FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
-
"-- skrytý --" 10.09.07 22:48
« Ach jo
Ach jo...já nemám nic proti Mondeu, je to skvělé auto.Jen jsem zkritizoval problémy u jejich CR motorů.Nic víc.Vím moc dobře jaké má Mondeo přednosti a jako KAŽDÉ auto nectnosti.Neřišel jsem sem provokovat.Co se týče VW, myslím že ten motor bude hodně dobrý (mohu se mýlit), z důvodu že ty mouchy tak nějak odchytali jiní a oni nemusí opakovat chyby, které dělali ostatní.To je snad logické.... -
cja 10.09.07 22:39
« Re: Nemoc
To GOES: Nemám problém s VW. Jsem popleta "tati" a VW určitě bude mít nej CR. A co dál - co tam máš ještě. Hodná(jak pravil Jára Cimrman)Accord CTDi je určitě dobrý auto, ale nějak nemám potřebu s tím prudit. Je to jejich první diesel, povedený, ale co s tím - nějak se to nechce u nás projevit v prodejních statistikách. Možná , kdyby jich jezdilo o nějaké procento více, že by občas ... , no nic , zkus příště třeba forum někoho jiného, třeba budou rádi za názor, že ? -
g_m 10.09.07 22:24
GOES:
Myslím si o té tvojí Hondě svoje... 1:18?
I o tobě si myslím svoje. Napřed tu křičíš do tmy o průserech TDCi a ted' píšeš, že už nemáš moc času a věštíš tady budoucnost CR od VW, který ještě nejezdí.
Ztráta času, nereaguju už na tebe. Piš si co chceš.
Jozefa na tebe, woe. :-) -
"-- skrytý --" 10.09.07 22:23
Rekneme si to uprimne. Prisel jsi s revolucnim poznatkem do fora, kde je momentalne vyhrocena situace protoze polovine z nas s prichodem repkove nafty nezbude nez jezdit MHD a ocekavas ze v takove atmosfere s tebou bude nekdo klidne diskutovat o prednostech tech ci onech autaku? Nebude.Repka je svinstvo kamo a kazi nam charakter. Priste to rozflejmuj ve vhodnejsi chvili.
Ostatne, jestli CR nebo TDI Honda nebo Tonda je ted uz stejne jedno. Sit se stahuje, svet se hrouti, potrebujeme Jezise..
-
hil 10.09.07 22:17
« Dusí se to
Tak jsem dnes najel asi 300 km a je to dost znát.
Když jedu kousek bez plynu a přidám, tak asi na 1s se to naopak zadusí a teprve potom vyrazí...
Máte někdo zkušenosti? Dělá mi to v podstatě od výměny kladky a řemenu. Mohli tam něco podělat/rozhasit?
Jdu za chvíli na olej, tak doufám, že stím zároveň něco udělají.. -
"-- skrytý --" 10.09.07 22:13
« Re: Tož klídek...
GOES: nějak nechápu, o co ti jde. Máme provolat 3x sláva Hondě a BMW? >:D Klidně, když ti to udělá radost.
Ale asi sotva všichni prodáme mondea a koupíme si hondy a bavoráky (i když citrus ...). Co bys nám doporučil jako finančně i užitnými vlastnostmi rovnocennou náhradu mondea? A se skvělým dieslem?
Jinak nemá cenu se tady bavit o tom, kdo vejš dočůrá :-!