sybokcz 10.01.08 10:56
« Re: Superb.
Tohle kutilovi nevysvetlis, v technicaku je napsano 214, tak to auto proste MUSI jet 214 i kdyby se melo ohnout :). Ja vim jakou maji nase auta maximalku, ale nijak netouzim ji vyzkouset a uz vubec ne na nasich dalnicich (ok nasi prvni omegu jsem dotahl na 205 dle tacho, v papirech ma 210 - na to bych ji musel rozjizdet aspon deset minut z kopce). -
cja 10.01.08 10:16
« Re: Superb.
kutil: protože všechna auta dosáhnou maximální rychlosti za určitých podmínek - i 911 jede těch svých 300km/h za určitých okolností a z 280 na 300 se jí taky už tolik nechce >:D , a našich 114 kW je myslím na rychlost okolo 200km/h tak akorát, záleží taky hodně na aerodynamice, šířce pneu a dalších činitelích, -
"-- skrytý --" 09.01.08 22:21
« moje vaha - aditiva
175cm/76kg - to je mista hosi :-)
Jinak musim priznat ze minulou zimu jsem pouzival pouze Standu a obcas ty starty byly, no proste TDCi. A to minula zima zdaleka nebyla v techto tydnech tak pod nulou jako letos. Ted davam pouze VIF, ted zimni a starty naprosto bez problemu, i v Italii -13stupnu 1400mnm motor naskoci jak hodinky a ihned po vterine prvniho roztoceni si pekne brumla - opravdu spokojenost!! Jedine co je neprijemne je, pouze pokud je kolem nuly a vysoka vlhkost, ten skripot ihned po nastartovani na volnobeh. Uz druhy servis nezavisle na sobe mi potvrdil ze to dela "prokluzujici" navlhly remen na alternatoru - vymena za novy nic nevyresila! To piskani se opravdu projevi vzdy, kdyz je motor nastartovan tak po 1-2dnech stani a naprostem vymrznuti motoru a vlhkosti. Pokud hodne mrzne - suchy mraz - tak nic! -
superkutil 09.01.08 20:12
« Re: Superb.
cja: Ten Forester mě taky oslovil. Chtěl jsem ho vzít mídto Mondea, ale trochu mi vadila spotřeba. Ale pokud zklame TDCI, tak bude příští auto benzín a pak to bude Forester. Jít do japonského dieselu bych se bál. Subaru má u dieselu pořád problémy s vibracemi. -
superkutil 09.01.08 18:28
« Re: Superb.
cja: Ne, ne, v 2.2TDCI opravdu není problém cokoli předjet. >:D Teda pokud to nejede 180km/h. Pořád mi ale vrtá hlavou, proč to moje auto přestane ve skutečných 185km/h (tachometr 200km/h) zrychlovat. Pokud bych měl dosáhnout uváděných 214km/h, musel bych podle tachö jet 231km/h a to fakt nevím jak to dosáhnout. Snad jedině z prudkého kopce. 8-s
V S-MAXu jsem seděl a je tam fakt o hodně víc místa jak Mondeo. Mám taky 190cm a 110kg a tak bych bral nějaký off-road, tam je místa dost. Hlavně vyšší auto abych do něho nemusel lézt dolů a abych před sebou taky něco viděl. :-!