g_m 21.09.07 17:33
« Re: šrouby
martin.z:
Martine ještě k tomu našemu ICQ rozhovoru - dívám se na fotky v PC ze zimy a je to tak, z plecháče (zimního) čumí pět hnusných žlutých matek - jako Tobě.
Takže mi prodali sadu matek a ne šroubů, jak mi řekli. Já to převzal zabalené a mám to v garáži, takže chyba v terminologii.
Furt ale nechápu Jozefa s tím, že mu nedali dolů podložky a tím mu zničili kotouče - dyt' na elektrony je třeba delších šroubů, potažmo podložku pryč, ne? Tak jak mohly kotouče přijít k újmě? Kdyby nesundali podložky, jak píše Jozef, tak by to nemohli ani utáhnout, ne?
Prosím Vás rozumí tomu někdo? Když Jozef nepíše...
Já už taky moc při pátku nefunguju... -
g_m 21.09.07 14:38
« Re: brzdy
Jozef0351:
"Štifty" myslíš jako šrouby?
Jako že máš jen jednu sadu šroubů na zimní a letní kola a po přezutí na elektrony Ti ty dlouhé šrouby udělaly rýhy do kotoučů, protože Ti tam zapomněli dát podložky???
Moc to nechápu, bylo to tak?
To musel být děsný zvuk, ne?
No a reklamoval jsi to v tom pneuservisu, když to zdupali? Jaký byl výsledek? -
superkutil 21.09.07 14:30
« Re: Proměnlivý tah motoru
To cja: A je to nadechování nějak technicky vysvětlitelné nebo je to axiom? Prostě se to děje i když nikdo neví proč?
ToAll: Prosím, nevíte někdo jak je to se seřízením xenonů? Má být pravý výš nebo ne. Co jsem hledal na fórech, tak často uvádějí, že u xenonů je pravý výš. -
Jozef0351 21.09.07 11:14
« Re: brzdy
Mne odišli kotúče pri 20 tis. km hneď keď som prezul na letné gumy a nové elektróny. Nedali mi v pneuservise dolu také podložky zo štiftov. Je to debilná špecialita Forda ale mali to vedieť a aj si to priznali. Zadné kotúče mi iba zbrúsili, už majú 80 tis. a sú v pohode. Pri normálnom jazdení musia vydržať brzdy min. 100 tis. km. Kolegovi na Octavii vydržali podstatne viac. Mondeo je porovnateľné hmotnosťou s akýmkoľvek autom strednej triedy, dokoca aj s Octáviou. Takže vyhovárať sa na hmotnosť je blbosť.

kutil: Světla svítí obě stejně vysoko, levé i pravé. Ale ty reflektoroy jsou asymterické. [odkaz] Takové roky děláš pro automobilový průmysl ....