FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto eda-nezbeda

eda.nezbeda 24.05.07  10:03

« Re: repase

Petr T.: dik za ten mail na redakci ... doufam, ze ho ale jeste v Brne sezenu, je to prece jenom dvoumesicnik a ne uplne beznej casak. Pristi tyden zase o vikendu :)

A k tem vstrikum: kdyz mas tak jasno, nemuzes tady ostatnim nejak helfnout v Hale - poradit jim co delaji blbe nebo co za upinak jim chybi?? Me pokud odejdou dalsi vstriky, tak sem ve stejne kategorii :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.05.07  08:35

vica: Blbost, všechny vstřikovače DELPHI jsou opravitelné. Nevím proč to Hale tvrdí. Zkus Poděbrady nebo Kladno.
  • « 00 Reagovat !

foto impaler

impaler 23.05.07  16:17

« Re: zaruka

Třeba to někoho bude zajímat - autorizovaný servis v ČR potvrdil, že mu belgické značky nevadí. Chtějí však vidět auto a servisku, což je celkem pochopitelné. Takže případní zájemci mohou třeba porovnat cenu prodloužené záruky na Slovensku, jinde to asi bude sotva levnější než v ČR. Každopádně ty nabídky se liší podle země, stačí mrknout na ford.de. Platnost je přitom shodná s normální zárukou, čili EU a další země v poho.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.07  15:54

.no jo, chlape, já jsem myslel, že jsi ten dotaz vznesl ty !!! :-)

Tak v tom případě je prodloužená záruka zbytečné vyhazování peněz :-)
  • « 00 Reagovat !

foto martin-z

martin.z 23.05.07  15:26

to Dim2:
    jenze ja mam ojetinu, ktera uz je po zaruce...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.07  15:13

« Re: Spotřebitelská politika

Rozhodně jsem Tě nechtěl nasr...., jen z vlastní zkušenosti radím jasně : prodlouženou záruku v každém případě. A pak ještě pevné nervy při sporech se servisem, co tam vlastně patří a nebo ne ....:-)
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 23.05.07  14:02

1. generace vstřikovačů se montovaly do kdy? Já mám TDCi 96kW r.v. 12/2002.
  • « 00 Reagovat !

foto martin-z

martin.z 23.05.07  13:44

« Re: Spotřebitelská politika

to Dim2:
    to me jsi tedy naopak pekne nas..doted jsem mel vzdycky bezproblemovy auta a kdyz tady ctu o vstricich, setrvacnicich, elektrice, rachtajici trojkombinaci a o tom ze opravy pri provozu spolknou penize za dalsi auto tak vubec nemam chut nekam vyjizdet..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.07  13:36

« repase

HALE s.r.o. opravy vstřikovačů CR již provádíme a je nutné se objednat týden předem.Vstřikovače 1.generace se
    nedají opravovat z hlediska konstrukce těla vstřikovače(nedá se upnout do držáku).
    Oprava vstřikovačů a test čerpadla na voze,se dá zvládnout za jeden den,ale určitě bych doporučoval
    čerpadlo z vozu demontovat a udělat komplexní kontrolu s testem na zkušebním zařízení což by zabralo dva dny.
    Tak to vypadá,že se na to vykašlu a nechám to tak. :-(
  • 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 23.05.07  13:32

« Nefunkční klima

Dneska dávám autíčko do autorizovaného servisu (asi naposled) na výměnu oleje a filtrů + opravu klimatizace - nejde jí vypnout, což technik od fordů nějak nedokázal vstřebat, že prý to není možné. Sám jsem si prošel všechna mně známá relátka, pojistky a diody - vše je O.K. jen na spínacím relátku klimy je na ovládacích kontaktech pořád napětí, odkud nevím, buď od jiného relátka nebo přímo z řídící jednotky. Chtělo by to schéma.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…