FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
superkutil 22.12.07 21:16
« Re: Shell V-Power - a jeho ruzna slozeny v ruznych statech Evropy
Ahoj, tak mi v -5°C auto na poprvé naskočí a zdechne. Potřebuje 2-3pokusy k tomu, aby beželo. Čím to je? Auto má najeto 25tis.km a stáří 10měs. To by přeci nemělo zlobit? Nafta je Shell. Po cca 30sec se zklidní a běží v pohodě. Proč TDCI, když je studené, netočí chvíli vyšší otáčky než se hřeje a zklidní? Měl jsem Passata a kamarád má Opela a u obou aut vždy po startu motor točil cca 1200-1500ot a pak postupně otáčky klesaly. -
g_m 21.12.07 20:10
« Re: to TomanGHIA
DR:
Ale DR, dyt' vy máte svoje krásné stránky, svoje klubové podložky... roky fungování.
I kdyby mě bral někdo tady v minulém příspěvku vážně (v což snad soudný člověk nemůže věřit :-) - mám tam smajlíky a navíc je snad evidentní, že si dělám kozy), tak co je to jeden TomanGHIA oproti takové baterii uživatelů, kterou tam máš. A co je špatného na sektě? Kdybych napsal tlupa, banda, spolek, ... (peace).
Snad opravdu nemyslíš vážně, že bych já mohl jakkoliv narušit oddanost členů vašeho klubu, pokud si to vážně myslíš, tak díky za kompliment a jdu se na to ožrat.
Kdybych Ti chtěl nějak škodit (a to nemám důvod chtít), navezu se vám do klubu tam a ne tady.
Tak jsi to neměl vytahovat, co vás tam je lidí, čekals ode mě něco jiného? :-)
A navíc - tady je to stejně DIMovo, což je taky Ostravák, pokud se nepletu.
Já vám všem na CMC přeju krásné Vánoce a do Nového roku vše nejlepší, hlavně hodně štěstí.
{Zdraví nikomu nepřeju, nebot' např. na Titaniku (viz Prima, 22. 12. 2007 - 20:00) byli taky všichni zdraví, ale jen někteří měli štěstí.
Ovšem tento starý džouk již určitě všichni dobře znají a tak místo pousmání se půjdou radši něčeho dobrého napít.
Na zdraví, samozřejmě.}
-
oleowr1 21.12.07 19:57
« to DR
Jsem sice aktivním členem, ale moc aktivní nejsem, do diskusního fóra skoro nekoukám, přečel jsem si pár článků. Před pár lety jsem byl u zrodu klubu sierristů, ještě mi po něm zbyla stránka [odkaz] dneska mají kluci svou doménu a už s nima prakticky ve styku nejsem. Nějak je stále méně a méně času.... -
"-- skrytý --" 21.12.07 19:33
TomanGHIA: ale no tak, zase to nepřeháněj. Doufám ti to oleowr1 vysvětlí ;-)
A popravdě, tenhle styl humoru je trochu nebezpečný, někdo by to mohl vzít vážně - a to by mi, přiznám se, vadilo. Ne až tak kvůli mě, ale kvůli všem těm lidem, na kteří tomu klubu věří a táhnou ho pořád dopředu. -
g_m 21.12.07 19:08
DR:
Nechceš mi kazit radost? Ale stalo se!!! :-)
Mě až obchází mráz z toho, kolik vás je... sekta hadra! :-)
Hele, DR, pustíš vůbec oleowra1 se mnou na sraz, když je to Tvůj kůň vlastně?
Plosím plosím, moc ho nezdržím, jen dva prstíčky... teda - dvě kafíčka... a hned zase pojedeme... :-)
Až bude mít oleowr1 cestu ke mně, on se ozve a my se najdem! -
g_m 21.12.07 16:12
oleowr1:
Už Tě ted' tedy poznám, tak až Tě potkám, zablikám, zastavíme a dáme řeč/cigáro/kafe.
Btw. na pumpě Slovnaft ( netankuju tam!!! :-) ) ve Frenštátě p. Radhoštěm dělají výjimečně dobré presso, je to i dobré místo na pokec - spousta místa, příjemná obsluha, vevnitř posezení, občerstvení, venku je taky kde posedět (i parkovat), nové čisté WC s hudbou... :-)
Oleowr1, kdybys tam poblíž měl někdy cestu a chvilku času volného k tomu, napiš mi to tady, já tím směrem ted' docela často jezdím. Budu se těšit na případné setkání!
martin.z:
Martine díky za dnešní mejl, jsem rád, že Ti ten můj včerejší mejlík (jak jsme to tu řešili) nakonec včera v pořádku došel.
Mě ted' napadlo, že když Ty na Ostravsko nejezdíš, že Kutila máš z Prahy!!
On má sice 2.2, ale TDCi to je taky... to by mohlo být zajímavé setkání. :-)