cja 30.05.07 15:45
« Re: isofix
Isofix neisofix - jakákoliv sedačka je lepší než nic - pořád vídám ty šílený matky jak drží děcka na klíně a chtěj ušetřit na pitomý sedačce. - MKV mám - isofix jsem vůbec nezkoumal, z předchozího Mondea MKIV jsem měl pro děcka 2 sedačky (Romer a nějakou italskou klasiku) a dost často sedačky vyndávám, ale uchycení mi přijde ,tak jednoduchý, že bych se isofixem vůbec nezabýval - a ne že bych chtěl na vlastních dětech šetřit(i když i to jednou přijde :-)), ale isofix sedačky jsou o trošku dražší. A při konstrukci moderních sedaček je pamatováno i na boční náraz a nebo jsou v autě boční pytle, takže bych předpokládal, že to bude celkem dost podobné. -
superkutil 30.05.07 15:38
« Re: levný okruh
To lordmystic: S dieselem na okruh? Vždyť tady někdo psal, že TDCI na závodění není. Je to dobrej tahoun, ale zrychlování a brždění, to mu moc nejde. Je to tank, není to žihadlo. 1550kg plechu udělá své. No nic, když si ho chceš ničit. Co od jízdy po okruhu očekáváš? Velké zrychlení? Ostrý průjezd zatáček? Bylo by príma, kdyby tě někdo natočil, alespoň by bylo vidět Mondeo v extrému. Mě jezdí nejlíp rovně, jakýkoliv jiný pohyb mu dělá potíže (zatáčky, zrychlování, brždění). Když jede rovně rychlostí okolo 130km/h tak je v pohodě. Na okruh si sežen Focus ST. -
"-- skrytý --" 30.05.07 14:15
« Re: levný okruh
lordmystic: Zítra 31.5.07 od 18-19 hod je otevřen automotodrom Brno.Další termíny 5.7-2.8.07. Cena za 25 min 400 Kč.Prodej vstupenek začíná od 16.30 hod. Pozn. Trať je poměrně technicky náročná. Sériový podvozek se nechytá ale ukáže limity. ;-) -
lordmystic 30.05.07 08:34
« levný okruh
Chtěl bych se zeptat, nemáte někdo náhodou zkušenost, kde by se nechalo projet s vlastním autem po nějakém okruhu? Prostě si vyzkoušet na max bez rizika nějakou technickou trať, nejlépe kdyby fungovala i přesná časomíra? A máte také případně přehled o cenách? Díky za každej tip...

na druhou stranu Focus RS na okruh i jako druhé auto na zábavu - výborná volba ;-)