, že si náš budoucí soused (stavím domek) koupil jeden ze čtyř supersportů Koenigsegg Agera...
  • 00 Reagovat !

foto pepek79

pepek79 14.04.11  08:41

« v

Máte někdo zkušenost s tímto dodavatelem www.vyfukovesystemy.cz ?Koukal jsem, že maj hodně dobrý ceny výfuků na naše auta a hlavně to nejsou žádný poláci, ale značový originály.Já měl nějakýho poláka a vydržel mi přesně rok a půl, tak jsem si řekl, že si připlatim za kvalitu a koukám, že tady je to skoro za tu samou cenu co jsem kupoval to šitózního polmostrowa nebo jak se to jmenovalo."
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.04.11  20:17

« Re: Mlhovky jak světla pro denní svícení.

pouze mlhova svetla: no ja to tak mam od nova rok vyroby 2005 a pouzivam to odzacatku, pokud zapnu pouze mlhova v predu, sviti pouze mlhovky a nic jineho !
  • 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 06.04.11  14:03

« Mlhovky jak světla pro denní svícení.

Tak jsem dnes viděl na Praze 10 jiné Mondeo, které mělo také předělaná mlhová světla na světla pro denní svícení (ve dne svítí pouze mlhovky, ostatní je zhasnuté). :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Devil666

Devil666 05.04.11  20:39

« Kutilovo nové auto

A jé kutil zase řeší co si koupí za auto. >:D >:D >:D Rada pro všechny co by chtěli ztrácet čas s tím, že by mu chtěli seriozně radit. Je to absolutní ztráta času. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 05.04.11  20:26

« Re: Mám najeto 130 000 km a auto je stále lepší!

Janerad: kobereček se mi pod patou prodřel taky, ale začíná se mi prodírat i loketní opěrka a to mě celkem štve....
  • « 00 Reagovat !

foto Janerad

Janerad 05.04.11  13:28

Mám najeto 190 000 km, menil jsem predni cepy a tlumice, ve 200 budu menit i zadni s autonivelaci. Jezdim s odpojenym EGR, bo blbnul. Asi ho taky budu muset koupit, cisteni svepomoci se nezadarilo (blbne stejne). Jinak pohoda. Tycky stabilizatoru drzi od nova, a to jezdim D1 sem tam :-) Taky se mi prodrel velurovy koberecek, asi taky koupim novy (stve me, ze se musi koupit cela sada).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.11  12:44

Docela mě pobavilo to "Ojedinělé řešení, které v současnosti jiná automobilka nenabízí." Navigaci CarComp MirrorNavi si může pořídit každý, kdo má zájem... Už od roku 2009. Stojí to cca 300 euro, což +- odpovídá těm fordovským 7500,-
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 05.04.11  12:15

Ta navigace mě moc nepřesvědčila, je to jenom držák vedle zrcátka. Když to vypnu, tak tam bude černo.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 05.04.11  09:34

Slavek-TDM: Co znám lidi co mají Subaru, tak chvála, ale nadávají na servis. Často a drahý. Jeden klient má Outback a říká že platí každých 12000km cca 12000Kč. Mám nabídku na 2 roky starýho Forestera za 450tis. bez DPH, tak to by už šlo.

Hledal jsem porovnání cen servisů a náhodou narazil na toto [odkaz]

A ještě jestli znáte navigaci v zrcátku [odkaz]

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…