WinDiesel 01.10.07 21:21
« Re: Dušení. Tak nevím, servis...?
hil: to není přesné.
Delphi přímo udělá záruku, pokud záruku uzná. Což se stává málokdy.
Oproti tomu, Ford kryje téměř vše, pouze to předává do servisu Hale aby opravami ušetřil na servisních nákladech. Opravuje se opět na zařízení Delphi v autorizovaném servise Delphi. -
WinDiesel 01.10.07 21:16
« Nový dieselový motor pro sestřenici M6 a CX-7 2,2 MZRCD 136 kW
Tak už je to tady pánové... Smutná zpráva pro majitele Fordů Mondeo. Mazda stále samostatná !!!!!!!!!!!!!
Nová M6 a CX-7 dostane zcela nový dieselový motor 2,2 MZRCD o dost vysokém výkonu 136 kW !!!!!!!!!!
Vstřikování common rail Denso, 2000 bar maximálního tlaku ve společném rozvodu (railu).
Tak to mi přijde jako docela slušný nářez !!!!! -
hil 01.10.07 17:25
« Prodloužení záruky o servis
Tak auto už je v servisu v OL. K Sobkovi zřejmě až na vlastní náklady po záruce.
Dneska se mi z nich podařilo vyloudit i zakázkový list.
Oni vůbec netušili (nebo nechtěli tušit), že se záruka automaticky prodlužuje o dobu, kterou auto stráví v servise při reklamaci=záruční opravě . V systému Ford na to prý není kolonka. :-) -
eda.nezbeda 01.10.07 12:32
« oprava vstrikovacu - zaruka
Tak mam 3 novy vstrik a hlucny je to porad. Situace je takova, ze se jeden vstrik nevesel do tolerance reakcniho casu, coz je problem elektroniky, a to lze resit jen vymenou. Tak je tam novy. Hlucne je to nejspis kvuli poslednimu vstriku, ktery je ale stale v toleranci ve vsech merenych hodnotach.
Co se tyce zaruky tak pan Cerny z Auto ZM tvrdi, ze tento posledni mi zarucne opravi v kteremkoliv servise Delphi. Jinak tak jak ostatni pisete, pres Ford. -
hil 01.10.07 10:42
« Re: Dušení. Tak nevím, servis...?
Tak bohužel, ani Sobek neumí garance přímo. Je to stejný systém jako PAS, musí jim to předat autorizovaný servis Ford.
Navíc: Mluvil jsem s Dankarem (Ostrava - Pavelek), a stejně by to prý k Sobkovi nedali. Přišel jim prý nějaký přípis od Forda a musí to dávat k Hale....

Teď už mám třeba i problém s prvním rozjetím, když auto třeba 10-15 minut stojí (vypnutý motor). Opět jako by to jelo chvilku na 3 válce. Další jízda potom už je dobrá (s tím přidušením při akceleraci).