FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
Jozef0351 05.09.07 19:00
« Re: Světla pro denní svícení
Na kráse tie svetlá autu nepridajú ale problém vidím s políciou. 100 % nie su homologizované a sú nepriehľadnuteľné. Píšu že usporia 90 % energie ale tie 6 W je vidieť asi len po tme. Takže úspora bude možno 50 %. Možno 100 W. Takže pri výkone 90 až 114 kW a príkone ostatných elektrických zariadení v aute je to absolútne zanedbateľné. Navyše na úkor bezpečnosti. Neviem či toto je fórum majiteľov auta strednej triedy ktoré stojí takmer milión korún alebo majiteľov starých škodoviek ktorý nariekajú že zimné gumy, detské sedačky a denné svietenie ich zruinuje. -
oleowr1 05.09.07 17:23
Světla pro denní svícení si zřejmě pořídím (až bude trochu času), vadí mi nejen to, že svítím ve dne více než 100W zbytečně ale i to, že při zapnutých světlech se sníží intenzita podsvětlení tlačítka klimy a vnitřního okruhu a při slunečném počasí nevidím jestli jsou zapnuté nebo ne (klimu mám manuální). -
superkutil 05.09.07 15:44
To DR: no já tam jeden šroubek mám. Na starších světlech byla packa, ale já už tam mám šroubek s tor hlavičkou - vyfotím ti ho. Takže H1 i xenon musím měnit se šroubovákem.
A co jsem měl staré Mondeo, tak jsem vzadu za těch 6let měnil 4 zárovky a vpředu ani nepočíám. Nejhorší byly mlhovky, ale ty mi stejně 2x někdo ukradl a tak už jsem tam nové nedal.
To ALL: Co si myslíte o těch světlech pro denní svícení? [odkaz] Mám v autě automatické zapínání světel podle denního světla a rád bych ho využíval.

Odhaduju, ze ho za rok prodam tak za 370tis a jeste budu rad..
Svetla pro denni sviceni jsou modni zalezitosti.Mimoradne povedene kousky lze spatrit zejmena na vozech znacky Audi.
Jedna se o takzvany light-styling. Kdo to v dnesni dobe nema, jako by nebyl.