"-- skrytý --" 22.08.07 23:23
« Re: co vadí a co prospívá...
TomanGHIA: muzu ti poslat velice kvalitni test na pneu, akorat nevim jak ho sem umistit. Jedna se o pdf. o velikosti do 1Mb.
pokud nekdo z vas ma tip jak to sem hodit, tak dejte vedet, myslim, ze by se to mohlo hodit vsem Mondearum.
Klidne poslu na osobni e-mailove adresy, ktere ovsem nemam..
g_m 22.08.07 22:41
« Re: co vadí a co prospívá...
Pánové díky za tipy na pneu, koukal jsem na ty Bridžstounky :-) a asi pak do nich půjdu.
Kua ale v té jejich ceně je asi fest promítnutá i reklama z F1.
Si člověk kupuje asi i závodnický feeling. Ale za kvalitu se platí.
martin.z:
Ty Bravurisy oddělal kámoš na Octavii RS (samo že s čipem woe :-) ) po 10-ti k Km... si myslel, že ušetří... je ale pravda, že on je spíše pilot, než řidič...
Ten příměr k socce mezi zasvěcenými, ...mazec... :-)
Krkovicka:
Tééeeda - řezník Krkovička chce platit Petrovi T. místo uzeninami vínem... kam ten svět spěje?!?!
:-) -
"-- skrytý --" 22.08.07 22:21
« Re: co vadí a co prospívá...
Petr T:mohl bych se přidat k Tvé nabídce diagnostiky (přijedu kamkoli a kdykoli).Máme mondeo r.04 96kw, při prudkým přidání plynu jdou z výfuku saze a při určitých otáčkách trochu cuká.
Jsem objednaný do HALE,ale čekačka je min.10 dnu a auto musí jezdit(bojím se, abych něco nezvoral).Samozřejmě zaplatim. -
"-- skrytý --" 22.08.07 21:47
« Re: co vadí a co prospívá...
Petr T.: Do Prahy prilis nejezdim, ale do konce srpna se tam chystam za rodinou. Velmi pravdepodobne v patek. Jinak ziju ve Vidni, tak kdybys mel cestu...:)Muzes tu zustat i pres vikend-mam bejvak s vyhledem na Franz-Josefovu rezidenci a pres vikendy jezdim na Moravu.
Dam zavcasu vedet. Diky.
WinDiesel 22.08.07 21:37
« Re: co vadí a co prospívá...
Krkovička: no spíš navrhni Ty a já řeknu jestli můžu. Bydlím v Praze a může to být i v sobotu, neděli, když se mi dostavíš před barák... Pokud to bude něco jiného, i tak máme slušnou šanci to zjistit. :*) Ale v každém případě není věc ztracená, ale musíme vědět !!! -
martin.z 22.08.07 21:23
« Re: Ložiska
to tlustoch:
mozny to je, spis jedno tedy, obe to by bylo celkem velka nahoda. Kdyz je to lozisko tak se to da poznat ze to meni zvuk v zavislosti i na brzdeni, akceleraci - proste jak je to kolo zatizene a jestli si to dobre pamatuji tak to snad vetsinou dela jen v zatacce do jednoho smeru

PetrT: říkáš že děláš diagnostiku i vstřikovačů? no by mě také časem docela zajímalo jak si vedou ty mé nové vstřikovače po té, co jsem to nechal přečipovat a co tam leju VIF. a bohužel už se začal zase hlásit i poslední čtvrtý nevyměněný vstřikovač ke slovu, auto zase občas nechce startovat, je rovnou v nouzovém režimu. teď už jen čekám co nevidět že začne padat do nouzáku při větším zátahu a jedu i na poslední vstřik :(. a s tím že to mám chiplé to bude asi brzo :).