FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
WinDiesel 31.10.07 19:22
« Re: Ford PASovská anabáze
hil: už jsem to PASu zarazil >:D
Již nebudou nikoho klamat, zavolal jsem na Ford, oni jim prostě nalhali že mají autorizaci.
Už tam Ford nic nepošle.
Nedá se svítit - půjde to k Sobkům, ti jsou jednoocí mezi slepými, taková je holá pravda, nebudeme si nic nalhávat. Ale co se týče vstřikování, mají již skutečně hodně zkušeností a jsou dobře vybaveni a vyškoleni.
Mají: VDS Ford, DIAMAND Delphi, DS100E Delphi, VAG Volkswagen, DST-1 Denso, DST-PC Denso, Laser2000 Lucas, stanici AVM Hartridge na zkoušení čerpadel a stanici CRi-PC Hartridge na zkoušení vstřikovačů, tato stanice bude do měsíce dovybavena kalibrací vstřikovačů Delphi a potom budou myslím 100% vybaveni.
Jó, stojí to asi sakra peníze..... -
WinDiesel 31.10.07 19:16
« Re: Vyber diesel motora
Asterix: o tom safra taky něco vím. 96kW i 103 kW jsou PSA-FORD motory se vstřikováním SVDO (SiemensVDO). Pokus se koupit motor bez částicového filtru a budeš celkem v poho. Měň filtry paliva častěji než je předepsáno, ber dobrou naftu a budeš úplně v poho. -
Asterix 31.10.07 19:04
« Vyber diesel motora
Kto vie prosim nech poradi a odpovie. Pre nove Mondeo, ktory diesel motor je lepsi. Ten 96 kW alebo 103kW. Zaujima ma aj hladisko spolahlivosti tychto dvoch motorov a nachylnost na nekvalitnu naftu a tym padom hrozba znicenia vstrekovacov. Neplanuje Ford v blizkej dobe nejaky novy 2l diesel??. Dakujem -
hil 31.10.07 18:08
« Re: Ford PASovská anabáze
No jo, copak hlavu, zavedení blokové výjimky, ale jak se to má člověk dozvědět? A jak se mám dozvědět, kde je tu poblíž (100km +-) nějaký zodpovědný servis? Volal jsem, ještě předtím k Sobkům a ti s tím bez Forda nechtěli nic mít...
Nicméně to o Sobkovi je do budoucna dobrá zpráva.

Snad to ten EGR ventil vyřeší.