"-- skrytý --" 11.06.07 14:13
« Re: sportovní vzduchový filtr
to lordmystic: sportovní filtr mám od nového auta JR AIR Filter.Mám jenom vložku, celý kit sání jsem měl dříve spíš na benzínu.Filtr peru každých 10-15 tis km a má spíš psychologický efekt.Na brzdě jsem ho neměřil.Na okruh a dovolenou ho vyperu a jedu.(je tam fakt bordel).Investice 2000 Kč+ čistící sada 600 Kč.Neomezená životnost/pracnost při čištění.
PS:Jinak jsem vyměkl a objednal jsem se do Hale na repas vstřikovačů.(Už to fakt umí upnout i rv.02).Tak se uvidí.Další dovolenou už to nebudu pokoušet.Včera jsem si v Brně sednul do nového koženého mondea, fakt paráda. Jen ty motory :-( -
lordmystic 11.06.07 10:46
« overboost
Taky tu někdo mluvil o tom jak pozná overboost. Jsem si vzpoměl, že někde jsem viděl, že overboost není k dispozici při prvních třech rychlostních stupních, funguje až od čtyřky výše, prý je to kvůli snížení namáhání poloos. Tak to pro jistotu zkoušejte od čtyřky nahoru :). -
oleowr1 11.06.07 08:53
« Re: Problémy s elektrikou
V pátek mi dali po 14dnech auto s tím, že mi vyměnili plovák v nádrži, vyčistili, vysušili a nakonzervovali všechny konektory v palubovce, "řídící jednotce klimy" - střední panel a u řídící jednotky motoru - tam bylo prý obvzvlášť vlhko. Zaplatil jsem necelých 2400,-. Zatím jsem ujel cca. 250km a je klid, všechno funguje jak má. Uvidím jak dlouho. -
oleowr1 09.06.07 11:14
« Re: Konečně jezdí.
to superkutil: Mám obavu, jestli ten overboost dokážeš poznat, je to v podstatě nárust o cca. 10%. Nejlepší by bylo na stejném úseku za stejných podmínek mít možnost akcelerovat s overboostem a pak pomocí "tlačítka" (které samozřejmě není) bez overboostu. Já mám sice jen kombíka 2,0 TDCi, ale jsem s jízdními vlastnostmi spokojen, je to rychlé, pohodlné, prostorné a na svou hmotnost i celkem úsporné rodinné autíčko. -
superkutil 08.06.07 23:27
« Konečně jezdí.
Ahoj, tak jsem přestal sledovat spotřebu a jezdím co to dá. Auto teď začalo konečně jezdit. Výkon je ale stále ještě dost proměnlivý. Pořád mi ještě nikdo nevysvětlil, jak se projevuje overboost a zda tedy mám moment 400Nm a nebo jen 360Nm. Připadá mi totiž, že někdy to zabere víc a někdy míň. Nevím, zda se mi to jenom zdá a nebo zda za to může EURO4 a že opravdu motor řídí výkon podle emisí. :-)