FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
lulipin 31.08.07 21:04
« o2
drazí kolegové, jezdím služební O2 - 1.9 TDI 77 kw. Zrovna jsem dojel do Warszawy (trasa 500 km) jel jsem max 180, myslím, že by to těch 210 udělalo ale byl by to sakra hukot, snad by se i kouřilo z motoru, s tímto autem by to podle mě bylo celkem nebezpečné. Ten podvozek není tak jistý jako u fordu a lecjaký malý výmol či poryv větru by asi nezůstal bez odezvy. Jináč já mám jako své auto fofoII taky combi 1.6 TDCI 80 kw a musím říci že octávce s výše zmíněnou motorizací dám na pr*del kdykoliv se mi zlíbí. Možná i díky tomu, že jsem ve stejné třídě. -
RADEK1 31.08.07 20:50
« Re: mix
Na popud Kutila jsem nedávno zkusil jako max. rychlostí jede 2.2 TDCI dle GPS 217km/h a dle tacho. 227km/h. Myslím ,že veškeré ztezky ,,že to nejede" jsou jen bláboly ,které tady zabírají místo k seriózní diskuzi. howk :-( A k té OII 74 kw !! Bohužel s ní jezdím v práci a 2.2 se nemůže rovnat. Pokud budu chtít tak není možné ,aby mě ukázala záda . Právě toto auto NEJEDE :no: -
-
martin.z 31.08.07 20:16
Taky se teda zapojim do diskuze o predjizdeni i kdyz jeji uroven je pro me dost vysoko.. Proste predjeti nekym je osobni urazka a degradace a proto kdo neni "mekkej" tak tomu brani vsema prostredkama, treba i tak ze najizdi predjizdejicimu do cesty nebo ho vytlacuje do skarpy, kdyz uz je ten * vedle nej.
Je totiz potreba si uvedomit, ze kdyz vas nekdo predjede tak vase auto stoji za uplny *! Bohuzel to musim napsat takhle na plno, protoze je to zcela zasadni a prioritni tema a musi to chapat kazdej nactiletej...!!! -
"-- skrytý --" 31.08.07 19:37
« rychlost
ked nemam naladu tiez ma predbehne hocico.....ale ked mam naladu na sportovu jazdu tak ma nepredbieha nikto.mam RX8....a najviac ma vie nastvat ked si idemv klude a zacne sa na mna lepit nejaky soplak na .fabii a dokazuje si ake ma on super auto. ale moje nervicky to zvycajne nevydrzia a pridam a fabia zmizne:-) -
g_m 31.08.07 18:36
Jozef0351:
Mi se taky občas stane, že mě předjede HTP - někdy i "f černým péčku". Včera jsem naopak já předjel M-B SL 55 AMG. A vokouřil jsem ho rozdílem třídy.
Akorát že asi všichni kromě Tebe pochopili, že my se tu bavíme o situacích, kdy pretekáme... čili když nemám náladu závodit, tak mě předjede kdokoliv s čímkoliv... ještě jednou a jinými slovy - pro jistotu - kdyby to Ferrari pretekalo, nepředjel bys jej...
Já mít Mondeo benzín 1.8, možná bych se těch HTP trochu bál... :-)
Mě s mým TDCi třeba předjedeš, jen když budu chtít... ale já si Tě dám XNÍDANI kdykoliv... a to je teprve debata na úrovni.
Jasná dekadence.