pepek 08.11.07 11:20
« Re: Palivo
to impaler: To bys musel znát víc podrobností o nákupu uloženky převezené z Belgie a prvotní závady polokutila. Na uložence s hodně velkou slevou pro NORMÁLNÍHO člověka není nic špatné, ale v tomto případě to bylo něco jiného. Kdybys sledoval vývoj polokutilových, slušně řečeno "úprav reality" - za těch 6 let, tak se opravdu nebudeš ničemu divit. -
oleowr1 08.11.07 11:18
« Re: nafta
to jarda.suchy: O.K., mě se akorát nelíbí (i u mně v práci) jak se postupně čím dál tím větší část pracovní doby tráví řízením auta a na produktivní práci není čas. Pokud instaluješ nová zařízení, tak se tomu většinou nevyhneš, já strávím měsíčně v přepočtu několik pracovních dnů za volantem díky ježdění do Prahy na porady a na práci mi pak nezbývá čas... -
superkutil 08.11.07 08:56
« Re: Palivo
To pepek: Opět prudíš a jsi mimo. Nabídka na výměnu byla, ale až po 2letech od prodeje a při najetých 32000km. Do té doby probíhalo dohadování a opravování. Výměna měla být za Focus (viz fax) ale pak přišel dopis od ředitele FMC viz [odkaz] a z výměny sešlo. 4letou záruku jsme dostal za to, že kvůli blbosti někoho ve výrobě došlo k vyplavení 1/2 vozu a s výměnou to nemělo nic společného. Musím říct pepku, že jsi fakt otravný s těmi nesmysly co tady vždycky vykřikuješ. Auto bylo koupené se slevou ale ne nijak výraznou a sleva byla na to, že je to končící model a ne na to že je auto nekvalitně vyrobené. :-! -
impaler 08.11.07 08:18
« Re: Palivo
Ty, pepku, normálně s tebou souhlasím do puntíku, ale co je špatného na půl roku stojícím novém autě? To má mít jako sníženou záruku nebo co? To by se týkalo i mého auta (nemělo 25 závad :-) ) a to bych je hnal, kdyby chtěli poukazovat na něco takového. Kutilův flame proti FMC jinak prosím neřeším.. :-!

Dealer mu k tomu řekl, jestli chce spolehlivé a kvalitní auto, nemůže to čekat od auta do 1 milionu, měl se prý raději nechat ukecat aspoň na A6-ku.