Vasik1 19.07.07 12:13
to kutil:
Ve Scautu jsem nejel, nebyl to favorit, navíc se mi ,,zmutovaná,, octávka nelíbí, Jinak to co o škodě píšeš, s tím můžu jen a jen souhlasit. Opravdu nevím proč sis auto přádně neprojel, já byl v bazaru od rána až do zavíračky, vše sem prolezl vyzkoušel, no a pak když jesem čekal na Petra T., tak sem seděl přípásaný a hodinu si simuloval jízdu, mačkal pedály a tak dál a tak dál, má nejdelší jízda byla cca 3 hodinky, a to když sme vezli mondíka domů, a když sem vylez cítil jsem se jako bych se právě narodil, každý ná jiné zvyky, jak říkám mě vyhovuje nizkej tvrdší posed, eště by sedačka klidně mohla trochu dolů a nezlobil bych se, nemám nejmenší důvod sedět vypumpovanej abych viděl na špičku kapoty, je to naprosto k ničemu. Prostě auto není rohlik za 2 kačky a tak je k tomu třeba i přistupovat a né spoléhat na to, že rohlík před 8 lety upečenej je stejnej jako včerejší. -
pepek 19.07.07 11:15
« Re: Pružné zrychlení.
to lordmystic (and all): Najdi si jednou historii kutilova vzdychání nad jeho špatným Mondeem MkII na www.forum.fordclubs.org a zjistíš, že konkrétně v jeho případě jde o člověka, který je schopen na Fordy a Mondea obzvlášť nadávat 6 let (jeho Mondeo MkII nejelo, nebrzdilo, klepalo se,bylo po všech stránkách ještě horší než toto MkV), ale pak si ho zase koupí, protože dostane o 10Kč větší slevu než jinde. Navíc veškeré chyby v autech v tomto případě zjevně mají příčinu mezi sedačkou a pedály. Jeho pracovní minulost, jak on tvrdí, jako pracovníka ÚVMV (Ústav pro výzkum mot. voz.) na vývoji brzd (tady tvrdí na vývoji SW do ŘJ) je také velmi, ale velmi úsměvná. -
superkutil 19.07.07 10:46
« Re: Nafta vs. benzin: co se u nás lépe prodává?
To lordmystic: Už jsi jezdil s 2.2TDCI? OK, není problém, až budeš v Praze, tak dej vědět a projedeš se. Mám zkušenost s Lagunou z roku 2004 s motorem 2.2 dCi (původně snad Nisan) což je přibližně stejné auto (třída) a motor se stejným výkonem. A pokud jde o interiér, tak je tam např sedačka elektricky seříditelná v 8mi směrech s pamětí, bílá kůže a dřevo (ale dřevo, né náhražka), barevný display PP atd. Takže když srovnám interiér Laguny 2007 a Mondea 2006 tak to Ford nezvládl. Forda jsem bral kvůli robustnosti a kvalitě, bohužel jsem nekoukal na pohodlí. Dělám pro mnoho firem, ale ani jedna nepoužívá Fordy. Mají Škodovky, VW, Renaulty, Opely, Citroeny. Např. Siemens používá Renaulty i když jsou to němci. Už ani Tranzity nepoužívají. Také Vodafone přešel od Forda k VW. ;-) -
lordmystic 19.07.07 10:39
« Nafta vs. benzin: co se u nás lépe prodává?
vyšel zajímavej článek:
že se tu dřív řešilo jestli nafta či benzín, tady jsou fakta prodejnosti. není divu že u nás vládne stále benzín, protože fóbie htp se prodají tuny a to zastíní vše ostatní. ale co mě zaujalo, byla myšlenka udělat porsche 911 TDI >:D >:D >:D -
lordmystic 19.07.07 10:36
« Re: Pružné zrychlení.
kutil: fakt to není už vtipný, věř nám. ono aby jsi napsal deset odstavců jak jsi hloupý a jak špatně sis vybral auto s výčtem toho co ti na něm nesedí a pak to tu každý druhý den znovu a znovu pastoval, to je fakt už otravné. když je lepší scenic, laguna, mazda, opel a já nevím co všechno si ještě vyzkoušel a zdálo se ti lepší, tak proč tu stále brečíš. ty sis vybral a když vyhodím mnoho set tisíc, tak normální člověk za něco co mu sedne. jinak za pár týdnu pojedu do prahy, tak se určitě domluvíme a dojedeme to pořádně projet, aby bylo konečně jasno. vím přesně jak jezdí 96kW, nyní i 120kW, to by bylo, abych nepoznal, jak jede tvých 114kW!

Neustale mi pri odeslani prispevku pisou ,ze se prispevek neodeslal.Nechapu.Ja je v diskusi vidim ,ale nevim jestli je vidi i ostatni